בני נפל בגן ושבר את היד ונזקק לניתוח...

splspl

New member
בני נפל בגן ושבר את היד ונזקק לניתוח...

שלום, בני (בן 3) נפל בחצר בגן הילדים לפני מספר שבועות. רצנו איתו לחדר מיון, עשו צילום , ראו שבר מתחת למרפק ושמו לו גבס על כל היד. למחרת בבוקר מתקשרים אלינו מהבית חולים ואמרו לנו שבביקור רופאים ראו בעיה חמורה בשבר וגבס לבדו לא יעזור ושנגיע בדחיפות מפני שחייבים לעשות ניתוח ולהחזיר את העצם למקום. רצנו לבית חולים חיכנו וחיכנו והילד בצום וסובל וכל הזמן אומרים לנו שאנחנו הבאין בתור. אחרי הצהריים התעצבנתי, בררתי מי מנהל מחלקת אורטופדיה - הרמתי לו טלפון וסגרתי איתו על ניתוח באופן פרטי למחרת בבוקר במדיקל סנטר בהרצליה. על הבוקר נכנסו כמו שעון לניתוח. הרופא החזיר את העצם למקום והילד היה כמעט חודש עם גבס על כל היד. רציתי לשאול מה האפשרויות שיש לי כרגע מבחינת ביטוח. את מי אני צריך לטבוע - כמובן שבעל הגן לא אשם שהילד שלי נפל, ואני לא כועס עליו, הילד שלי בנדיט לא קטן... על איזה סכומים אפשר לטבוע? תודה.

תשובה

תביעה של קטין יש להגיש רק כאשר הנזק התגבש במלואו. בשלב זה אין מקום לדבר על תביעה, כיוון שהנזק עדיין טרי. אין גם מקום לדבר על סכומים, כיוון שהפיצוי הוא בהתאם לנזק, כך שנזק גדול יותר (נכות צמיתה) מזכה בפיצוי גבוה יותר. לאור גילו של בנך הכתובת לתביעה היא הגן. ברר היכן הגן מבוטח ודאג לתעד את הגן בתמונות ולקבל מידע מדויק על אירוע התאונה - כיצד אירעה, איפה היו הגננת ו/או הסייעת ברגע התאונה וכו'.

splspl

New member
תודה

תודה. לפי האורטופד לא תהיה לילד נכות בכלל. הילד כבר חזר מאז לגן ולתפקוד מלא. אז מה שהיה לנו כאן: עומגת נפש וסבל לילד מהארוע עוגמת נפש וסבל להורים מהארוע ניתוח פרטי בהרדמה מלאה (יש לי ולמשפחה ביטוח רפואי פרטי ולכן הניתוח הפרטי לא עלה לי שקל) חודש של סבל לילד עם גבס על כל היד חודש קשה מאוד להורים (זה היה בחורף והיה קשה מאוד להלביש לילד בגדים ארוכים ולשמור האמבטיות שהגבס לא ירטב)

ALAL555

New member
שלום

בררי מיהי חברת הביטוח שמבטחת את בנך, לילדים בגן ובבית ספר יש ביטוח 24 שעות ביממה. [email protected] עו"ד אלונה

למעלה