בעוד כמעט חודש..

אבא גאה

New member
O Canada our home and

מה זה נתקלתי? הילד שר אותו במשך שנה שלמה כל בוקר בגן שצרפתית ובאינגליזית. (יעני פעמיים כל יום) כשאחיינו של אושר הגיע לביקור מישראל לקחנו את הילדים לגן חיות כזה סטייל ספארי. ראינו אווזים קנדיים והאחיין הוציא את הראש מהאוטו ושר "ברווזים ברווזים בואו הביתה" אני לא הפרעתי את השירה וכשסיים הסברתי לילדים שאלו הם אווזים קנדיים אז אושר אמר לו :"הם קנדיים זה לא השיר הנכון" והוציא את הראש מהאוטו וצווח את ההמנון הקנדי. אנחנו צחקנו
ואתם?

טוטולס

New member
take care

אם שוכחים לעבור לאנגלית... קאלט שמקורו בטעות חביבה של דרורית (החביבה!).

זגרב

New member
נטיעות

ואיך ייקרא החורש הקטן שניטע? חורשת הלסביות שמתעצלות לסוע רחוק? אני חושבת שלטעת חורשה של הומולסבים זה רעיון נאה, ועלכן יש לבצעו באיזה מקום מוסכם ומרוכז אחד. אחרת אערוך את מצעד הגאווה בשביל שליד ביתי ואזמין זוג חברות כדי לחגוג בשביל הזה את המצעד הפרטי שלנו.

"חורשת הלסביות המתעצלות"?

נראה לי שבחורשה כזו יהיו יותר עצים מברוב חורשות קק"ל
אין ברירה... תהיה נסיעה צפונה... אז...אולי.. אם כבר... סופשבוע צפוני בבקתה עם ג'קוזי ואח?

שמנתולה

New member
אז אולי...

אם כבר... במקום בו מארחים גם כלבים? (שמנתולה והבלונדה כבר שנתיים וחצי לא ישנו מחוץ לבית ועוד בלי ילדים!)

שמנתולה

New member
../images/Emo11.gif

לא יודעת איפה יש מקום כזה, אבל זכור לי שראיתי איפשהו כל מני המלצות... מחר אני עובדת לילה (כן, זאת הזמנה רשמית למסיבה פה בפורום) אז אני אנסה לשחזר.

זגרב

New member
המלצה חובה!

אויש, כמה אני כותבת באחרונה. נעשיתי נודניקית. ואויש, איך אני שונאת סימני קריאה! אבל הפעם זה במקום. שמנתולה ובלונדה, בשם כל מה שתרצו, אתן חייבות אבל חייבות וגם אם אתן במינוס היסטרי ועם חיבה עזה למולדת, לטוס לאיזה חו"ל ורצוי שניים-שלושה חו"ל לפני שאתן מתיישבות בבית עם ילדים. אחר-כך זה פרויקט שכרוכים בו ביורוקרטיות, או רגשי אשם או חופשה מוגבלת למשך כמה שנים. אז בבקשה, תעשו טובה לעצמכן. יו דיזרב איט.

שמנתולה

New member
תודה על ההמלצה

(וגם על סימני הקריאה
) לגבי הבירוקרטיות ורגשי האשם אני יכולה לספר לך שאמא שלי באמצע החיים פיתחה תאוות חו"ל, בגיל 35 היא התחילה לטייל ומאז (כבר 20 שנה) לא הפסיקה. זה התחיל מאירופה, בכל המדינות (פרט לגרמניה ואוסטריה שבהן לא הסכימה לדרוך) היא היתה, כל שנה היא נסעה לארץ או שתיים. אחרי אירופה היא נסעה לסין (ב1992 כשסין רק נפתחה לתיירות) ואז לארה"ב, אח"כ להודו, נפאל, תאילנד, בורמה, ויאטנם... ושוב ארה"ב... כמעט כל שנה אנחנו שולחים אותה לארץ חדשה, בקיץ היא תסע (עם אבא שלי לשם שינוי, בד"כ הם מטיילים בנפרד) לגרוזיה וארמניה. אז לאור המודל הזה לא נראה לי שתהיה לנו בעיה לנסוע

למעלה