בסוף השכל יגיע למוח שלכם.

כל יום נהרגים לכם חיילים בצפון הרצועה. מה שכתבתי לפני שנה שהמלחמה ברצועת עזה בחמאס לא מנוהלת נכון כי היא מנוהלת עיי מטה כללי ודרג מדיני כלומר ממשלת נתניהו והמטה הכללי שבתקופתם קרה הטבח בשמחת תורה ב7 לאוקטובר 2023 היו צריכים להיות מוחלפים קודם כל כל הדרג הצבאי מהרמטכ"ל ועד לאחרון הקצינים שסרחו והביאו עליכם את האסון הנוראי הזה.
שימו לב כתבתי לפני שנה שהטקטיקה הצבאית לא תחסל את החמאס והקשר עם הממשל האמריקאי האנטישמי יגרום לכך שאתם תפסידו את המלחמה בחמאס וצדקתי. החמאס זה אירגון גרילה זה לא מדינה .מדינות מרימות דגל לבן ונכנעות. אירגוני גרילה לעולם לא מרימים דגל לבן .הם לא נכנעים .כל עוד ויש להם אוכלוסיה שהם שולטים בה הם לא ירימו דגל לבן. את החמאס משמידים .לא מכניעים. הסברתי את זה לפני שנה.
לנצח אירגון גרילה לנצח טרור זה לקחת להם את המרחב בו הם פועלים .לגרש את האוכלוסיה תומכת הטרור עד למעבר נצרים לשים גדר ותלתליות ולהרוס את כל המנהרות המובילות מקו נצרים צפונה בואכה יד מרדכי נתיב העשרה ושאר ישובי הגבול.
המטה הכללי הזה בחר לכבוש את ג'באליה ולצאת משם ומה חשבתם שיקרה? חמש פעמים יצאתם וחזרתם. טקטיקת הפשיטות לא עובדת כאן.
והיא לא תעבוד גם בעוד שנה וגם בעוד 10 שנים אלא מאי מטה כללי רקוב כזה שנכשל ותחת הידיים שלו במשמרת שלו נרצחו 1400 יהודים בפחות מ24 שעות לא צריך לשבת בקרייה דקה אחת מאותו יום מר ונמהר.הם צריכים לשבת בבית סוהר ממתינים למשפט על הפקרת יהודים לרצח חטיפות אונס, בגידה ועוד שורה של אישומים.

כל יום נהרגים לכם חיילים בצפון הרצועה. מה שכתבתי לפני שנה שהמלחמה ברצועת עזה בחמאס לא מנוהלת נכון כי היא מנוהלת עיי מטה כללי ודרג מדיני כלומר ממשלת נתניהו והמטה הכללי שבתקופתם קרה הטבח בשמחת תורה ב7 לאוקטובר 2023 היו צריכים להיות מוחלפים קודם כל כל הדרג הצבאי מהרמטכ"ל ועד לאחרון הקצינים שסרחו והביאו עליכם את האסון הנוראי הזה.
שימו לב כתבתי לפני שנה שהטקטיקה הצבאית לא תחסל את החמאס והקשר עם הממשל האמריקאי האנטישמי יגרום לכך שאתם תפסידו את המלחמה בחמאס וצדקתי. החמאס זה אירגון גרילה זה לא מדינה .מדינות מרימות דגל לבן ונכנעות. אירגוני גרילה לעולם לא מרימים דגל לבן .הם לא נכנעים .כל עוד ויש להם אוכלוסיה שהם שולטים בה הם לא ירימו דגל לבן. את החמאס משמידים .לא מכניעים. הסברתי את זה לפני שנה.
לנצח אירגון גרילה לנצח טרור זה לקחת להם את המרחב בו הם פועלים .לגרש את האוכלוסיה תומכת הטרור עד למעבר נצרים לשים גדר ותלתליות ולהרוס את כל המנהרות המובילות מקו נצרים צפונה בואכה יד מרדכי נתיב העשרה ושאר ישובי הגבול.
המטה הכללי הזה בחר לכבוש את ג'באליה ולצאת משם ומה חשבתם שיקרה? חמש פעמים יצאתם וחזרתם. טקטיקת הפשיטות לא עובדת כאן.
והיא לא תעבוד גם בעוד שנה וגם בעוד 10 שנים אלא מאי מטה כללי רקוב כזה שנכשל ותחת הידיים שלו במשמרת שלו נרצחו 1400 יהודים בפחות מ24 שעות לא צריך לשבת בקרייה דקה אחת מאותו יום מר ונמהר.הם צריכים לשבת בבית סוהר ממתינים למשפט על הפקרת יהודים לרצח חטיפות אונס, בגידה ועוד שורה של אישומים.
אתה מדבר שטויות,לא מנקים הכל כי אז יגיעו לחטופים והשמאל ידרוש לצאת מעזה ולגמור את המלחמה.

לא זוכר(עכשיו אני מתחיל להיזכר במשהו כזה) ולא בטוח שאני רוצה לכבד,עכשיו שאני שומע שוב.
אני לא יכול להכריח אותך. אני רק מבקש ממך לא להגיב לפוסטים שלי מהסיבה היחידה שהם לא לעניין ואתה לא מכבד את דעתי ומכנה אותה כשטויות. לא אכפת לי שתגיב לדברי אבל אם אתה כותב שאלה שטויות אז אין לי מה להגיב לך.
אז אני אמנם לא יכול להכריח אותך לא להגיב לפוסטים שלי אבל אני לא חייב להגיב לך.

Harrington

Well-known member
מנהל
צה"ל עצמו הצהיר כבר סמוך לאחר תחילת המלחמה שאין בכוונתו להביא להשגת מטרותיה, בכל אופן לעניין השמדת יכולותיו המבצעיות של החמאס ברצע"ז. הפיקוד הבכיר אכן פועל, בוודאי בצפון הרצועה, בשיטה שלא יכולה להשיג זאת כל הנראה ואם תשיג, זה יהיה במחיר גבוה של הקרבת חיילים. החלק הזה במלחמה לא ממש קשור לדרג הפוליטי, אם כי אין מחלוקת שתמיד נחמד למשוך אותו לתוך העניין.

צה"ל עצמו הצהיר כבר סמוך לאחר תחילת המלחמה שאין בכוונתו להביא להשגת מטרותיה, בכל אופן לעניין השמדת יכולותיו המבצעיות של החמאס ברצע"ז. הפיקוד הבכיר אכן פועל, בוודאי בצפון הרצועה, בשיטה שלא יכולה להשיג זאת כל הנראה ואם תשיג, זה יהיה במחיר גבוה של הקרבת חיילים. החלק הזה במלחמה לא ממש קשור לדרג הפוליטי, אם כי אין מחלוקת שתמיד נחמד למשוך אותו לתוך העניין.
אתה שוב פעם התבלבלת ושמת את הצבא מעל הדרג המדיני.
הדרג המדיני הוא שקובע את מטרות המלחמה כמו שאני הבעלים של המפעל שלי ליצור מכשירים לתעופה זעירה מכנס את ראשי המחלקות שלי ופורס בפניהם תכנית חומש ולאיזה יעדים אני רוצה להגיע בעוד 5 שנים. היה לי מקרה שאחד ממנהלי המחלקות שלי שהוא דווקא אזרח אמריקאי וגוי והוא מהנדס אוירונאוטיקה הודיע לי שהוא לא יוכל לעמוד במשימות שהצבתי חמש דקות אחרי זה הוא קיבל מכתב פיטורין קיבל ליווי של מחלקת אבטחת המידע שלי אסף את הציוד שלו ועזב את המפעל.
ככה זה באמריקה וככה זה צריך להיות במדינת ישמעאל. הקבינט המדיני קובע את מטרות המלחמה וקורא לראשי המטה הכללי ומציגים בפניהם את מטרות המלחמה ושואלים אותם האם אתם יכולים למלא את הפקודות כן או לא.
אם הרמטכ"ל או קצינים במטה הכללי היו אומרים שאין בכוונתם למלא ולקיים את הוראות הדרג המדיני כלומר להביא להשגת המטרות הם היו צריכים להיות מפוטרים במקום ולהחליף אותם במפקדים אחרים שאומרים שניתן לקיים את הוראות הדרג המדיני להביא להשגת המטרות.
לא מדובר על השמדת היכולות הצבאיות של החמאס. מדובר על השמדת היכולת הצבאית ויכולת השליטה של החמאס ברצועת עזה.
הכנסת הסיוע ההומניטרי לידיים של החמאס משמעותו שהבן אדם שאתה רוצה להרוג שימות אתה מכניס לו נוזלים לגוף וזונדה לקיבה ואז הוא לא מת.
לדעתי אפילו לשכת ראש הממשלה חוטאת בחטא שאתה חוטא כשאתה מעמיד את הצבא מעל הממשלה .אז תגיד שיש הפיכה צבאית והצבא קובע מה יקרה והדרג המדיני הם חבורת עציצים כולל ראש הממשלה .
אנחנו יודעים שצה"ל קיבל את הפקודות שלו לא מלשכת ראש הממשלה והקבינט המדיני אלא מסוכני הסי איי אי ששורצים שם במדינת ישמעאל ומנהלים את מדינת ישראל.
אני לא קונה את התעמולה של יעקוביבי ברדוגו וינון מגל מערוץ 14 כאילו נתניהו מנהל את המלחמה הזאת.
זה תעמולה. נתניהו גמור חברי המפלגה שלו הם עציצים מבוהלים ומפוחדים ומי ששולט במדינת ישמעאל אלה הם השמאל באמצעות האמריקאים שמה לעשות המועמדת שלהם לבחירות אומרת אחרי שאבחר אביא לסיום המלחמה ברצועה ובלבנון.
והיא מיללת על המצוקה של הפלשתינים המסכנים ברצועת עזה . יש גם יהודונים כמו שמוס חוקן שמתארים את המחבל שרצח בכרית ראשו במעדר של חייל יהודי כלוחם חופש או את המחבל שחיסל משפחה שלמה אחרי שפרץ את הממ"ד כלוחם חופש. או את המחבל הלא חמוש עם הקביים שפרץ את הגדר ואנס נשים ושדד ושרף ורצח כלוחם חופש.
אני רוצה שתבין שאתם במדינת ישמעאל לא מכוונים ולא מבינים מה קורה איתכם שם.

הסר דאגה מליבך, אני לא מתלבלב כל כך מהר.
אני מאוד מעריך את דעתך כשמאלן אבל בכל זאת לאור הודעתך כי אתה לא מתבלבל כל כך מהר ולאור מה שכתבת בתשובה שלך צה"ל עצמו הצהיר כבר סמוך לאחר תחילת המלחמה שאין בכוונתו להביא להשגת מטרותיה," השאלה שלי האם אתה תומך בהפיכה הצבאית שהרי לפי טענתך צה"ל הוא הקובע מהן יהיו מטרות המלחמה כשכולם זוכרים שמטרת המלחמה שהוכרזה עיי נתניהו והרמטכ"ל וסר הביטחון הייתה השמדת החמאס צבאית ושלטונית ברצועת עזה. אז אנא ממך תוכיח לי שאתה לא מבולבל ואתה אם כן תומך בהפיכה הצבאית שנעשתה עם תחילת הסרבנות של טייסי חיל האויר להגיע למילואים ונמשכה בהפקרת הגבול ב7.10.

שמח לשמוע שאתה מעריך את דעתי. כשאהיה שמאלן, אשמח לקרוא את שאר הגיגיך. עד אז, אמתין בסבלנות ליום בו תצליח להנפיק תגובה עניינית ולא ברמת ילדי גן בקושי.

הרבה בריאות.
אתה לא מוכן להתעמת עם העובדות שאני מביא בפניך. שאלתי אותך האם אתה תומך בהפיכה הצבאית לאור דבריך שהצבא טען שאי אפשר להשיג את מטרות המלחמה. זה לא התפקיד של דובר צה"ל ולא התפקיד של הרמטכ"ל להודיע לציבור האם ניתן להשיג את מטרות המלחמה או לא. זה צריך להתדיין בחדרי חדרים עם הדרג המדיני והדרג המדיני יחליט אם לפטר את הרמטכ"ל ואת המטה הכללי ולהחליפו ברמטכ"ל ומטה כללי אחר שיודע להגשים את המטרות שלשמן יצאתם למלחמה
בחרת להתחמק בתירוץ עלוב שאתה לא שמאלן .. אוי איך שאתם נופלים במלכודות שאני מייצר לפתחיכם.
האמן לי שאתה שמאלן ואתה חי עדיין בקונספט השמאל ואוסלו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה לא מוכן להתעמת עם העובדות שאני מביא בפניך.
בכיף מתעמת עם כל דבר יקירי :). רק לא קורא (כבר מזמן) את רוב דבריך. ההתנשאות הבלתי נסבלת (משום מה מחלה של כמה גולשים בפורום, רובם מתגוררים בחו"ל), השמות וכינויי הגנאי, כל זה ועוד, פשוט לא עושה לי חשק. אז אין לי מושג מה שאלת אותי בזמן האחרון. אולי אם תנסה לקצר קצת מעת לעת, לדלג על כל חלוקת הציונים, לוותר על הקביעה עבור אחרים מהי עמדתם הפוליטית, וכיו"ב, לך תדע, אולי בכל זאת אמשיך לקרוא את הגיגיך מתישהו :). הפעם אעשה זאת, סתם כי אתה בחור נחמד בס"ה. אבל זה לגמרי יהיה תלוי במה אקרא בדרך.
שאלתי אותך האם אתה תומך בהפיכה הצבאית לאור דבריך שהצבא טען שאי אפשר להשיג את מטרות המלחמה.
שאלה לא כל כך ברורה. אפשר אם תרצה לכנות את המצב הקיים מעין הפיכה צבאית. אבל בוודאי שאני לא תומך בהפיכה כזאת.
זה לא התפקיד של דובר צה"ל ולא התפקיד של הרמטכ"ל להודיע לציבור האם ניתן להשיג את מטרות המלחמה או לא.
לא יודע אם הם עשו זאת. אם אתה מתייחס לדברי בנושא, זה היה אחד מאלופי המטכ"ל שטען כך. אני למדתי מזה על תוכניות הפיקוד הבכיר.
זה צריך להתדיין בחדרי חדרים עם הדרג המדיני והדרג המדיני יחליט אם לפטר את הרמטכ"ל ואת המטה הכללי ולהחליפו ברמטכ"ל ומטה כללי אחר שיודע להגשים את המטרות שלשמן יצאתם למלחמה
בוודאי.
בחרת להתחמק בתירוץ עלוב שאתה לא שמאלן ..
לא התחמקתי ממאומה יקירי (אפילו לא קראתי אותה עד פוסט זה)... החלטת שאני שמאלן ואני החלטתי שאתה לא מספיק מעניין בשבילי בכדי שאמשיך לקרוא את הגיגיך, אם כבר במשפט הראשון אתה מדבר שטויות בקצב מסחרר. מה לעשות, כך אני נוהג בדרך כלל ולא מצאתי סיבה לחרוג ממנהגי לכבודך דווקא :). בפעם הבאה, אם תרצה שאקרא את דבריך ושאלותיך, כאמור, הדרך להשיג זאת קלה ופשוטה. זה שאתה מתקשה בה, לא באחריותי.
אוי איך שאתם נופלים במלכודות שאני מייצר לפתחיכם.
וחזרנו להתנשאות השגרתית... הקטע המגניב עם מתנשאים כמוך, הוא שאתה באמת ובתמים חושב שאתה טוב יותר ומבין יותר ויודע יותר וכו' :). אם רק היה לך שמץ של מושג כמה פתטי זה נראה מהצד, היית משקיע שבועיים ברצף בעזרת חברים למחוק את כל דברי ההבל והבלע האלה רטרואקטיבית... אלא שגורלו של המתנשא הוא ככל הנראה לא לקלוט את מצבו. עצוב בס"ה, אבל כאמור, לא באחריותי.
האמן לי שאתה שמאלן ואתה חי עדיין בקונספט השמאל ואוסלו.
בסדר חמוד. מה שתגיד. ועכשיו אתה בטח מצפה ממני גם לקרוא את התגובה הבאה שלך נכון :)? ובכן מה לעשות, אולי אני שמאלן (כאילו שיש לך שמץ של מושג ירוק מהן דעותי :cool:) אבל סמוך עלי כשאני אומר לך שאני לא עד כדי כך משועמם :).

המשך יום שקט ונעים,
מיצינו. עדכנני כשתתגבר ותתבגר לרמה בה בוגרים ומבוגרים נוהגים להתדיין, ואשקול בכיף להמשיך איתך מהתכתובת המצחיקה הזאת לדיון ענייני.

בכיף מתעמת עם כל דבר יקירי
. רק לא קורא (כבר מזמן) את רוב דבריך. ההתנשאות הבלתי נסבלת (משום מה מחלה של כמה גולשים בפורום, רובם מתגוררים בחו"ל), השמות וכינויי הגנאי, כל זה ועוד, פשוט לא עושה לי חשק. אז אין לי מושג מה שאלת אותי בזמן האחרון. אולי אם תנסה לקצר קצת מעת לעת, לדלג על כל חלוקת הציונים, לוותר על הקביעה עבור אחרים מהי עמדתם הפוליטית, וכיו"ב, לך תדע, אולי בכל זאת אמשיך לקרוא את הגיגיך מתישהו
. הפעם אעשה זאת, סתם כי אתה בחור נחמד בס"ה. אבל זה לגמרי יהיה תלוי במה אקרא בדרך.

שאלה לא כל כך ברורה. אפשר אם תרצה לכנות את המצב הקיים מעין הפיכה צבאית. אבל בוודאי שאני לא תומך בהפיכה כזאת.

לא יודע אם הם עשו זאת. אם אתה מתייחס לדברי בנושא, זה היה אחד מאלופי המטכ"ל שטען כך. אני למדתי מזה על תוכניות הפיקוד הבכיר.

בוודאי.

לא התחמקתי ממאומה יקירי (אפילו לא קראתי אותה עד פוסט זה)... החלטת שאני שמאלן ואני החלטתי שאתה לא מספיק מעניין בשבילי בכדי שאמשיך לקרוא את הגיגיך, אם כבר במשפט הראשון אתה מדבר שטויות בקצב מסחרר. מה לעשות, כך אני נוהג בדרך כלל ולא מצאתי סיבה לחרוג ממנהגי לכבודך דווקא
. בפעם הבאה, אם תרצה שאקרא את דבריך ושאלותיך, כאמור, הדרך להשיג זאת קלה ופשוטה. זה שאתה מתקשה בה, לא באחריותי.

וחזרנו להתנשאות השגרתית... הקטע המגניב עם מתנשאים כמוך, הוא שאתה באמת ובתמים חושב שאתה טוב יותר ומבין יותר ויודע יותר וכו'
. אם רק היה לך שמץ של מושג כמה פתטי זה נראה מהצד, היית משקיע שבועיים ברצף בעזרת חברים למחוק את כל דברי ההבל והבלע האלה רטרואקטיבית... אלא שגורלו של המתנשא הוא ככל הנראה לא לקלוט את מצבו. עצוב בס"ה, אבל כאמור, לא באחריותי.

בסדר חמוד. מה שתגיד. ועכשיו אתה בטח מצפה ממני גם לקרוא את התגובה הבאה שלך נכון
? ובכן מה לעשות, אולי אני שמאלן (כאילו שיש לך שמץ של מושג ירוק מהן דעותי
) אבל סמוך עלי כשאני אומר לך שאני לא עד כדי כך משועמם
.

המשך יום שקט ונעים,
מיצינו. עדכנני כשתתגבר ותתבגר לרמה בה בוגרים ומבוגרים נוהגים להתדיין, ואשקול בכיף להמשיך איתך מהתכתובת המצחיקה הזאת לדיון ענייני.
אתה פאתטי. אתה טוען שאתה לא טורח לקרוא את כתבי אבל מגיב להם.
ולמה מתעקש אתה להסתיר את העובדה שאתה שמאלן? אתה הולך כמו שמאלן מגעגע כמו שמאלן סימן שאתה שמאלן.
אתה כתבת ציטוט: צה"ל עצמו הצהיר כבר סמוך לאחר תחילת המלחמה שאין בכוונתו להביא להשגת מטרותיה, בכל אופן לעניין השמדת יכולותיו המבצעיות של החמאס ברצע"ז. הפיקוד הבכיר אכן פועל, בוודאי בצפון הרצועה, בשיטה שלא יכולה להשיג זאת כל הנראה ואם תשיג, זה יהיה במחיר גבוה של הקרבת חיילים. החלק הזה במלחמה לא ממש קשור לדרג הפוליטי, אם כי אין מחלוקת שתמיד נחמד למשוך אותו לתוך העניין.
כל המלחמה הזאת קשורה לדרג הפוליטי. הדרג הפוליטי הוא שקובע מתי לצאת למלחמה והוא שקובע את מטרות המלחמה והוא הדרג הפוליטי שמפקח על הצבא שממלא אחר מטרות המלחמה ורק לדרג הפוליטי יש סמכות להחליף אנשי צבא אם הוא מתרשם שהדרג הצבאי לא עומד במטרות המלחמה. ואתה מעלים את תפקיד הדרג הפוליטי (החלק הזה במלחמה לא ממש קשור לדרג הפוליטי,) זה מה שכתבת. וזאת כמובן מחשבה לא נכונה. אין חלק במלחמה שלא קשור לדרג הפוליטי המדיני והצבא צריך למלא אחר ההוראות וההנחיות של הדרג המדיני כלומר הממשלה.
אתה אולי חושב כמו רוב השמאלנים שחושבים עם הרגש ולא עם השכל שאתה לא שמאלן אבל אתה שמאלן ועוד איך שמאלן.
לפי כתביך אתה נעול על הצבא ותומך בהפיכה הצבאית שנעשתה במדינת ישמעאל.
אתה אפילו לא מצליח להבין איך אתה תופר את עצמך לשמאל .
אני פשוט מלא רחמים עליך. אתם הישראלון המצוי המבולבל שהטרור גמר עליו והוא אינו מבחין בין חשיבה עם השכל לבין חשיבה עם הרגש.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה פאתטי.
לגמרי. אלמלא הייתי כזה מזמן הייתי מפסיק לטרוח להתייחס אליך :). אמנם גם כעת אני עושה זאת די בקטנה ורק כשיש לי זמן לשרוף (שכן אני יודע מראש, לצערי, שאין שום סיכוי שייצא מזה דיון ענייני ובוגר). אז כעת למשל הסתפקתי בקריאת שתי המילים הראשונות. הן הספיקו לי כדי לאפשר לי לכתוב את המשפטים הבודדים האלה ולסיים את הסיגריה בניחותא :). מעבר לזה? סורי, אבל אין לי שום עניין לבזבז זמן ואנרגיה על קריאת הגיגים של מי שמתחיל את דבריו כך :). אם זה מה שהופך אותי לפאתטי? שיהיה בכיף :cool:. האמן לי שאשרוד את האירוע.

ובזאת יקירי, הפאתט אולי אפשר לומר (על אף נסיונך הלא מאוד יצירתי להעתיק את ההגדרה הזאת ;-)), אאחל לך המשך ערב שקט ונעים והתבגרות זריזה וטובה. דבר איתי אחרי שתעבור את התהליך.

בריאות.

ולסיים את הסיגריה בניחותא :)
אלוהים אמר שכל ההתמכרויות/אובססיות קשורות בהסחות דעת.

ההסחת דעת היא מהדברים שבאמת רוצים לעשות אבל מפחד הסביבה לא עושים.

למה?

בגלגולים קודמים שעשינו דברים בניגוד לדעת הסביבה הדברים נגמרו רע מאוד,

למשל לפתוח דת משלך/ללכת לכיוון רוחני עצמאי.

אז הסתכנת במוות נורא או לפחות כלא וכד'

הפחד הולך איתנו גם לגלגול נוכחי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אלוהים אמר שכל ההתמכרויות/אובססיות קשורות בהסחות דעת.

ההסחת דעת היא מהדברים שבאמת רוצים לעשות אבל מפחד הסביבה לא עושים.

למה?

בגלגולים קודמים שעשינו דברים בניגוד לדעת הסביבה הדברים נגמרו רע מאוד,

למשל לפתוח דת משלך/ללכת לכיוון רוחני עצמאי.

אז הסתכנת במוות נורא או לפחות כלא וכד'

הפחד הולך איתנו גם לגלגול נוכחי.
אוקיי. דברים מרתקים. אבל תהרוג אותי אם הבנתי מה רצית לומר בדיוק או מה הקשר לדברי.

למעלה