בננות..
..

זה תלוי כאילו איזה דאו' זה...

"מוסק"...נו...שיש לו גם קרם גוף וזה.. הוא יקר האמת מאוד אבל שווה כל שקל...הקרם גוף הוא לפעמים אצלי במקום הבושם ומחזיק כל היום... אני אחפש תמונה..

Rinushkaa

New member
מוסק זה שם כאילו?

לא מכירה... וגם אני לפעמים שמה קרם במקום בושם.. יש את הFEEL SEXY של קרליין או נטורל, לא בטוחה, סגול כזה.. יש לו בדיוק אותו ריח כמו של הדאו 6 ואני מתה עליו (גם החבר שלי לשעבר היה מטורף עליו וכל פעם שהוא בא אליי גמר לי חצי בקבוק
ואגב, זה אולי קצת פחות הגיוני, אבל היה לי כבר דאו' ספריי שהשאיר וואחד עקבות לבנות. היה לו ריח מדהים אבל אל בית השחי שלי הוא כבר לא מתקרב ככה שהסבתי אותו ל"מטהר אויר"

אני באופן אישי לא אוהבת אותם,

זאת אומרת את הדיאו' שלהם... הם לא עמידים במיוחד. אני יכולה להמליץ על ליידי ספיד סטיק, רק לא למרוח שכבות כי תשארי עם "שלג". או על סיקרט שזה גאוני לדעתי, אני בדרך כלל משתמשת בסיקרט כשממש חם (אבל בספריי, כזה עם מיכל גדול... לא ראיתי בארץ) או כשאני עושה ספורט וכאלה (בתור אחת שעושה המון ספורט, אני יכולה להגיד שהוא מחזיק אפילו כמה ימים ולא תסריחי, הוא ממש מנטרל) את musk אני מכירה... גם אחלה, תמיד מביאים לי מחו"ל.

Rinushkaa

New member
מהנסיון שלי..

Secret סטיק השאיר עקבות כבר מהשכבה הראשונה ליידי ספידסטיק ג'ל מעולה אבל אם שמים יותר משכבה אחת זה הופך ל"שלג" כומ שחסה כינתה את זה..
ס]ריי אני לא אוהבת - גם תופס מקום, גם שורף. בזמנו הייתי מאוהבת באימפולס אבל היום בקושי אפשר למצוא אותם בארץ..

למעלה