בעוד מספר שנים מעטות רוב בעלי הדירות בישראל יהיו חרדים ואתם תשלמו להם שכ"ד למרות שלא עבדו מימיהם (ע"ע גור)

חרדים זוהי צורת שלטון טפילית על מי שאינו חרדי.
הדת משמשת להם כסות בעיקר לכסף שחור שלא מוכר/ידוע למס.
המדינה לא נלחמת בהם כי הם כוח אלקטורלי ממושמע,
החילוניים לא נלחמים בהם כי הם נוסטלגיה עבורם.

ישראל היא מדינה מוזרה שגם לא נלחמת במימון טרור ונוצר חמאס;
תשתדלו, כשתתעוררו, שזה יהיה פחות אלים...

marabo

Well-known member

השמאלנים זו שיטת מחיה טפילית
ממצאים חרטטות כמו תאטרון,ספורט, תרבות, אומנות, אקדמיה ופנסיה תקציבית
והציבור ממן במיליארדים

Harrington

Well-known member
מנהל

בעוד מספר שנים מעטות רוב בעלי הדירות בישראל יהיו חרדים ואתם תשלמו להם שכ"ד למרות שלא עבדו מימיהם (ע"ע גור)​

במהלך השנים הקרובות (בערך עד שיתברר שהנבואה הזאת מחורטטת, מה שלא יקרה אבל רק בגלל שאיש לא יאמר זאת בקול רם) אנו צפויים לשרשורי שנאת חינם מהסוג הזה מעת לעת. למרבה הצער, אין כל חדש תחת השמש. הם מופיעים בתצורה כזאת או אחרת כבר שנים. כמובן שהנבואות הללו מעולם לא הגשימו את עצמן, אבל זה לא מפריע לשונאים להמשיך להפיץ אותם.

כל שאפשר לעשות הוא להתפלל ולקוות שבעיותיהם הנפשיות האישיות של שונאי שנאת החינם הזאת יעברו במהרה מהעולם, קודם כל למענם ולרווחתם האישית ורווחת בני משפחותיהם ולאחר מכן למען כלל ישראל וטובתו.

ריריו הריר

Active member
במהלך השנים הקרובות (בערך עד שיתברר שהנבואה הזאת מחורטטת, מה שלא יקרה אבל רק בגלל שאיש לא יאמר זאת בקול רם) אנו צפויים לשרשורי שנאת חינם מהסוג הזה מעת לעת. למרבה הצער, אין כל חדש תחת השמש. הם מופיעים בתצורה כזאת או אחרת כבר שנים. כמובן שהנבואות הללו מעולם לא הגשימו את עצמן, אבל זה לא מפריע לשונאים להמשיך להפיץ אותם.

כל שאפשר לעשות הוא להתפלל ולקוות שבעיותיהם הנפשיות האישיות של שונאי שנאת החינם הזאת יעברו במהרה מהעולם, קודם כל למענם ולרווחתם האישית ורווחת בני משפחותיהם ולאחר מכן למען כלל ישראל וטובתו.
אין דבר כזה שנאת חינם |פטיש|

ריריו הריר

Active member
הלוואי ולא היה. מה שנכון יותר לומר לענ"ד הוא שאין שונא שנאת חינם שמודה ששנאתו היא שנאת חינם. כל שונא ימצא ק"נ להצדקת שנאתו.
איך תסביר למחוסר דיור שעובד כל חייו לא לחרבן בכניסה לביתו של בעל בית חרדי ?

Harrington

Well-known member
מנהל
איך תסביר למחוסר דיור שעובד כל חייו לא לחרבן בכניסה לביתו של בעל בית חרדי ?
למשל אצביע לו על העובדה שאין כל קשר בין אותה משפחה חרדית שהוא עומד לטנף את הכניסה לביתם למצבו. אגב אני לא בטוח שיש הרבה מחוסרי דיור ש"עובדים כל חייהם".

ריריו הריר

Active member
למשל אצביע לו על העובדה שאין כל קשר בין אותה משפחה חרדית שהוא עומד לטנף את הכניסה לביתם למצבו. אגב אני לא בטוח שיש הרבה מחוסרי דיור ש"עובדים כל חייהם".
בטוח שעובד יותר מהחרדי, וגם אני לא מאמין שהחרדי לומד כל חייו

Harrington

Well-known member
מנהל
בטוח שעובד יותר מהחרדי
ממש לא "בטוח" והנה לך דוגמה נהדרת לשנאת חינם פר אקסלנס, גם אם לעולם לא תודה בכך.
, וגם אני לא מאמין שהחרדי לומד כל חייו
אז אל תאמין :). אני לא מאמין שמחוסר הבית "עובד כל חייו". אז מה? זה בדיוק הקטע. ברגע שאנחנו נתפסים למה שאנחנו כן או לא מאמינים כאשר הלכה למעשה אין לנו שמץ של מושג ירוק, זאת שנאת חינם פר הגדרה. זה לא שונה משמעותית מאירופאי שמוכן לשמוע כל דבר שלילי על ישראל ולקבל את זה אוטומטית כנכון, רק בגלל שזאת ישראל ואלו יהודים. אז אנו מכנים אותו אנטישמי ובצדק. אבל הרעיון בדיוק אותו רעיון.

ריריו הריר

Active member
ממש לא "בטוח" והנה לך דוגמה נהדרת לשנאת חינם פר אקסלנס, גם אם לעולם לא תודה בכך.

אז אל תאמין :). אני לא מאמין שמחוסר הבית "עובד כל חייו". אז מה? זה בדיוק הקטע. ברגע שאנחנו נתפסים למה שאנחנו כן או לא מאמינים כאשר הלכה למעשה אין לנו שמץ של מושג ירוק, זאת שנאת חינם פר הגדרה. זה לא שונה משמעותית מאירופאי שמוכן לשמוע כל דבר שלילי על ישראל ולקבל את זה אוטומטית כנכון, רק בגלל שזאת ישראל ואלו יהודים. אז אנו מכנים אותו אנטישמי ובצדק. אבל הרעיון בדיוק אותו רעיון.
אבל זה ידוע שהחרדי לא עובד (אשתו לפעמים עובדת), הוא גם לא הולך לצבא, הוא רק בישיבה (לא ידוע אם לומד או "הוגה")
אני לא המצאתי את זה - זה מפורסם והחרדים גאים בזה

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל זה ידוע שהחרדי לא עובד (אשתו לפעמים עובדת), הוא גם לא הולך לצבא, הוא רק בישיבה (לא ידוע אם לומד או "הוגה")
אני לא המצאתי את זה - זה מפורסם והחרדים גאים בזה
שום דבר לא "ידוע" בזה, שכן זה כלל לא נכון. אתה מתעקש לתת עוד ועוד דוגמאות של שנאת חינם. האשה החרדית עובדת יותר מחברתה החילונית ורוב הגברים החרדים עובדים גם הם. זה מה שנכון, בלי קשר למה ש"ידוע" או "מפורסם", what ever that means.

ריריו הריר

Active member
שום דבר לא "ידוע" בזה, שכן זה כלל לא נכון. אתה מתעקש לתת עוד ועוד דוגמאות של שנאת חינם. האשה החרדית עובדת יותר מחברתה החילונית ורוב הגברים החרדים עובדים גם הם. זה מה שנכון, בלי קשר למה ש"ידוע" או "מפורסם", what ever that means.
אני לא יכול להביא לך דו"ח הכנסות של האזרחים כי הוא סודי.
אז לצורך הענין עשיתי סיור בשעות היום בבני ברק והכל עמוס לעייפה בברואים ברחובות, בישיבות, כוללים, מקוואות, בחנויות.
תל אביב נראית נטושה.
במה הם עובדים ? תורמים להעשרת הגזים באוויר.
יתכן שאתה מדבר מתוך מציאות וירטואלית ומהתל בקוראים בעובדות וירטואליות ?

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא יכול להביא לך דו"ח הכנסות של האזרחים כי הוא סודי.
אז לצורך הענין עשיתי סיור בשעות היום בבני ברק והכל עמוס לעייפה בברואים ברחובות, בישיבות, כוללים, מקוואות, בחנויות.
תל אביב נראית נטושה.
במה הם עובדים ? תורמים להעשרת הגזים באוויר.
יתכן שאתה מדבר מתוך מציאות וירטואלית ומהתל בקוראים בעובדות וירטואליות ?
סורי, בין נתוני אמת לטיולי הפרחת הגזים שלך, אני עם נתוני האמת.
כשתרצה להתמודד איתם, תרגיש חופשי לעדכן.

אגב לא נראה לי שיקרה מהטעם הפשוט - הם צריכים את הדירות לילדים הרבים שלהם...

Harrington

Well-known member
מנהל
אגב לא נראה לי שיקרה מהטעם הפשוט - הם צריכים את הדירות לילדים הרבים שלהם...
רק נזכיר לסובלי הזכרון הקצר מחד אך חובבי האמת מאידך, נבואות שחורות על כך שכל המדינה תהיה חרדית, הכלכלה תתמוטט בעקבות כך, לא יהיו דירות כלל ושאר מרעין בישין, נשמעו גם בשנות ה80' של המאה קודמת. טענות לפיהן עד שנת 2000 המדינה תתמוטט אם לא יחול שינוי במגזר החרדי ואחר כך ב2010 ואז ב2020 זכורות לכל מי שלא סובל מתסמונת הזכרון הקצר או הזכרון הסלקטיבי. הנבואות האלו אף פעם לא הגשימו את עצמן וממילא אין הרבה מה לחשוש מהן גם היום.

זה לא אומר שלא נכון לנסות להוביל לשינויים מסוימים. זה כן אומר שאפשר ורצוי לשמור על פרופורציות, לא להפוך כל דבר לקץ העולם ולהמעיט בהגזמות ובהקצנות כאשר אינן מבוססות ומשמשות רק כדי 'להעביר נקודה' שכשלעצמה נכונה, אבל מועברת בצורה כזאת שכל העוקץ יוצא ממנה עקב מחסור באמינות.

למעלה