hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
![suno.com](https://cdn2.suno.ai/image_770aadc0-78e3-4dc0-8107-9f02e44653a8.jpeg)
מאור חיים פז by @uncannysoundfx721 | Suno
פופ קצבי מקפיץ song. Listen and make your own with Suno.
אני באמת צריך להגיד עכשיו "כולם להשתחוות" או שזה כבר מובן מאליו?
![992a6a233979481f98be0aa50c6a6279.jpeg 992a6a233979481f98be0aa50c6a6279.jpeg](https://www.tapuz.co.il/data/attachments/110/110772-d3b8d684250fc2fad19162a6b764c22d.jpg)
לא יאומן, כמה ה-DQ שלך נמוך שאתה לא מבין שצוחקים עליךבעודי בן 26 שנים בלבד, כבר כתבו לכבודי, אחד מיני רבים שעוד יבואו אחריו, שיר הלל והערצה ראשון, ככה בקטנה, NO BIGGIE
לא בהכרח היום אנשים צעירים משועממים ויחפשו כל דבר קטן לרגש אותם.לא יאומן, כמה ה-DQ שלך נמוך שאתה לא מבין שצוחקים עליך![]()
בהכרח, הוא גם לא הבין שאותו גולש מחשיב אותו כ-לא בהכרח היום אנשים צעירים משועממים ויחפשו כל דבר קטן לרגש אותם.
כי זה AI.דרך אגב לא הבנתי למה זה meor ולא maor
גם אני חשבתי אבל זה נשמע אמיתי,אני יודע...כי זה AI.
זה לא סתם AI - זה AI27בהכרח, הוא גם לא הבין שאותו גולש מחשיב אותו כ-וחשב שהוא מכבד אותו וחושב שהוא גאון וזה התנפץ לו בפרצוף שאותו גולש לאחר מכן, כתב לו מפורשות מה חושב עליו.
כי זה AI.
החיבור בין המילים ממש טוב,לא מבחינים כי זה לא אמור להיות ברמהזה לא סתם AI - זה AI27
אם עוד מישהו רוצה - בשמחה
זה בסדר. אפשר בשני הדרכים. יש שמות שאפשר להגות אותם קצת אחרת וזה עדיין תקני. תלוי בבן-אדם הדובר או בשפה שמדברים בה וכל מיני דברים כאלו. לדוגמה "דויד". בעברית אומרים "דויד", ואפשר לכתוב גם כ"דוד" לדוגמה, אבל באנגלית אומרים "דייוויד". פה זה לא פערים של שפות אפילו, בעברית ממש אפשר להגות את זה גם כ"maor" וגם כ"meor" ושניהם בסדר. למרות שזה נכון שהרוב הגדול של האנשים יהגו את זה "maor" ולכן הבלבול שלך מובן.דרך אגב לא הבנתי למה זה meor ולא maor
אוי הקנאה, הקנאהלא יאומן, כמה ה-DQ שלך נמוך שאתה לא מבין שצוחקים עליך![]()
שמח שנהנית![]()
מאור חיים פז by @uncannysoundfx721 | Suno
פופ קצבי מקפיץ song. Listen and make your own with Suno.suno.com
אני באמת צריך להגיד עכשיו "כולם להשתחוות" או שזה כבר מובן מאליו?![]()
הן יאלצו לקבל ממנו מנה אישית בדרך המסורתיתאני חושב שראוי מאד שמ.ח.פ. ירוץ לשמר כמה מאות מנות זרע. אין לכם כל מושג מה יהא ערכה הכספי של כל מנה כשהוא יתפרסם, אלא שאז אונו כבר לא יעמוד לו. גיל 26 הוא גיל שיא של האון הגברי ויהיה חבל על כל יום שיאבד. יש להאיץ באיש שימהר וירוץ אל בנק הזרע. רבות מנשות הארץ והעולם תעמודנה בתור כדי לזכות ולקבל מנה מהלבן הסמיך הזה והמחיר רק יאמיר ככל שתפחתנה המנות.
הן יאלצו לקבל ממנו מנה אישית בדרך המסורתית
אל תדאגלמה הפסימיות הזו? אני דווקא צופה שבעוד מספר שנים, כולנו נחזה בדור שיכיל עשרות אלפי בנות ובנים שישאו 50% מהגנום של מ"פ.
כהרגלך לקחת כל דיון לנושאי מין ומחלות מיןאני חושב שראוי מאד שמ.ח.פ. ירוץ לשמר כמה מאות מנות זרע. אין לכם כל מושג מה יהא ערכה הכספי של כל מנה כשהוא יתפרסם, אלא שאז אונו כבר לא יעמוד לו. גיל 26 הוא גיל שיא של האון הגברי ויהיה חבל על כל יום שיאבד. יש להאיץ באיש שימהר וירוץ אל בנק הזרע. רבות מנשות הארץ והעולם תעמודנה בתור כדי לזכות ולקבל מנה מהלבן הסמיך הזה והמחיר רק יאמיר ככל שתפחתנה המנות.
התחתן מוקדם מידי...כהרגלך לקחת כל דיון לנושאי מין ומחלות מין
כהרגלך לקחת כל דיון לנושאי מין ומחלות מין
אתה צודק אין שום סיבה להעיר לך כשאתה מתלהב ומתרגש ממנות זרע ומבנק הזרע.מאיפה שאבת את השטויות שרשמת? מישהו הזכיר מין או מחלות?
תרומת זרע אינה תולדה של מגע מיני ועל מחלות רק אתה חולם. אז תיהנה.
אתה צודק אין שום סיבה להעיר לך כשאתה מתלהב ומתרגש ממנות זרע ומבנק הזרע.כמו הנזל בארץ הממתקים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.