ירדנוש היחידה 2
New member
-בעזרתך אבא-
בימים האחרונים יצא לי לשאול את עצמי המון שאלות, בעקבות מה שהיה לי בימים האחרונים. אם עד עכשיו היתה לכם דיעה זהה לחברה שאתם נמצאים בה או אמונה שמתאימה לסביבה שלכם-אתם יכולים להשתלב טוב ולהרגיש בנוח. אבל אם לא?! אם התחלתם להשתנות וללכת בדרך שונה? אמונות או דיעות הפוכות מהסביבה? מה אז? מה אתם עושים? מפגינים את הדיעות או מסתירים אותם? אני אתן לכם דוגמא, (אני מביאה דוגמא על דת, כי זה מה שגרם לי לחשוב על השאלה
) אם עד עכשיו הייתי דתייה, עם אמונה כמו של כל המשפחה שלי-הכל טוב ויפה. אבל מה אם אני מחליטה שאני רוצה להשתנות? שזו לא הדרך המתאימה לי? שאני רוצה להיות כמו כולם? מה אז? אני צריכה להסתיר מההורים? לידם להיות כמו תמיד ומאחורי גבם להיות שונה? ובגלל שיש כאן כמה שלא ממש בקטע של דת- אם יש לכם דיעה שונה משל אחרים, אם בענייני חברה/פוליטיקה וכו' וכו', תפגינו את הדיעות שלכם? או שתשמרו אותה לעצמכם? מה דעתכם?! ועוד מילה, הדוגמא שהבאתי על הדת לא שייכת אלי, זה לא שאני דתייה רק ליד המשפחה-ההיפך!!!
בימים האחרונים יצא לי לשאול את עצמי המון שאלות, בעקבות מה שהיה לי בימים האחרונים. אם עד עכשיו היתה לכם דיעה זהה לחברה שאתם נמצאים בה או אמונה שמתאימה לסביבה שלכם-אתם יכולים להשתלב טוב ולהרגיש בנוח. אבל אם לא?! אם התחלתם להשתנות וללכת בדרך שונה? אמונות או דיעות הפוכות מהסביבה? מה אז? מה אתם עושים? מפגינים את הדיעות או מסתירים אותם? אני אתן לכם דוגמא, (אני מביאה דוגמא על דת, כי זה מה שגרם לי לחשוב על השאלה