רוב הזמן נח
Well-known member
חזירים.
חזירים.
כמה יש אנשים שלא קונים כשר?חזירים.
לפי השמאלנים יש המון שלא איכפת להם מהכשרות.כמה יש אנשים שלא קונים כשר?
עדיין לא מספיק בשביל סופר רציני זול.
פשוט חילונים יותר עשירים ןיותר משכילים מכל החרדים והמסורתיים.כמה יש אנשים שלא קונים כשר?
עדיין לא מספיק בשביל סופר רציני זול.
יותר משכילים = יותר טיפשים שמוכנים לקנות ביוקר?פשוט חילונים יותר עשירים ןיותר משכילים מכל החרדים והמסורתיים.
אמר התימני הקמצן
גוטרמןאמר התימני הקמצן
שמעדיף לשבת בחושך לבד ולאכול גרעינים של פירות רק לא להוציא כסף
תנסה זה מאזן,למשל גרעינים של התפוח מרים והתפוח מתוק.לאכול גרעינים של פירות
ברורלך לטיב טעם
לא מסתירים כלום
ומוכרים הכל
אם אתה קונה בחנות שכופה עליך את הדת
אתה האשם
אל תשלם לחרדים
אל תספר לאף אחד, אך אני מעביר בקופה גם דברים לא כשרים לפסח, פשוט לוקח דברים מאחורי הסדיניםפשוט לא יאומן, עבר בקופה למרות שמוסתר בנייר .
מה הסבירה לי אישה דתייה
למשגיחי הכשרות יש לפעמים אג'נדה פרטית שלהם והם מחמירים יותר מכשרות רבנות
מתעללים בנו, גוואלד
חחח.. מוצרים לא כשרים לא יעברו לך בקופה.אל תספר לאף אחד, אך אני מעביר בקופה גם דברים לא כשרים לפסח, פשוט לוקח דברים מאחורי הסדינים![]()
בוודאי שכן, הקופאית לא מסתכלת, מה אתה שם, היא סורקת את הברקוד ובזה נגמר הסיפור.חחח.. מוצרים לא כשרים לא יעברו לך בקופה.
זה מה שעשו פעם. ואז גילו שאנשים לוקחים דברים לא כשרים לפסח.בוודאי שכן, הקופאית לא מסתכלת, מה אתה שם, היא סורקת את הברקוד ובזה נגמר הסיפור.
אתה משקרבוודאי שכן, הקופאית לא מסתכלת, מה אתה שם, היא סורקת את הברקוד ובזה נגמר הסיפור.
בחלק מהקופות יש חסימה אלקטרונית על מוצרים של חמץ.אל תספר לאף אחד, אך אני מעביר בקופה גם דברים לא כשרים לפסח, פשוט לוקח דברים מאחורי הסדינים![]()
אבל ערבים אוהבים מצות.אני מאחל מכל הלב, לכל אלה שאוכלים מצות, שתהיה להם כזאת עצירות
שתיסתם להם כל המערכת והם ימותו.
יחד איתם, ימות פסח ומשנה הבאה ימכרו ויצרכו לחם טרי כל השנה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.