בעד
ונגד

niranat

New member
בעד ../images/Emo45.gif ונגד ../images/Emo31.gif

המסע בדרך אל הטופ מודל הבאה - מי כן ומי לא? בכל פעם אני ארשום שתי מתמודדות שעליהן תצטרכו לרשום בעד ונגד - ואם אתם רוצים, גם להכריע ביניהן [לא חובה
] השבוע - טוקרה וניקול! טוקרה - בעד
: נגד
: ניקול - בעד
: נגד
:

niranat

New member
בעד ונגד שלי ../images/Emo9.gif

טוקרה
יש לה מניע חזק, יש לה מטרה וזה להיות טופ מודל, ולא סתם טופ מודל - אלא הטופ מודל הראשונה השחורה במידות גדולות. היא מתאמצת בשביל להשיג את המטרה שלה, היא עובדת קשה, אם היא תנצח [היא כבר עפה אבל לא משנה
] היא תדע לדחוף את עצמה קדימה, להלהיב את האנשים הנכונים ולהיות משהו גדול בתעשייה הזאת. הביטחון העצמי שלה בשמיים ורואים את זה - רואים שהיא מרגישה נוח עם עצמה ועם הגוף שלה והיא משדרת מסר חשוב לבנות גדולות אחרות, שירגישו גם הן טוב עם הגוף שלהן. בגלל הביטחון העצמי היא גם עוצמתית - היא הולכת על מסלול כמו דיווה למרות שיש אנשים שאולי לא היו רוצים לראות בחורה גדולה על המסלול, והיא משחקת אותה.
תעשיית האופנה היא תעשייה אכזרית ומי שלא עומדת בכללים לא שורדת בה - וטוקרה ממש לא עומדת בכללים של תעשיית האופנה, ובטח לא של האופנה העילית - 99% מהמעצבים הגדולים לא מחזיקים בכלל את המידות שלה. ואיפה היא תעבוד? בחברה למידות גדולות? זאת לא טופ מודל, וחוצמזה - שבחורה במידות שלה תספוג ה-מ-ו-ן ביקורת, וכבר ראינו שביקורת שוברת אותה ומעלימה אותה... היא הופכת לצל של עצמה, של האישיות התוססת הזאת שעושה אותה מה שהיא - ואז מה נשאר לה? היא צריכה חיזוקים חיוביים - כמו כל אחד, אבל היא צריכה לדעת לעמוד גם בביקורת שלילית ובזה היא לא עומדת. חוצמזה, לדעתי טוקרה ממש לא יפה, לא פוטוגנית, וזה נורא נחמד להשתמש במילים "בחורה גדולה" אבל, פייס איט, היא שמנה! וזה לא גוף של דוגמנית... ניקול
בחורה מדהימה!!! או כמו שורד אומרת "ניקול גורג'ס"
פשוט יפייפיה - מבחינת פנים, היא לדעתי הבחורה הכי יפה בבית [וגם אן], היא מיוחדת ומדליקה, הצבע שלה בשיער עושה אותה ממש ממש מגניבה
[כמה לא מגניב להשתמש במילה מגניב
] - יש בה משהו שאין לאפאחת אחרת, למשל קאסי הייתה יפייפיה אבל רגילה כזאת, ולעומתה ניקול מיוחדת ובולטת מבחינה חיצונית. היא מאוד מאוד פוטוגנית - יוצאות לה תמונות מהממות, ותמיד, אבל תמיד יש בתמונות שלה משהו מיוחד. התמונות שלה לא נראות כמו עוד תמונה של דוגמנית - היא מוסיפה להן משהו כל כך ייחודי ומגניב, שעושה כל תמונה ליפה, ואם זו פרסומת - אז מוכרת. בגדים נראים עלייה טוב, ולכן היא מתאימה לדגמן כל דבר.
יש לה הכל, אבל אין לה כלום - כי דבר אחד שהוא MUST אין לה, וזה אישיות בולטת. היא לא מדברת, היא לא משדרת ביטחון עצמי כשמסתכלים עלייה [לא בתמונות, אלא סתם ככה], היא לא מישהי שזוכרים כשפוגשים אותה. גם אמרגנים וסוכני דוגמניות לא יזכרו אותה, כי היא בנאדם ששוכחים אותו 10 דקות אחרי שהוא הולך. היא אמנם מדהימה אבל היא לא יודעת להדגיש את זה, היא מין "הבחורה המתוקה והמצחקקת" והיא לא משאירה עלייך רושם. טופ מודל צריכה להשאיר רושם - כי אחרת, היא סתם דוגמנית, וממש לא טופ מודל.

שליייי../images/Emo66.gif

טוקרה
- ממש הייתי בעדה! אבל אחרי שראיתי עד כמה היא צבועה והכל! איכס בא לי לירוק עלייה! ואני יסביר למה- אתם תמיד רואים בסדרה שהיא ואמנדה חברות טובות כאלו.. ואחרי שטוקרה עפה ראו אפילו את אמנדוש
בוכה בגללה!! ואחר כך ששואלים אותה שאלות היא אומרת שנמאס לה לשמוע על אמנדה והמחלה שלה!! היא פשוט צבועה כלבה אמיתית!!
ניקול-
לדעתי היא חמודה! לא יפה חמודה! היא מצטלמת ממש יפה!! באמת!! יודעת לדגמן! אבל חסר בה משהו.. לא יודע היא פשוט שקטה מדי! ודוגמנית צריכה לדעת לדבר ולהגיד את הדעה שלה! מקווה שתצליח בעתיד!! ואממ.. כמובן החברה הכי טובה של אמנדה
אז מי שחבר של אמנדה חבר שלי! חח..

niranat

New member
לא הבנת למה התכוונתי ../images/Emo122.gif

גם על טוקרה וגם על ניקול אתה אמור להגיד גם בעד וגם נגד - ע"ע התשובה שלי

ממשיך..

טוקרה
(אומר בכוח
) - היא יכולה להיות הדוגמנית השחורה הראשונה למידות גדולות! נותנת תקווה לבחורות שמנות שידגמנו! בעלת ביטחון עצמי! וחייב להוסיף- כלבה אמיתית! ניקול
- שקטה, דוגמנית צריכה לדעת לדבר!! להסביר! אבל היא לא תצליח נראה לי..

אני אענה בקצרה.

טוקרה
בעד - אופי ומניע.
נגד - מראה, וקטילות בתעשייה (בקשר לזה שבחורה במידות גדולות תהיה דוגמנית על). ניקול
בעד - מראההה מראה מראה מראה. יש בה משהו מופרע ומעניין כזה, השיער האדום כל כך הולם אותה. והיא כזו מגניבה.
נגד - היא שקטה, לא מתבלטת.

JULI4561

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifעונהההה../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

טוקרה :
- הדוגמנית הראשונה השחורה למידות גדולות גאווה לשחורים
.. רוצה את זה בכל ליבה ואין ספק שיש לה אופי חמוד היא נחמדה טוקרה:
- לא יפה מה שהיא עשתה לאמנדה [מסכימה עם תום ] אבל באמת היא צדקה .. חח היו לה כמה תמונות לא משהו היא חייבת להשתפר וגם בתוכנית האחרונה היא לא התאמצה למצוא לה בגדים היא כל הזמן ריחמה על עצמה כאילו היא צעקה בלב תחזירו אותי ..
ניקול :
- התמונות שלה משגעות התספורת עשתה לה רק טוב היא חייכנית לא עושה צרות ולא מתלוננת יותר מידי ניקול :
- לפעמים יש לה מראה זרוק מדי שלא נראה כמו דוגמנית היא שקטה מידי לא מכירים את האופי שלה היא לא מתבלטת

alona angel

New member
הבעד ונגד שלי../images/Emo9.gif

טוקרה:
בעד: יש לה פנים יפות, ויש לה אישיות בולטת כשהיא רוצה לבלוט
ו.. אממ... ויש לה את הט'אץ הזה של דוגמנית..
נגד: היא חייבת לפי דעתי להרזות כמה קילוגרמים, ואז היא תוכל להיות דוגמנית ממש יפה
אבל, למרות שהיא אפשר להגיד מלאה, היא עדיין יכולה לדגמן למידות גדולות מה שנקרא..
, אני לא זוכרת מי, אבל מישו מהשופטים אמר לה: אמריקה לא אוהבת דוגמניות מלאות.. משו כזה..
לפי דעתי.. זה לא נכון! בגלל שיש כאלה שהן מלאות.. אז בגלל שהן מלאת ולא רזות.. אז אין להן דוגמניות??! לפי דעתי בקיצור, טוקרה מתאימה להיות דוגמנית למידות גדולות
ניקול:
בעד: לניקול יש גוף מהמם,ופנים ממש חמודות ויפות
והיא חמודה והכל
נגד: ניקול לא יודעת ללכת על עקבים, שזה דבר שמאוד חשוב בדוגמנות..
ואישיות שלה פחות בולטת..
אבל בסכ"ה שניהן מאוד מאוד יפות
ולכל אחת יופי מישלה

אתם עונים כאילו אתם שופטים

יש לי רעיון אלכם תתמודדו בשביל על התפקיד "השופטים של הטופ מודל הבאב" רעיון גדול לא?

ונעשה גם בחירות של....

מי יהיו מהפורום 5 המנהלים! נייג'ל ג'ניס טיירה מר ג'יי וזה עם הכלב...חח.. לא יודע איך קוראים לו.. סבבה?

MeetLofe

New member
בעד ונגד שלי

טוקורה בעד-טוקורה בעלת פנים יפיפיות מדגמנת טוב הולכת טוב על המסלול רוצה לפרוץ את הדוגמנית למידות גדולות השחורה הראשונה בעולם וזה כבוד גדול בשבילה אם היא תצליח..והיא כבר הצליחה אגב... טוקרה נגד-אני לא אוהב אותה שהיא בבאסה כמו שהשופטים אומרים..אוהבים אותה בעיקר בגלל האישיות שלה..ושהיא בבאסה היא מורידה ת'חשק לאנשים לאהוב אותה ניקול בעד-אוו ניקול הייתה הפבוריטית שלי בהתחלה היא הבחורה אחת היפות שם אני חושב היא מדהימה מדגמנת מדהים ואם זה היה קשור לדוגמנות טוטאל בלי אופי אני חושב שאפילו היא הייתה צריכה לזכות הייתה פה מישהי שאמרה שניקול לפעמים מתלבשת טיפה זרוק וזה..זה כל היופי היא נראית טוב גם בבגדים פשוטים אני נורא אוהב את הסגנון שלה היא מדהימה לדעתי ניקול נגד-כמו שכולם פה אמרו חסרת אופי שקטה ופחות מראה את האישיות שלה..וככה גם השופטים חושבים...

למעלה