תומר....
V Vdrums New member 2/11/03 #22 מה? לדעתי זה קצת מוגזם. ואני מאוד לא מעוניין לראות את הפורום הזה בלי ספי. ספי אל תנטוש אותי לבד!!!!!!
מה? לדעתי זה קצת מוגזם. ואני מאוד לא מעוניין לראות את הפורום הזה בלי ספי. ספי אל תנטוש אותי לבד!!!!!!
M magic המקורית New member 3/11/03 #23 אחרי כמה......./images/Emo41.gif "לבדים" אותי, הוא יבין שאין לו בשביל מה לנטוש. הוא אוהב נשים והוא מתנגד לאהבה שלנו אליו... ובאשר לך תומר ח"ח על התשומת ואתה לא לבד להיפך אתה עם כולם וכולם איתך...
אחרי כמה......./images/Emo41.gif "לבדים" אותי, הוא יבין שאין לו בשביל מה לנטוש. הוא אוהב נשים והוא מתנגד לאהבה שלנו אליו... ובאשר לך תומר ח"ח על התשומת ואתה לא לבד להיפך אתה עם כולם וכולם איתך...
V voguemaster New member 4/11/03 #26 אניי יודע שבסתר ליבך... התכוונת להגיד חד-קרן ופשוט התפלקו לך האצבעות על המקלדת
צ צלמוות New member 4/11/03 #28 ספי אני לא יודע למה אתה רוצה ללכת אבל אני מבקש ממך שלא.. אתה נותן את הפילפל לפורום הזה וצריכים אותך כאן...
ספי אני לא יודע למה אתה רוצה ללכת אבל אני מבקש ממך שלא.. אתה נותן את הפילפל לפורום הזה וצריכים אותך כאן...