בסיס חישוב הפיצויים

מצב
הנושא נעול.

balbala2000

New member
בסיס חישוב הפיצויים

בסיס חישוב הפיצויים
אם נאמר עבדתי שנתיים ושמונה אז החישוב שלי יהיה : 2.66*4000שח או רק 2*4000 שח בקיצור החישוב הוא גם בעבור החודשים הנותרים ? דבר שני -- החשבת שלנו רוצה לחשב לי פיצויים על סמך ממוצע משכורות חצי שנה אחרונה כשלמעשה המשכורות בחצי השנה שלפניה היו גבוהות הרבה יותר האם אני יכול לדרוש שיחושב לפי שנה שלמה תודה רבה

מגיע לך על שנתיים ושני שליש.

בסיס חישוב הפיצויים
אם נאמר עבדתי שנתיים ושמונה אז החישוב שלי יהיה : 2.66*4000שח או רק 2*4000 שח בקיצור החישוב הוא גם בעבור החודשים הנותרים ? דבר שני -- החשבת שלנו רוצה לחשב לי פיצויים על סמך ממוצע משכורות חצי שנה אחרונה כשלמעשה המשכורות בחצי השנה שלפניה היו גבוהות הרבה יותר האם אני יכול לדרוש שיחושב לפי שנה שלמה תודה רבה
והחישוב אמור להיות לפי שנה אחרונה.

שיר ורד

New member
איך אתה קובע חישוב לפי שנה אחרונה?

והחישוב אמור להיות לפי שנה אחרונה.
יש לדעת קודם למה השתנתה המשכורת. אם למשל היה שינוי בחלקיות המשרה, אז צריך לחשב חלקיות משרה בכל תקופת העבודה ולא רק שנה אחרונה. אם בחודשים הקודמים קבלה תוספות חד-פעמיות, יש לחשב רק על פי שכר אחרון. אם היה קיצוץ בשכר, יש לחשב על פי השכר שקדם לקיצוץ.

balbala2000

New member
הרכב השכר --- מה אתה אומר ?

יש לדעת קודם למה השתנתה המשכורת. אם למשל היה שינוי בחלקיות המשרה, אז צריך לחשב חלקיות משרה בכל תקופת העבודה ולא רק שנה אחרונה. אם בחודשים הקודמים קבלה תוספות חד-פעמיות, יש לחשב רק על פי שכר אחרון. אם היה קיצוץ בשכר, יש לחשב על פי השכר שקדם לקיצוץ.
הרכב השכר --- מה אתה אומר ?
הרכב השכר מפורט בהודעה הבאה שוודאי כבר ראית אותה עבדתי כשנתיים ושמונה חודשים בחברה מסויימת, שכר הבסיס למשרה מלאה הוא 4000 שח. השכר הורכב בנוסף לכך מעמלות ובונוסים. אני סטודנט ובפועל עבדתי בסביבות חצי משרה עד שלושת רבעי משרה ובחופשים אף משרה שלמה.רוצה לומר כי משכורתי הבסיסית לחצי משרה היתה בסביבות ה=2000-2300 שח בחודשים האחרונים . העמלות שהם עיקר השכר נעו באופן לא קבוע 800-12,000 שח לחודש + בונוסים שנעו סביב ה-1000 שח. כמו שניתן להבין המשכורות שלי נדדו בין 3500-15000 ברוטו בהתאם לעסקאות שביצעתי ולזמן שהייתי בעבודה.

דובי 46

New member
כן לפי שכר אחרון

כן לפי שכר אחרון

מצב
הנושא נעול.
למעלה