בעד/נגד

Jחחחחח מה אתם קשורים??../images/Emo3.gif

אמרתי את זה בתור עובדה באמת פוסלים אם מדריל עולה על סוס לפני מקצה... אבל אם זה מקצה אז אני מניך שיש סיבה הגיונית

2eye

New member
../images/Emo31.gif נגד.

זה בעצם לעשות את העבודה שבסוף התלמיד יצטרך לעשות אותה, אולי ילך לתלמיד יותר טוב, אבל זאת בעצם לא עבודה שלו. לרכב עם גרמניות?

בעד

במידה ויודעים להשתמש בהן כמובן! זה כלי עזר חשוב, שעוזר להביא את הסוס למקום אחר, יציב יותר. עם שימוש נכון זה יכול רק להוסיף. במיקרה של שימוש לא נכון/מוגזם, אז נגד, ועוד איך נגד.

JnJ

New member
נגד!

רכיבה יום יומית עם גרמניות יכולה אולי להראות טוב מבחוץ אבל כשתוריד את הגרמניות פתאום מתגלות בעיות שלא היו לך קודם עם הגרמניות,זה כמו שעדיף להתחיל לרכב בלי כפפות כדי שאחרי זה תוכל להתמודד ואז אם לא תצליח תשתמש בהן(מקרה כמו של עמרי).

shirli0811

New member
נגד..!!

התחרויות אמורות להיות הנאה, שהתלמידים מתאמצים ומשתפרים ברכיבה בזכות התחרויות האלה. איפה ההנאה כזה מכור למדריכים.!? הרבה מדריכים רוצים שהתלמידים שלהנם ינצחו ועושים בשבילם את כל העבודה, ויש גם מדריכים שלא מוכנים ורוצים לראות את התלמיד שלהם רוכב לא כמו פסל שרק מכוון את הסוס ואז התלמידים שהמדריך שלהם לא מוכן לעלות על הסוס נדפקים. לא רואה בזה שהרוכב לומד לשבת על סוס דרך כלשהי לשפר את הרכיבה של התלמיד. ממש נגד זה. נ.ב. אני מדברת במבט שסוסים שרוכב יכול להתמודד איתם אבל הוא בוחר שהמדריך יתמודד איתם והוא יכנס אח"כ למקצה, לא מדברת על סוס צעיר סוס שעושה הרבה הרבה בעיות וכו'.

PinkHorse

New member
בעד.

אם המדריך מחליט לעשות מקצה לפני הרוכב כנראה יש סיבה, אם מדובר בסוס שעושה בעיות עד לסוס פשוט שהרוכב שלו רק צריך לצפות בו מסיים מסלול ולקבל ביטחון/ ללמוד לרכב את הסוס בתחרות וכ'ד.. אין שומדבר רע בזה שהמדריך עולה, זה לא מוריד מהערך של הסוס או הרוכב (לדעתי!). אני אישית אם הייתי מביאה סוס מחו"ל שהתחרה בחו"ל הבן אדם הראשון שהיה מתחרה עליו בארץ אם לא רוכב היה המדריך שלי.

fliperit

New member
בעד.

אם התלמידים היו יודעים כל הם לא היו צריכים מאמנים. אם הם לא יודעים הכל, לפעמים המאמן צריך לעלות על הסוס...הרי בכל זאת- הם עדיין תלמידים.

נגד../images/Emo31.gif

איך אפשר להבין הכל ולקבל יחס טוב והסבר על כל פעולה שלך כשאתה בשיעורים הראשונים עם עוד כמה ילדים

shirli0811

New member
בהחלט נגד.

בשיעורי רכיבה הראשונים, הרוכב רק לומד מה זה סוסים ואת הרכיבה הבסיסית על הסוס. בשיעורים האלה הרוכב צריך את כ=ל צומת הלב של המדריך כיד ללמד את הבסיס כמו שצריך וכככה למנוע "צרות"- בעיות ברכיבה שיכולות לצוץ בעתיד.

MAYA 4827

New member
דווקא

לפי דעתי זה בסדר. עדיף בפרטי אבל אני התחלתי בקבוצה ודווקא היה לי מצויין..

fliperit

New member
בעד.

אצל אנשים ללא צרכים מיוחדים אין סיבה לעשות שיעור ראשון פרטי.

ווינגז

New member
נגד

רוכבים מתחילים צריכים לקבל לדעתי את כל תשומת הלב מהמדריך, מה גם שההתמודדות עם סוסים אחרים (בלי לדעת מה עושים כשהסוס מאיים/בלי תגובות מספיק מהירות ובמקום) יכולה להיות מסוכנת בשלב הזה.

למעלה