בסביבות ה90 % זה די טוב??... סבבבה...... אז זה אומר שהחיבור שלי ממש טוב... 99%...
O ofirgaon New member 19/1/02 #26 בסביבות ה90 % זה די טוב??... סבבבה...... אז זה אומר שהחיבור שלי ממש טוב... 99%...
ע עופר גלעד New member 19/1/02 #20 אין לי מושג.... העתקתי את כל הנתוני הנתונים.. הם לא אומרים יותר מדי, למען האמת...
D dov98 New member 19/1/02 #21 אם כך, זה נראה די טוב, הראשי להערכתי יתן עוד יותר טוב. וחבל שאין אתר כזה בארץ, כי היינו מגיעים לתוצאות טובות יותר של tweaks !
אם כך, זה נראה די טוב, הראשי להערכתי יתן עוד יותר טוב. וחבל שאין אתר כזה בארץ, כי היינו מגיעים לתוצאות טובות יותר של tweaks !
D duke4you New member 19/1/02 #25 אפשר מילה? ../images/Emo6.gif לאחר שהתעסקתי קצת עם ההגדרות באיסיקיו, הצלחתי להגיע למצב שאפשר לשלוח קבצים, אבל אני עדיין לא יכול לקבל קבצים.
אפשר מילה? ../images/Emo6.gif לאחר שהתעסקתי קצת עם ההגדרות באיסיקיו, הצלחתי להגיע למצב שאפשר לשלוח קבצים, אבל אני עדיין לא יכול לקבל קבצים.
D duke4you New member 19/1/02 #27 נפתרה הבעיה הרעיון של עופר גלעד, להגדיר firewall ללא proxy עבד. כעת ניתן לשלוח ולקבל. תודה רבה לכולם.
נפתרה הבעיה הרעיון של עופר גלעד, להגדיר firewall ללא proxy עבד. כעת ניתן לשלוח ולקבל. תודה רבה לכולם.
S spheonx New member 20/1/02 #28 עלולה להיות לך בעיה עם ההגדרה הזו אם אתה מנסה לשלוח קובץ למישהו אחר שסימן גם הוא את האופציה הזו סתם הערה...
עלולה להיות לך בעיה עם ההגדרה הזו אם אתה מנסה לשלוח קובץ למישהו אחר שסימן גם הוא את האופציה הזו סתם הערה...
D duke4you New member 20/1/02 #30 דבר נוסף הורדתי את הגודל מנת IP לקטן (היה על אוטומטי) ונראה לי שזה עובד...בנתיים. למי שלא יודע זה בהגדרות dial up adapter. מדובר בהגדרה של upload.
דבר נוסף הורדתי את הגודל מנת IP לקטן (היה על אוטומטי) ונראה לי שזה עובד...בנתיים. למי שלא יודע זה בהגדרות dial up adapter. מדובר בהגדרה של upload.
D dov98 New member 20/1/02 #33 אם המחשבים שלך עם כ. מוצלב אתה צריך לעשות 2 דברים: בכ. רשת שהולך למודם, ורק בו, לשנות ל 10M ושם גם להוריד את מנת IP לבינוני, אחרת הLAN שלך יהיה איטי.
אם המחשבים שלך עם כ. מוצלב אתה צריך לעשות 2 דברים: בכ. רשת שהולך למודם, ורק בו, לשנות ל 10M ושם גם להוריד את מנת IP לבינוני, אחרת הLAN שלך יהיה איטי.
ע עופר גלעד New member 20/1/02 #34 זה נכון גם אם המחשבים מחוברים ל- Hu Hub? או שבכל מקרה צריך לטפל בהגדרות של הכרטיס שמחובר למודם? (אני לא נגעתי בהן מעולם). חוץ מזה, איך הגדרות כרטיס הרשת שמחובר למודם יכולות להשפיע על מהירות ה- LAN? הרי לא מדובר באותו כרטיס!..
זה נכון גם אם המחשבים מחוברים ל- Hu Hub? או שבכל מקרה צריך לטפל בהגדרות של הכרטיס שמחובר למודם? (אני לא נגעתי בהן מעולם). חוץ מזה, איך הגדרות כרטיס הרשת שמחובר למודם יכולות להשפיע על מהירות ה- LAN? הרי לא מדובר באותו כרטיס!..
D dov98 New member 20/1/02 #35 הכרטיסים ששיכים לLAN צריכים להיות כרטיסי 10/100 ולהיות על מצב אוטומטי. אם יש כרטיסים של 200 עוד יותר טוב.
הכרטיסים ששיכים לLAN צריכים להיות כרטיסי 10/100 ולהיות על מצב אוטומטי. אם יש כרטיסים של 200 עוד יותר טוב.
D dov98 New member 21/1/02 #36 בעבודה עם HUB כל הכרטיסים צ"ל 10/100 לדעתי ובמצב אוטומטי. ברשת עם כ. מוצלב לעומת זאת הכרטיס למודם צ"ל על מצב 10 half duplex ואותו דבר מחשב בודד.
בעבודה עם HUB כל הכרטיסים צ"ל 10/100 לדעתי ובמצב אוטומטי. ברשת עם כ. מוצלב לעומת זאת הכרטיס למודם צ"ל על מצב 10 half duplex ואותו דבר מחשב בודד.