הפרי האסור 2003
New member
בעיה ב-3 חלקים
עלול להיות ארוך. כידוע לכם בן זוגי כרגע מחוסר דירה. הוא גר עם הוריו וגג עוד 5 חודשים הוא אמור לקבל לידו דירה שקנה מלפני מספר חודשים. עד כה הוא מגיע הנה וידוע לכם כי אני גרה בבית אבי. זה נמשך מאז ספטמבר ועד היום. בשבועיים האחרונים (בן זוגי מגיע לכאן מינימום 3 פעמים מקסימום 5 יושן ואוכל כאן) אבי דופק לי בראש כל הזמן (סליחה על המילה) על שהוא צריך להשתתף בהוצאות האוכל כי הוא גם אוכל כאן. יש לי בעיה עם זה. בהתחלה כשאבי חזר מחו"ל ולא הייתה לו מכונית הוא לקח אותה פעמים רבות ובן זוגי נתן לו אותה בלי להגיד מילה ואף הציע לו אותה. לאחר שבן זוגי קיבל מכונית ממקום עבודתו הוא לקח את אבי לא אחת לכל מיני מקומות כמו קניות וחיכינו לו או שלקח אותו מחוץ לעיר בכדי שיראה מכונית כאשר בעל המכונית היה צריך להגיע לכאן או שלקח אותנו למרפאת עניים וחיכה שם כמה שעות למרות שלא היה לו מה לחפש שם וכו' מפני שהביטוח תקף אך ורק לגבי עובדי החברה. בן זוגי ישב שעות והקשיב לדברים שישבו על ליבו של אבי כמו משפטים עם פרודתו על התקופה בה כולנו סבלנו ועוד. הוא גם עזר כאן בבית וחסך הרבה מאוד כסף על תיקון מחשב שאחי הרס. מאז שבן זוגי נמצא בתמונה לא הלכנו אפילו פעם אחת לטכנאי מחשבים הכול הוא סידר. תמיד עזר כשהיה יכול. אבי בא אלי בדרישות שהן מגוכחות לדעתי מפני שאת כל אהבתי אני מנתבת כלפי בן זוגי. הצטברו אצלי הרבה כעסים כלפיו. הסטטוס אצלנו מאוד מסובך. לדוגמא: הוא נסע לנופש עם בת זוגתו בכדי לרענן את הרומנטיקה שבזוגיות שלהם ולהיות יחד אך האבסורד הוא שהוא לקח את ביתו בת ה-6 חודשים איתו.