אל תהיי כל כך בטוחה
ג ג ב ש ו ש New member 9/12/06 #11 מצויין..סוף סוףף../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif שתהיה שבת שלום,מהנה ורגועה
Y Yarinv New member 9/12/06 #13 לא יכלו לתפוס אותו אחרי מועדון? יופי שתפסו אותו אבל "נשמתי לרווחה" גם כשהוא היה חופשי. משטרה דפוקה, ועוד הם מתגאים שהם תפסו אותו >< עיצבנו אותי.
לא יכלו לתפוס אותו אחרי מועדון? יופי שתפסו אותו אבל "נשמתי לרווחה" גם כשהוא היה חופשי. משטרה דפוקה, ועוד הם מתגאים שהם תפסו אותו >< עיצבנו אותי.
כ כוסית על הגג New member 9/12/06 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif אוף בגללו ביטלו את מועדון ...
ס ספיר חולה על נינוש New member 9/12/06 #19 כעעעעעעעע../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif יש לי לומר שסופסוף המשטרה הזאת עשתה משהו חצי שנייה אחרי שאמרו בחדשות רצתי לפורום של נינט וכתבתי ואפילו שכחתי את ה מרוב התלהבות
כעעעעעעעע../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif יש לי לומר שסופסוף המשטרה הזאת עשתה משהו חצי שנייה אחרי שאמרו בחדשות רצתי לפורום של נינט וכתבתי ואפילו שכחתי את ה מרוב התלהבות
ס ספיר חולה על נינוש New member 9/12/06 #30 ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif לאור והחבול שלה אני לא מגיבה
ס ספיר חולה על נינוש New member 10/12/06 #35 ../images/Emo123.gif../images/Emo67.gif../images/Emo126.gif
L LEEkm New member 9/12/06 #28 אני רוצה לומר ש...../images/Emo151.gif באמת כל הכבוד והכל, אבל יש עוד המון המון אנסים בארץ. וברור שאני שמחה, ושאני גאה באנשים שזיהו אותו, ואני לא מזלזלת, חלילה...
אני רוצה לומר ש...../images/Emo151.gif באמת כל הכבוד והכל, אבל יש עוד המון המון אנסים בארץ. וברור שאני שמחה, ושאני גאה באנשים שזיהו אותו, ואני לא מזלזלת, חלילה...