ג׳חנון?? איפה מוכרים ג׳חנון בצד הכביש? אני רוצה גם...
S shoosh2607 Member מנהל 15/11/13 #29 מסתבר טוב, נו, לפחות באיזור החיוג שלי זה מגיע ישירות אלי הביתה בשיחת טלפון אחת
Y yuvalg72 New member 15/11/13 #37 אני כן, אני חייב להגיד שזה אחד הדברים הטעימים שאכלתי בחיים שלי, ואני אשכנזי...
B BobboVilla New member 15/11/13 #43 אני יודע מה זה - זה 40% בצק ו-80% מרגרינה זה נחמד, אבל לא עד כדי כך שאני אכנס במיוחד לאיזור הפקקים והיעדר החנייה הקרוי בשם "תל אביב".
אני יודע מה זה - זה 40% בצק ו-80% מרגרינה זה נחמד, אבל לא עד כדי כך שאני אכנס במיוחד לאיזור הפקקים והיעדר החנייה הקרוי בשם "תל אביב".
S sharon515 New member 13/11/13 #15 אני יכול לבדוק לך באיזה מקום המצאת וואטסאפ בארצות הברית וואטס אפ מקום ראשון בארצות הברית מקום שני פייסבוק מקום 3 נמצאת קאני קראש מקוןם 4 - WAZE נבדק באמצעות פרוקסי
אני יכול לבדוק לך באיזה מקום המצאת וואטסאפ בארצות הברית וואטס אפ מקום ראשון בארצות הברית מקום שני פייסבוק מקום 3 נמצאת קאני קראש מקוןם 4 - WAZE נבדק באמצעות פרוקסי
S sharon515 New member 13/11/13 #16 טעות וואטס אפ נמצאת במקום 19 הייתי צריך למחוק קוקיס כדי לסדר את זה מקום 2 נמצאת אפליקצית פנדורה למי שמבין
טעות וואטס אפ נמצאת במקום 19 הייתי צריך למחוק קוקיס כדי לסדר את זה מקום 2 נמצאת אפליקצית פנדורה למי שמבין