בננות כנסו יש לי משחק חדש בשבילכן!

בננות כנסו יש לי משחק חדש בשבילכן!

אממ...טוב נו זה לא משחק אבל נראה מה נעשה בנידון.... כל אחת תספר על הנשיקה הראשונה שלה...מה היה? איפה? עם מי? היה כיף? לא? למה? מה מי מו! אמממ....אממ...אני יספר לכן בהמשך על שלי....בינכן..אני רוצה תגובות ...ומהר! אם למישהי יש משחק בנושא אז יאללה קדימה..אולי כל אחת תספר שתיי סיפורים...על הנשיקה הראשונה....אבל שבאמת יהיה קשה להבחין ולדעת מה השקר ומה האמת! מתאים?! כבר עשיתם את זה בעבר...רק שזה היה על כל הנושאים שבעולם ועכשיו זה על נשיקה.... אוהבת בת אלי!

Black Cat15

New member
טופי... ../images/Emo13.gif

אז ככה... האמת והשקר שלי: 1) עוד לא התנשקתי צרפתית 2) הפעם הראשונה שהתנשקתי הייתה בגיל 14 עם הידיד הכי טוב של חבר שלי (לשעבר)... נראה אם תנחשו...

אני חושבת ש....אממ.....1 נכון? ו.אמ

אוף זה קשה!!! נראה לי שאחד זה הנכון כי אולי באמת לא התנשקת... טוב אז שלי זה ככה... 1. התנשקתי עם מישהו אבל לא רציתי....והוא נישק אותי בכוח... 2. התנשקתי עם חבר שלי בפעם הראשונה שיום האהבה שנה שעברה... נחשו?!

Black Cat15

New member
מהמרת על... 2

ואני אחכה לעוד הימורים של בנות אחרות ואז אגיד את המשפט הנכון

אני חושבת ש..2?

טוב אז שלי זה ככה 1.) אחראי לילה ארוך עם חברים הייתי קצת מסטולית והלכתי לבן שאהבתי ונישקתי אותו 2) אחראי לילה ארוך עם חברים החבר שלי היה קצת מסטול וליד כל החברים שלו נישק אותו נראה העם תידעו מהי ה-
האמיתית

lala182

New member
בת אל נראה לי 2 לא?

חוצמזה אם אני לא טועה אמרת את זה כבר מקודם...

אוקיי האמת לגביי! ../images/Emo25.gif

שנה שעברה מישהו נישק אותי בכוח...מישהו שאוהב אותי...או אהב...ואני עכשיו מאוהבת בו...או שזה רק נדמה לי... והוא שווה ביותר! אז ככה שזה לא היה חבר אלא בכוח...

dominogrose

New member
נשמע נחמד!!! ../images/Emo13.gif

טוב... אני לא יודעת איך לא תשימו לב מה השקר ומה האמת.. כי אני לא טובה בלשקר... חחחחחחח....
אבל אני ינסה..... 1.הנשיקה הראשונה הייתה בקולנוע עם החבר הראשון שלי, רק כי כבר הייתי סקרנית איך זה להתנשק. 2.הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגלל התערבות, שהייתי צריכה לנשק מישהו זר לחלוטין בהפתעה ובלי הודעה מוקדמת. נו.... אז מה אתן אומרות....? ***סיון***

Me¥tal

New member
2.. מטורף. ../images/Emo13.gif

שלי: 1. אף פעם לא התנשקתי. 2. אף פעם לא התנשקתי. נראה אם תנחשו..
חחח.. טוב נו, אני מודה. אף פעם לא התנשקתי.

No Doubt

New member
חחחחח.....מיטל אני מהמרת על 1

סתם סתם.... שלי הם א. הנשיקה הראשונה שלי הכניסו לי 200 ליטר רוק לפה ב. בנשיקה הראשונה שלי נתתי לבחור סטירה א"כ

dominogrose

New member
נראה לי ששניהם....!!!! ../images/Emo13.gif

קודם הכניסו לך 200 ליטר רוק לפה... ואח"כ נתת לאותו בחור סטירה בגלל זה....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......... ***סיון***

dominogrose

New member
לא כל כך קשור למשחק... אבל....

אני פשוט חייבת לספר לכן על הנשיקה הכי רומנטית שהייתה לי!!!!! (הנשיקה הראשונה עם החבר הנוכחי שלי...) אני וחבר שלי הלכנו לים ביפו לראות את השקיעה.... (ולא...לא התנשקנו בזמן השקיעה...) אחר-כך סתם טיילנו על החוף. ופתאום היה לי חשק להיכנס למים.... ומה עושים כשרוצים משהו....? פשוט עושים אותו! התחלטתי לשכנע את חבר שלי להיכנס למים! ככה איך שאנחנו עם הבגדים עם הכל! הוא... מסכן.... היה קצת לחוץ כי הוא דאג שאח"כ לא נוכל להיכנס לסרט שהוא תיכנן ללכת אליו. אבל אני התעקשתי.... אז נכנסנו למים.... ובעוד אנחנו עומדים במים אחד מול השני, מסתכלים בעיניים אחד של השני התנשקנו...... וכולם ביחד :"אאאאאאאאאאאווווווווווווווו.........."
וזה היה ממש ממש רומנטי ואני לוקחת לעצמי את כל הקרדיט.... כי אני העלתי את הרעיון להיכנס למים, ואני זאת ששיכנעתי אותו...
מה אתן חושובות...??? תגיבו, תגיבו....
***סיון***

No Doubt

New member
חחחח....סיון

זה אחד הסיפורים הכי חמודים ששמעתי בחיים שלי!!!!!!!!!! אוווווווווווו

Sprite

New member
טוב אז שלי הם...

1)הנשיקה הראשונה שלי הייתה בחצר האחורית בבית ספר 2)בנשיקה הראשונה שלי הלכתי מכות עם החבר שלי ואז התנשקנו

למעלה