מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
זו הנקודה שאלוהים הביא שלרוב מדובר בפחד מגלגולים קודמים.כי זה נעים לי ומן הסתם אני מכור .
אחרת קשה להסביר למה לא מצליחים להתנתק מהתמכרות/אובססיה
למרות הנזק האיום לאורך זמן.
זו הנקודה שאלוהים הביא שלרוב מדובר בפחד מגלגולים קודמים.כי זה נעים לי ומן הסתם אני מכור .
מניח שיש די מחקרים מהעוה"ז שמסבירים זאת . אבל יש לעישון גם היבטים חיובים, משהו ששוכחים אלו שמנסים לשכנע אחרים להפסיק.זו הנקודה שאלוהים הביא שלרוב מדובר בפחד מגלגולים קודמים.
אחרת קשה להסביר למה לא מצליחים להתנתק מהתמכרות/אובססיה
למרות הנזק האיום לאורך זמן.
אין!מניח שיש די מחקרים מהעוה"ז שמסבירים זאת
אתה רציני?יש לעיישון גם היבטים חיובים, משהו ששוכחים אלו שמנסים לשכנע אחרים להפסיק.
אני לגמרי רציני ולא סובל ממצוקה נפשית מיוחדת . אם וכאשר ארצה להפסיק לעשן, אשקול את מדבקת הניקוטין.אין!
רק מדובר על מצוקה נפשית ודימוי עצמי נמוך
מה שלא מסביר את העיניין.
למה מצוקה נפשית?
אתה רציני?
אתה מתכוון ניקוטין שמגביר ריכוז?
שים מדבקות ניקוטין ולא תסבול מהנזק של שאר הרכיבים.
וגם זה התמכרות כמובן,
ממתי צריך להיות תלוי בניקוטין?
אז מדובר בסיגריה, שניים ליום?לא סובל ממצוקה נפשית מיוחדת
זה נורא עקרוני? כאילו, מה אכפת לך מה אני עושה בחיים? כאמור מעלה, נכון להיום ועל אף עשרות נסיונות מצידך, טעית בבדיוק 100% מהדברים שייחסת לי בחייך. מה גורם לך לחשוב שלפתע פתאום תהיה צודק במשהו? מה גורם לך לחשוב שלאחר עשרות הכשלונות שלך (כשהכשלון העיקרי מבחינתי הוא בכלל עצם הנסיון/רצון/אמונה שאתה יכול או מוסמך לקבוע לגבי דברים) אני מתעניין במה אתה חושב הפעם?אז מדובר בסיגריה, שניים ליום?
שוב פעם אתה מתבלבל. אני לא מדבר איתך.לגמרי. אלמלא הייתי כזה מזמן הייתי מפסיק לטרוח להתייחס אליך
. אמנם גם כעת אני עושה זאת די בקטנה ורק כשיש לי זמן לשרוף (שכן אני יודע מראש, לצערי, שאין שום סיכוי שייצא מזה דיון ענייני ובוגר). אז כעת למשל הסתפקתי בקריאת שתי המילים הראשונות. הן הספיקו לי כדי לאפשר לי לכתוב את המשפטים הבודדים האלה ולסיים את הסיגריה בניחותא
. מעבר לזה? סורי, אבל אין לי שום עניין לבזבז זמן ואנרגיה על קריאת הגיגים של מי שמתחיל את דבריו כך
. אם זה מה שהופך אותי לפאתטי? שיהיה בכיף
. האמן לי שאשרוד את האירוע.
ובזאת יקירי, הפאתט אולי אפשר לומר (על אף נסיונך הלא מאוד יצירתי להעתיק את ההגדרה הזאת
), אאחל לך המשך ערב שקט ונעים והתבגרות זריזה וטובה. דבר איתי אחרי שתעבור את התהליך.
בריאות.
שאלתי אותך שאלה ולא קיבלתי תשובה. שאלה לא הייתה פרובוקטיבית . השאלה הייתה האם אתה תומך בהפיכה הצבאית שנעשתה עי לדבריך הצבא קובע את מטרות המלחמה.לגמרי. אלמלא הייתי כזה מזמן הייתי מפסיק לטרוח להתייחס אליך . אמנם גם כעת אני עושה זאת די בקטנה ורק כשיש לי זמן לשרוף (שכן אני יודע מראש, לצערי, שאין שום סיכוי שייצא מזה דיון ענייני ובוגר). אז כעת למשל הסתפקתי בקריאת שתי המילים הראשונות. הן הספיקו לי כדי לאפשר לי לכתוב את המשפטים הבודדים האלה ולסיים את הסיגריה בניחותא . מעבר לזה? סורי, אבל אין לי שום עניין לבזבז זמן ואנרגיה על קריאת הגיגים של מי שמתחיל את דבריו כך . אם זה מה שהופך אותי לפאתטי? שיהיה בכיף . האמן לי שאשרוד את האירוע.
ובזאת יקירי, הפאתט אולי אפשר לומר (על אף נסיונך הלא מאוד יצירתי להעתיק את ההגדרה הזאת ), אאחל לך המשך ערב שקט ונעים והתבגרות זריזה וטובה. דבר איתי אחרי שתעבור את התהליך.
בריאות.
עניתי לשאלתך מיד לאחר שקראתי אותה. אם התשובה לא מוצאת חן בעיניך, זה כבר בינך לבין עצמך. אם היא לא ברורה אחזור עליה במילים פשוטות: אני נגד הפיכה צבאית מכל סוג שהוא. ככה פשוט .שאלתי אותך שאלה ולא קיבלתי תשובה. שאלה לא הייתה פרובוקטיבית . השאלה הייתה האם אתה תומך בהפיכה הצבאית שנעשתה עי לדבריך הצבא קובע את מטרות המלחמה.
לא קיבלתי תשובה .מה שקיבלתי זה תגובה לגופו של הגולש ולא לעניין.
מה שאני מציע לך להבא אל תגיב להודעות שלי כמו הדביל המומוחי לקנוניות הסדר העולמי
תחסכו ממני את הטרחה.
על פניו נראה ולפי מה שאתה כותב שלא כל כך אכפת לך מהעובדה שהצבא שלך הפך להיות צבא פוליטי כלומר צה"ל קובע את מטרות המלחמה וזה לפי מה שכתבת.עניתי לשאלתך מיד לאחר שקראתי אותה. אם התשובה לא מוצאת חן בעיניך, זה כבר בינך לבין עצמך. אם היא לא ברורה אחזור עליה במילים פשוטות: אני נגד הפיכה צבאית מכל סוג שהוא. ככה פשוט .
לגבי הצעתך תצטרך לסלוח לי, אך אני מקבל ההחלטות הבלעדי על מה אני מגיב ועל מה לא. אני מקבל החלטות בעניין על-פי רמת העניין שלי בדברים שכתובים, ללא קשר לזהות הכותב או התגובה הצפויה ממנו. אם זה מטריח אותך, כל שעליך לעשות הוא לא לקרוא את הפוסטים שלי ובא לציון גואל. שנינו נחיה עם זה בשלום.
בריאות.
גם אם אזרום עם כל מה שכתבת כאן, אני עדיין נגד הפיכה צבאית, מה לעשות. זה מסוכן מדי ולא שייך במדינה דמוקרטית. זה שאפשר אולי להגדיר מעשים והתנהלויות מסוימות כהפיכה כזאת שבוצעה כבר, לא משנה מאומה מכך. אני נגד זה אבל אין לי (קרי ללאום) שום עניין לתקן עוולה בעוולה.על פניו נראה ולפי מה שאתה כותב שלא כל כך אכפת לך מהעובדה שהצבא שלך הפך להיות צבא פוליטי כלומר צה"ל קובע את מטרות המלחמה וזה לפי מה שכתבת.
אזכיר לך מה כתבת.
ציטוט: "צה"ל עצמו הצהיר כבר סמוך לאחר תחילת המלחמה שאין בכוונתו להביא להשגת מטרותיה,"
ואיפה הממשלה כאן בסיפור? ממתי צה"ל קובע מעל גלי האתר מהן מטרות המלחמה ואם אפשר או לא אפשר להשיג אותן?
התפקיד של צה"ל הוא לנצח להשיג את היעדים הצבאיים שקבע קבינט המלחמה. אם הרמטכ"ל חושב שצה"ל לא יכול להשיג את מטרות המלחמה כפי שקבע הקבינט המדיני הוא צריך לגשת לשר הביטחון ולומר לקבינט המלחמה אין ביכולו של צה"ל לבצע את המטרות שהגשתם לנו בואו נשב ונדון איזה מטרות מלחמה צה"ל כן יכול להשיג . אם שר הביטחון והקבינט לא מקבלים את דעתו של הרמטכ"ל ולא משנים את המטרות על הרמטכ"ל להגיש מיד את התפטרותו מהתפקיד או על שר הביטחון לפטר אותו ולמנות אחריו קצין בכיר שכן יודע להגשים צבאית את מטרות המלחמה.
יש סדר .רמטכ"ל לא שולח את דובר צה"ל להכריז הכרזות פוליטיות. זה לא התפקיד שלו ולא של הדובר.
אז אתה אולי חושב שאתה נגד הפיכה צבאית אבל אתה חי במדינה שהצבא ביצע הפיכה צבאית והשתלט על השלטון והוא קובע את סדר היום המלחמתי והקבינט המדיני קבינט המלחמה זה חבורת עציצים מבוהלים בראשם השפן הקטן שמפחדים פחד מוות מההפיכה המשפטית שנעשה עליהם במקום להקיף בטנקים את בית המשפט העליון ולהכניס לכלא למעצר מנהלי לפחות 9 שופטים פרוגרסיבים מחבלים בוגדים בשרות הדיפ סטייט האמריקאי ולהעיף את היועמש"ית והפרקליטות האזרחית והצבאית לבית הכלא בעוון סיכון ביטחוני למדינת ישראל ולאזרחי ישראל. ולהחליף את המטה הכללי העלוב והרקוב משרתם של הסי איי אי האמריקאי. אנחנו מכירים את שיטות הסי איי אי האמריקאי לבצע הפיכות צבאיות ושילטוניות במדינות חסות. זוכר את נורייגה?
להביא לך מקרים שאמריקה ביצעה הפיכות צבאיות ומשפטיות במדינות החסות שלה לאורך ההיסטוריה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.