בסיס:פתוח\סגור הבחירה בידכם..

lolshay

New member

מה הייתם רוצים בסיס סגור או פתוח? לבוא פעם ב... הבייתה או לבוא כל יום... השערה מוקדמת שלי שהרוב ירצו סגור...:)

lolshay

New member

מה הייתם רוצים בסיס סגור או פתוח? לבוא פעם ב... הבייתה או לבוא כל יום... השערה מוקדמת שלי שהרוב ירצו סגור...:)

הייתי מעדיף שתהיה לי באמת בחירה

הכוונה היא שאני אהיה בבסיס פתוח, אבל שתהיה לי אפשרות לישון בו כשאזדקק... ואגב, זה בדיוק מה שהולך להיות איתי(:) עמי

Tomak19

New member
לא הבנתי בכלל את ההבדל בין בסיס

פתוח לסגור...

LordNor

New member
ההבדל בין בסיס פתוח לבסיס סגור:

בסיס סגור - בסיס שיושנים בו וסוגרים לרוב 5-3, חצאיים, או אפילו 21
בסיס פתוח - חוזרים יומיות הביתה (אם יש מגורים, אז אפשר לישון שם)

Tomak19

New member
אז ברור שבסיס פתוח!!!

מישהו לא רוצה בכלל בסיס פתוח??

lolshay

New member
../images/Emo6.gifאני :) למה?

איך הרופא אמר שאומרים בצבא? "ככה!"

בסיס פתוח

זה בדרך כלל רק למי שגר קרוב אליו.. כי סך הכל זה לא כזה נכון "אם יש מגורים, אז אפשר לישון שם" כי לא תמיד אפשר לישון, יש עדיפות לחיילים בבסיס שהבית שלהם רחוק מהבסיס במרחק שעולה על 100 ק"מ... בסיס פתוח לא תמיד מאפשר לישון בו, קחו בחשבון. ולתומר: כן! יש כאלו שיעדיפו בסיס סגור, גם אם הוא קרוב לבית שלהם! אנשים עם בעיות שינה שקשה להם להתעורר בבוקר, או אנשים שרוצים להתגעגע הביתה, או להיפך, רוצים להתרחק מהבית או שרוצים אתגר! וכמובן שאם אתה גר רחוק מהבסיס, תאמין לי, אתה צריך בסיס סגור. זה סיוט לנסוע כל יום מרחקים גדולים.. צבא זה לא עבודה במשמרות, פעמיים שלוש בשבוע... זה יום יום - חובה.. :) אני לא מחדש הרבה לילה טוב! עמי

פתוח~!

(בלי קשר לזה שאני רוצה קורס בחיל חינוך וזה יהיה בבסיס סגור.. הקורס לא מפריע לי אבל אני רוצה בשאר השירות לישון בבית..)

סיונתו

New member
../images/Emo41.gifאני לא מאמינה! המדור פרט האלה

הם שלחו לי זימון ל-11.1.05 ויש לי בגרות אז צלצלתי לבקש שידחו לי את זה למועד אחר ואז הם אמרו שהם ישלחו לי זימון חדש ושלחו לי זימון לאותו תאריך
מה לעשות
להתקשר אליהם שוב

סיונתו

New member
בכל מקרה

שלחתי להם פקס ישר אליהם עם בקשה לזימון בתאריך אחר ונתתי להם את התאריכים של הבגרויות חורף שלי.... שידעו מתי לא לשלוח לי...

Dizen

New member
תתקשרי שוב, תציקי.

בטח סתם טעות של הפקידה או משהו...
כל הצבא הזה זו טעות אחת גדולה

newKiticat

New member
חלק מהחוויה הצבאית

לדעתי זה הבסיס הסגור. אני בבסיס פתוח- ואני אומללה. לחץ בית יוםיומי, נסיעות ארוכות כל יום.... זה מייאש ומייגע. עדיף סגור. חד משמעית...

למעלה