בסיס:פתוח\סגור הבחירה בידכם..

סיונתו

New member
לאו דווקא

זה נורא תלוי בבנאדם... אני למשל רוצה בסיס סגור מהסיבה הפשוטה- אני לא יודעת איך להסתדר לבד בלי אמא והגיע הזמן שאני ילמד כל השנה האחרונה הייתי נורא צריכה אותה ונורא הסתמכתי עליה, ואני חושבת שזה די תקע אותי לעומת חברות שלי שכן יודעות להסתדר רחוק מהבית... וזה דיי הצ'אנס שלי לעשות את זה... יש אנשים גם שקשה להם כל יום בבית יש כאלה שצריכים את הבית שהם לא יכולים להסתדר בכלל רחוק מהבית זה גם נורא תלוי במגבלות של הבנאדם...

Dawson girl

New member
כנ''ל ../images/Emo45.gif

אני לא בטוחה שאני אסתדר בבסיס סגור. אבל אני רוצה לנסות, כדי ללמוד להיות עצמאית..

Tspike

New member
בסיס סגור

אני תומר השני..... אני ביקשתי בסיס סגור... זה החוויה הצבאית אם הייתי בבסיס פתוח אז למה להתגייס לצבא ולא לעבוד באיזה משרד על יומיות.... אני רוצה את החוויה של הצבא שאליה התגייסתי... לקום מוקדם בבוקר, לישון עם הח'ברה מהצבא בבסיס, להריץ דחקות בשינה

../images/Emo45.gif אין לי מה להוסיף לזה../images/Emo70.gif

אם הייתי כותבת תשובה להודעה שפתחה את השירשור המעניין הזה. זה בדיוק מה שהייתי כותבת
תומר- אני איתך

רק דודי

New member
רק סגור!!!!

אחת הסיבות שרציתי לצאת לקצונה זה שאני רוצה בסיס סגור!! לדעתי זה חוויה עצומה ומבגרת מאוד זה מפתח קשרים חברתיים טובים (שוב, תלוי באנשים)... אנשים שאתה חולק איתם חדר ומבלה איתם עד השעות הקטנות של הלילה ברחבי הבסיס הם חברים שישארו לך להרבה זמן אחרי השחרור... ובכלל - יאללה.. להתרחק קצת מההורים.. שיתגעגעו קצת..
סתם! האמת היא שאני ממש מרחם על אבא שלי ברגע שהוא ישמע עוד כמה דקות שאני לא אהיה שבועיים בבית...
אני כרגע בבסיס פתוח (הקריה.. בעעע) ואני משמ אל נהנה מזה: 1. מעצבן להתעורר ב6 בבוקר רק כדי להיות בת"א ב8 בבוקר! 2. ולעמוד באוטבווסים שתמיד מפוצצים עד שאתה נמרח על הדלת... 3. לעבוד מ - 8 עד 5 ולחזור הביתה אני אעשה כל החיים שלי באזרחות... עדיף לנצל את הרגעים האחרונים של החופש לפני שבאמת נצטרך לדאוג לעצמנו...

המרחפת

New member
כבר עשיתי את הבחירה הזו....

הייתי משובצת במקור לקריה, וראיתי שחור בעיניים. לא זזתי מהחדר של קצינת המיון עד שנתנו לי שיבוץ אחר.

black_magic

New member
בסיס פתוח

אני לא טיפוס של לישון מחוץ לבית וחוצמזה אני אוהבת לצאת אחרי יום מתיש בצבא לבלות, לשבת עם חברים שמשרתים בבסיסים אחרים, להחליף חוויות.. בקיצור אני=פתוח

למעלה