בננות כנסו יש לי משחק חדש בשבילכן!

No Doubt

New member
אוקי אז ככה....

הראשונה שלי היתה 200 ליטר רוק אחד הרגעים הכי דוחים בחיים שלי!!!!!!!!!!! אבל לא נורא א"כ היו טובות, מצוינות, אדירות, להמשיך???

Sprite

New member
או יש לי תוספת לאחד...

1) הנשיקה הראשונה שלי הייתה בחרצ האחורית בבית ספר, על ספסל יחד בתוך חורשה של עצים, אחרי החבר שלי אמר לי שהוא אוהב אותי

lala182

New member
אמממ. גפם אני משתתפת...

הנשיקה הראשונה שלי היתה.... 1. יצאתי עם איזה אחד לסרט ואחרי הסרט סתם ישבנו ודיברנו ופתאום אאוט אוף דה בלום כזה הוא סובב אותי אליו ולפני ששמתי לב מה קרה דחפו לי 350 ליטר רוק לפה... 2. הייתי בגדנ"ע שנה שעברה ובאמצע תורנות מטבח מגעילה במיוחד הכרתי כמה חיילים מתנדבים ממקסיקו ומאירופה (יהודים) שהיו בטירונות ודיברנו ובלילה שכולם ישנו אני וחברה שלי יצאנו לדבר איתם ואז נשארתי לבד עם אחד מהם והתנשקנו... נראה מי ינחש... שלכן עם המון
לה-לה

No Doubt

New member
אני אלך על 1...

אני מהמרת על אחד בגלל שזה דומה למה שקרה לי וזה פאני

נראה עם תנחשו את שלי...

1. הנשיקה הראשונה היתה בגיל 12 הידיד הכי טוב שלי פתאום הדביק לי נשיקה ארוכה שהייתי דיי בהלם 2. הנשיקה הראשונה היתה בגיל 13 עם החבר הרציני שלי (יותר מחצי שנה) רגע אחרי שהוא אמר לי שהוא אוהב אותי מליאתו´ש

$ מעיין $

New member
בטירוף על 1

ניראה אתכן... 1) הנשיקה שלי עדיין לא התקיימה 2) ידיד ממש טוב שלי שלא ראיתי אותו כמעט 7 שנים פגש אותי אתמול וצירפת אותי ללא הכנות מראש ...

lala182

New member
מעיין 2- רק בגלל

שזה נשמע נורא נחמד... השאלה היא כמובן אם נהנית מזה לה-לה

chill-chill

New member
הניחוש שלי, והמשפטים שלי

2 ל-לה לה. נשמע לא רע בכלל
ואם אתן יודעות או לא, אז אני עוד לא התנשקתי, אבל הרי לכם שני משפטים משלי: 1. הנשיקה הראשונה שלי היתה יכולה להיות אתמול בערב על המיטה שלי עם דיסק רומנטי מאוד ברקע. 2. הנשיקה הראשונה שלי היתה יכולה להיות כשהייתי בחו"ל במסגרת חילופי נוער לפני שנתיים עם ידיד שלי משם. נראה אתכן... צ´ילי

lala182

New member
טם טם טם תופים בבקשה...

סתם אני צוחקת.... טוב בכל מקרה כפי שניחשו וכפי שלא... הנשיקה הראשונה שלי היתה.... עם מישהו שהכניס לי 350 ליטר רוק לפה....!! ואחריו חטפתי כזה שוק ואמרתי איכסססס צרפתית זה מגעיל... ואז עברו חלפו להם חודשיים ויצאתי לגדנ"ע ... והנשיקה השניה שלי היתה סיפור מספר 2 ואז הבנתי שצרפתית זה משהו נורא נורא נורא כיף.... :) ובכל מקרה בשני הסיפורים יש מן האמת...

Sprite

New member
טוב אז האמת שלי היא

1.... כן צערי שתיים מעולם לא קרה אבל כן הייתה לי נשיקה מדהימה עם החבר השני שלי, והיא אפילו לא הייתה צרפתית...

dominogrose

New member
טוב... אז המשפט הנכון שלי הוא.....

נשיקה ראשונה בקולנוע..... די משעמם ולא מעניין.... לא הייתי מתנגדת לאפשרות השניה....!!!!
***סיון***

nimfo

New member
אפשר להצטרף?

בחיים לא תנחשו... 1:הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם בחור יותר קטן ממני בשנתיים.... 2:הנשיקה הראשונה שלי הייתה בתחנת אוטובוס

(שרון)

New member
הנשיקה הראשונה שלי...

היתה: 1) עם בחור שגדול ממני ב-9 שנים, בשרותים של דיסקוטק, כשהוא היה שיכור. 2) עם החבר של החברה הכי טובה שלי, וזו היתה הסיבה שבגללה הם נפרדו והיא לא דברה איתי יותר מאז... אוףףףף...אבל כבר סיפרתי לכם על הנשיקה הראשונה שלי...אז אלה שלא קראו את ההודעה על הנשיקה שלי, שינחשו.... שרון

למעלה