בעזרת השם כל יום קטע חדש מהכתובים

lion 7

New member
ישוע היה בן לשבט יהודה

ונצר לבית דוד , מצד האם והאב , האב בחיזקה , הוא בן אלהים ומלתו שהיה בראשית , עוד מבט על מלת אלהים שלבש בשר התאנש בדמות בן מרים, מתי הבליט את הצד המלכותי, ההדגשה על הנצר המלכותי , הדגשה על בן יוסף בחיזקה adubtet ,יוסף היה גם בן דודה למרים , הבשורה היתה מיועדת לקהל היהודי, מצד שני לוקס שהיה גוי

lion 7

New member
ליחזקאל נא לחפש בפורום

את השאלות בדבר שושלת היוחסין של ישוע ,הקבלה וכיצד הבהרנו משמעות כתיבת שושלת הבן מצד הבשר ,כאן בפורום . אני שכחתי ולא מצאתי את החומר המבאר יוחסין הבן . בעבר הדגישו על כתיבת שושלת המלכם וכיצד מתי מראה שושלת ישוע כבן למלך דוד מצד אימו ..

ליון בבקשה ממך..........

אתה לא צריך להתחיל לומר לי שיש איזה שרשור שכבר נעשה. תיהיה בטוח שאני מודע לשרשור הנ"ל. רק מה, אתה כן צריך להיות מודע לכך שלא מספיק שהיה שרשור, אלא צריך גם ללמוד יותר כדי להית יותר קרובים לאלוהים. לי באמת שלא אכפת בכלל אם יש או אין שרשור. כי אני צריך את הלימוד הזה כדי לדעת ולהחכים. בשרשורים שהיו בזמנו, אני אולי יוכל להגיב, אבל מי מבטיח לי שיהיה גם מישהו שיגיב להודעות שלי? ויותר מכך, מה מפריע לך אם אני חוזר שוב על אותם השאלות? הרי אם לא נשאל, אז איך נדע? ויותר מכך, הרי כמעט כל יום מתווספים לפורום יותר ויותר אנשים. אני לא חושב שזה הוגן מצדך לומר להם" לכו חפשו" . נכון? העיקר זה הלימוד. נ.ב. סתם לידיעה כללית שיהיה לך (ולכל מי שחושב כמוך), כשלמדתי בתלמוד התורה, היה לי מורה שאמר לי דבר שעד היום אני מיישם אותו. אם תלמד דבר מסויים פעם אחת . לא תבין אם תלמד 2 פעמים. עדיין לא תבין אם תלמד 3 פעמים. אז אתה "רק" תתחיל להבין אם תלמד 4 פעמים. אז כבר תבין ובכל פעם שתלמד את אותו נושא שוב ושוב אתה תדע יותר ויותר. זה מה אני רוצה !!! ואל תגיד לי ליון, שאתה לא רוצה !!! נכון? יופי. אני מקווה שאתה הבנת אותי מספיק. בכל אופן אני אוהב אותך אחי היקר בשם ישוע המשיח אמן אומן

lion 7

New member
בוקר טוב בשם יסוע אלמסיח רבונא

אני בענווה ובסבלנות חוזר שהיה שרשור על הנושא זה . בכדי שתבדוק שם ונקרא ולא להגיב שם בארכיונ אחי . אני קראתי את הספר תנ``ך וברית חדשה הרבה פעמים , המורה הרוחני שלמדתי תחת ידיו בשבעה 6 בבקר כל יום לפי שהלכנו יחדיו ב7וחצי לעבודה גם לימד אותי בעל פה הרבה פסוקים ,הייתי חייב לשנן 2 פסוקים יומיומיים בכדי ששמע ישראל והשאר לא יברחו מזכרוני אחי . יום מבורך ותודה לישוע שחיינו עד עכשיו בכדי לספר עליו ובכדי שהבן יתהלל בנו כאן.. אחרי יום העבודה המפרך היום בעזרת ישוע אנסה לענות ולהשתתף .אמין

למעלה