קראתי את השרשור ורציתי להעלות לך דוגמא למחשבה
אני אקח את הדוגמא דווקא מכיוון של גבר, פשוט יהיה לי יותר קל לזרום. בחור צעיר פוגש בחורות חכמות וכריזמטיות,ומנסה את מזלו איתן אך זה לא הולך. ודווקא בחורות יותר מופנמות נמשכות אליו, אבל אותן הוא לא רוצה. אם ננתח את האופי שלו, נראה שהוא בחור קצת מופנם, נניח חכם, אבל לא דומיננטי. נניח שכשאותן בחורות כריזמטיות רואות אותו, הן באופן טבעי לא נמשכות כי הן רוצות מישהו שירוץ איתן קדימה, ולא מישהו למשוך אותו. כשאותן בחורות מופנמות רואות אותו, נניח שהן רואות אדם חכם שאיתו אפשר לבנות בית (לא בהכרח לרוץ קדימה ולבנות ווילה עם חו"ל פעמיים בשנה...). הבחור נכנס לניתוח עצמי ושואל 'מה באמת אני רוצה מהחיים ?' ויתבר שהוא בסך הכל רוצה בחורה לבנות איתה חיים, ואפילו קצת נרתע מאותן בחורות שאיתן יצטרך ל'רוץ' כל הזמן 'קדימה'. אם נברר למה הוא בכל זאת נמשך לאסרטיביות, שלא רוצות אותו ולא מתאימות לו, נגלה שהסיבה היא שזה מרגש אותו. מה שאני מנסה לומר, הוא שיש סיכוי שאותו בחור מפספס את אלו שיהיה לו טוב איתן (המופנמות), כי הוא רוצה משהו שלא מתאים לו (הכריזמטיות). העובדה שהבחורה הכריזמטית מרגשת אותו, לא בהכרח אומרת שהיא תהיה טובה לו. ואותן בחורות מזהות זאת ולא מתקרבות אליו. לגבייך - אני חושב שנדרשת עבודה יסודית בבחינה דווקא מול אלו שאת רוצה ולא רוצים אותך. מהן תכונות האופי שאת נמשכת אליהן, ומהן תכונות האופי שלך, ולבדוק האם את מנסה להתאים מין לשאינו מינו, ואולי יש כאלו שכן מתעניינים אבל לא ניגשים (כי את משדרת משהו אחר), ואת תקועה רק עם אלו שסתם מחפשים מין או סטוץ.