המון מזל טוב! איזה כיף לשמוע! שיהיה הריון קל ובריא ומהנה! ואני מבינה אותך שקשה לך לא לספר...
R Ronnie* New member 29/9/02 #20 המון מזל טוב! ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif איזה כיף לשמוע! שיהיה הריון קל ובריא ומהנה! ואני מבינה אותך שקשה לך לא לספר...
המון מזל טוב! ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif איזה כיף לשמוע! שיהיה הריון קל ובריא ומהנה! ואני מבינה אותך שקשה לך לא לספר...
ת תמרה* New member 29/9/02 #19 המון מזל טוב שיהיה הריון קל ורגוע, והדרך הכי טובה להתמודד עם ה"סוד" זה לדבר איתנו על זה כמה שיותר...
ר רויטל ולירון New member 29/9/02 #22 מזזזזזזלללל טוובבבבבבבבב אני כ"כ מזדהה עם הרגשתך, שאת רוצה כבר לצעוק ולספר את זה לכל העולם. אבל תקשיבי לבעלך, תחכי שתראי שהכל בסדר ובהדרגה תספרי.
מזזזזזזלללל טוובבבבבבבבב אני כ"כ מזדהה עם הרגשתך, שאת רוצה כבר לצעוק ולספר את זה לכל העולם. אבל תקשיבי לבעלך, תחכי שתראי שהכל בסדר ובהדרגה תספרי.
ה היידי אור New member 29/9/02 #29 איזה כיף!../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif
D dorlim New member 30/9/02 #32 המווווון מזל טוב ../images/Emo13.gif איזה כיף מאד מבינה את הרצון לספר לכל העולם (בשביל זה אנחנו פה, לא? ) אבל גם את הבקשה של בעלך שלא לספר בשלב זה. שיעבור בקלות ובכיף
המווווון מזל טוב ../images/Emo13.gif איזה כיף מאד מבינה את הרצון לספר לכל העולם (בשביל זה אנחנו פה, לא? ) אבל גם את הבקשה של בעלך שלא לספר בשלב זה. שיעבור בקלות ובכיף
B bagal New member 30/9/02 #33 ../images/Emo95.gifמ-ז-ל ט-ו-ב ../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif איזה כיף לך... שיהיה הריוןם קל וכייפי...מאחלת לך את כל האושר שיש בעולם
../images/Emo95.gifמ-ז-ל ט-ו-ב ../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif איזה כיף לך... שיהיה הריוןם קל וכייפי...מאחלת לך את כל האושר שיש בעולם
ד דפי26 New member 30/9/02 #34 רונה המון מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo140.gif העיקר שיעבור בקלות
ר רחלילי New member 30/9/02 #36 וואו ענקי! רונה מזל טוב ענקי אני עוקבת אחרי מה שקורה איתך (בשקט בשקט) כבר כמה זמן ומה-זה שמחה בשבילך!!!!! איזה יופי יווו! שמחה גדולה! תשמרי על עצמך ותהני מכל רגע ושיעבור בקלות רחלי.
וואו ענקי! רונה מזל טוב ענקי אני עוקבת אחרי מה שקורה איתך (בשקט בשקט) כבר כמה זמן ומה-זה שמחה בשבילך!!!!! איזה יופי יווו! שמחה גדולה! תשמרי על עצמך ותהני מכל רגע ושיעבור בקלות רחלי.