בעוד כמעט חודש..

בעוד כמעט חודש..

יהיה ט"ו בשבט. שבת, ה-7 בפברואר, נראית לי כמו יום שמש נפלא לנטיעות. מה דעתכן/ם על חורשת הורות הומולסבית? אולי נחליט מראש על פיקניק נטיעות?

ורעיון:

גאים בגליל יוזמים: "אז ככה קצת מוקדם אבל אני אבקש מכם להצטרף אלינו -אגודה גאים בגליל" לנטיעות טו בשבט, זה יוצא בשבת ה7 לפברואר,וכרגיל ט"ו בשבט זה יום שמשי ויפה,,,, אנחנו מתכננים לטעת את "יער הגאווה", זה יהיה יער של כל הקהילה,ובני המשפחות, שאותו נטפח במשך שנים רבות,זה יהיה יער שאומר אמירה חד משמעית אנחנו כאן נטועים חזק חזק עם שורשים עמוקים בקרקע של הארץ הזאת! גם אים ישפילונו גם אים לא יקבלו אותנו אנחנו כאן ואנחנו ניאבק על זכויותנו,כאזרחים גאים(תרתי משמע)לא נוותר, לא ניתן לאף אחד לדרוך ולרמוס אותנו ,אנחנו נתרום וניתן למדינה את חובתנו האזרחיות אבל נדרוש ללא וויתור לקבל את זכויותנו האזרחיות ללא משוא פנים!ללא אפלייה, עד כאן הצהרת הכוונות אז כולכם הומאים ולסביות עם טפכם , זוגכן, הוריכם, ומי לא,, מוזמנים לקחת חלק באמירה הזו! פרטים נוספים ומדוייקים נפרסם בימים הקרובים!בכל אתרי הרשת (וגם כאן)ובעיתונות, אז: נא לשריין את שבת ה-7 לפברואר,, לנסיעה צפונה,! תודה מראש לכולם, מיקי"

ועוד רעיון...

במקום ליסוע לנטיעות כ"כ רחוק ..למה לא לבוא ולנטוע כאן קרוב.. ככה שיהיה זמן לעוד דברים חוץ מנסיעה ארוכה וחוץ מזה אפשר לבקר ולהנות מצל העצים לעיתים תכופות יותר.. אז ראו הוזמנתן...

d a n i r

New member
גם

טוטולס

New member
מה כל כך רחוק בגליל?

או בעמק?
זה רעיון נפלא, כבר מכינות את האתים והמעדרים (הנסיכה עוסקת כל אחר-צהריים בחפירת בורות בארגז החול).

לפרט לנו...

מה שלומך? מה חדש? מה את עושה בכל הזמן שאת לא איתנו? כמה את מתגעגעת? וכוליי... תפרטי מותק !

שמנתולה

New member
אז ככה...

שלומי טוב, אין חדש. בכל הזמן שאני לא איתכם אני בעיקר עובדת וישנה (כרגיל בעצם), היה לי סופ"ש קשה כי התנקשתי בחייו של המחשב שלנו והוא היה בקומה עד אתמול בערב. חוצמזה הכל בסדר, מתגעגעת המון ומחכה למפגש בכיליון עיניים.

לכל הצפוןופובים../images/Emo140.gif,,,

אז ככה קודם כל הרשו לי לברך על הפורום הפעיל והחשוב,מודה לראשונה כאן אז בהצלחה !(good job Arava) שנית לא כל כך רחוק,,מדובר על כשעתיים נסיעה מת"א, לנופים קסומים של גליל,אנחנו מנסים גם לארגן הסעות במרוכז,לאלו שאינם בעלי רכב או לאלו המעדיפים שלא לנהוג, מקווה מאוד שממש בימים הקרובים ניידע אתכם לגבי הפרטים המלאים והמדוייקים, וכמובן נשמח לראותכם עם רון בלב ואת ביד,,,, בטו טו טו בטו בשבט,,

ברוך הבא מיקי ../images/Emo96.gif

מכאן לא יוצאים כ"כ בקלות... ספר לנו קצת עליך... ומה מעמדך בענייני הורות?

tookmy

New member
וגם האם

יתקבלו חריגים לארוע (יעני מאותגרים הומולסבית)?

אני כבר מרשה לעצמי

להזמין אותך, וכל מאותגרת הומולסביות שבכאן- להיות מיעוט של כבוד בצל התאנה שלי
.

אבא גאה

New member
אני ידעתי שלא

אבל לא רציתי להרוס לך את התקווה כי כל עוד בלבב פנימה.......

התיקווה??

התיקווה בת שנות אלפיים. להיות. בזמן האחרון מצאתי את עצמי עומדת דום המון פעמים להמנון האמריקאי. בכל משחק פוטבול אפילו של תיכון מנגנים את ההמנון לפני המשחק. ניסית פעם לשיר את זה? זה מכה לסולמות הישראליים... איך ההמנון הקנדי? נתקלת בו כבר?

למעלה