את בטחון ישראל (באמצעות השגת מטרות המלחמה).רוצים שנחזור למלחמה בעזה.
השאלה שלי למה?
מה נשיג מזה?
עזה הרוסה. שכונות וערים הם איי חורבותאת בטחון ישראל (באמצעות השגת מטרות המלחמה).
כיבוש וטיהור מלאים עד להשגת מטרות המלחמה. די ברור נראה לי.עזה הרוסה. שכונות וערים הם איי חורבות
הרגנו כמעט מאה אלף איש ויש פצועים רבים.
ומה הלאה?
המטרה היא הלחימה עצמה, בלא הרף, בלא הפסקה, טחינת אנשים, בשר-תותחים, למען אפשר יהיה לטעון "הס, עדיין נלחמים"...עד שהצבור יתחיל לפקפק במה שהוא זוכר.כיבוש וטיהור מלאים עד להשגת מטרות המלחמה. די ברור נראה לי.
אולי זאת המטרה שלך. זאת לא המטרה של מדינת ישראל ו/או של מקבלי ההחלטות.המטרה היא הלחימה עצמה
רק לוחמים שטעמו מלחמה יודעים כי לחימה היא עסק הורג.אולי זאת המטרה שלך. זאת לא המטרה של מדינת ישראל ו/או של מקבלי ההחלטות.
אני אסביר לך.עזה הרוסה. שכונות וערים הם איי חורבות
הרגנו כמעט מאה אלף איש ויש פצועים רבים.
ומה הלאה?
מה שאמרתי עשרות פעמים,את האינטרס של אמריקה להשיג שליטה במזרח התיכון לצורך דרך משי משלהם שתתחרה בסין.רוצים שנחזור למלחמה בעזה.
השאלה שלי למה?
מה נשיג מזה?
גם בשביל זה הייתה "הפסקת חטופים" כי נגמרים האנשים אז לנוח ולחדש כוחות(לחכות שיתמלא מלאי הפראיירים החדשים.)האם התומכים במבצע צבאי לקחו בחשבון
את הארוע הזה?
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
מן הסתם הצבא יודע להיערך גם לזה.האם התומכים במבצע צבאי לקחו בחשבון
את הארוע הזה?
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.