בעד
ונגד

MeetLofe

New member
בעד ונגד שלי

טוקורה בעד-טוקורה בעלת פנים יפיפיות מדגמנת טוב הולכת טוב על המסלול רוצה לפרוץ את הדוגמנית למידות גדולות השחורה הראשונה בעולם וזה כבוד גדול בשבילה אם היא תצליח..והיא כבר הצליחה אגב... טוקרה נגד-אני לא אוהב אותה שהיא בבאסה כמו שהשופטים אומרים..אוהבים אותה בעיקר בגלל האישיות שלה..ושהיא בבאסה היא מורידה ת'חשק לאנשים לאהוב אותה ניקול בעד-אוו ניקול הייתה הפבוריטית שלי בהתחלה היא הבחורה אחת היפות שם אני חושב היא מדהימה מדגמנת מדהים ואם זה היה קשור לדוגמנות טוטאל בלי אופי אני חושב שאפילו היא הייתה צריכה לזכות הייתה פה מישהי שאמרה שניקול לפעמים מתלבשת טיפה זרוק וזה..זה כל היופי היא נראית טוב גם בבגדים פשוטים אני נורא אוהב את הסגנון שלה היא מדהימה לדעתי ניקול נגד-כמו שכולם פה אמרו חסרת אופי שקטה ופחות מראה את האישיות שלה..וככה גם השופטים חושבים...

Dark Force

New member
בעד ונגד..../images/Emo56.gif|פגרה|

טוקרה-
טוב עזבו את השטויות של כל השמנה הראשונה ובלה בלה בלה, טוקרה היא פשוט מצחיקה כיפית ומאגניבה- לראיין אותה יהיה ממש שאווה (במידה והיא לא תבכה את הבכי שיכול לגרום לך לתלוש נוצות), והיא מקרינה גם הרגשה של "תאהבו אותי כולם..".
היא מ-כ-ו-ע-ר-ת, היא לא פוטוגנית, והיא בכלל לא סקסית. הבעיה של טוקרה שהכניסו לה לראש בגלל טיירה המטומטמת, שמעוניינת רק באהבת הקהל, שהיא מצטלמת יפה והכל. ועובדה אני מתערב, שאחרי התכנית- טוקרה איז היסטורי. ניקול-
כן כן יפה בלע בלע בלע, עזבו אותי- היא פאקינג יפה. וכל העניין שהיא נחבאת אל הכלים זה מצויין
למה אנשים צריכים לדעת אחרי שהיא תסיים את הסדרה, כל דבר בחיים שלה
היא נותנת פתח לרעיונות ולראיונות, אז פאקינג שקט. התמונות שלה
יוצאות ללא רבב, היא משאירה אותי בפה פעור- הבעיה זה שטיירה מחפשת את "הדוגמנית (הנכה, הבעלת צבע עור שחור, הענייה, העיוורת) הבאה" ולא את הרגיל, בשביל ה"אמפתיה".
אין לי ממש סיבה שלא, חוץ מזה שלמרות שהתמונות שלה משגעות
לדעתי היא מסחרית מדי, היא יותר לצילומים ולפוזות והליכה היא לא שווה כלום. היא רק לתמונות מסחריות, אבל מה רע בזה
גם אדריאן (עונה ראשונה) הייתה מסחרית לדעתי- והולך לה ממש טוב.

MeetLofe

New member
חחחח מצטער להגיד לך שאתה טועה..

טוקורה מצליחה עכשיו והיא מדגמנת ועושה קמפיינים למידות גדולות :)

JULI4561

New member
באמת ??? דווקא חשבתי שלא יצא

לה כלום מזה כנראה שטעיתי .. כל הכבוד לה

oOBAGIRAOo

New member
יש לי רק מה להגיד על ניקול

כי היא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה-! היא פוטוגנית, יפייפיה, כוסית ומה עוד. חייכנית, אין לה אופי בעייתי, והמראה שלה פשוט מושלם. מהתחתית של הכף רגל עד השיערה הגבוהה ביותר. אין לה אופי, אבל האמת, למה היא צריכה אחד? לכמה דוגמניות על אתם מכירים את האופי? למה טופ מודל צריכה בכלל אופי? זה לא שהתמונות שלה יוצאות ריקות וחסרות הבעה, להפך. היא באה לתכנית להיות טופ מודל, לא כדי לריב עם השופטים על המוצא האפריקאי שלה ולא כדי לרשום למישי על הבראוניז או להמציא הודעות. היא לא צריכה אופי. היא צריכה רק להיות פוטוגנית ומהממת, וזה מה שהיא.
אין לי מה להגיד נגדה.
על המקום של ניקול בתחרות. היא נשארה רק עד השישייה הסופית, משום מה.

למעלה