בעיה ב-3 חלקים

תודה לכולם ../images/Emo13.gif

יש כמה דברים בהם עזרתם לי ובמיוחד חיזקתם את דעתי תודה

rolan

New member
האם אפשר להביע דעתי?

קראתי הכל מקווה שלא פיספסתי דבר... זה היה ארוך ומורכב... נדמה לי שהבעיה העקרית היא הקירבה היתרה לאביך, שאתם יחד, שאת "תלויה" בו. אני לא חושבת שאבא לבת כמוך - בוגרת, בת 22, חייב לקחת אותך איתו לנופש עם בת זוגו או אפילו אשתו (אמך...). לא קשור לתנוקת או בכלל... בנושא בן זוגך, המתארח בבית אביך. אני לא רוצה לשפוט, איני מכירה את כל הפרטים, אך נדמה לי שאולי אביך מנסה לומר לך, שעל בן זוג המקיים מערכת יחסים קבועה ויציבה מוטלת אחריות מסוימת והוא צריך לתת קצת יותר. שוב אני לא רוצה להכנס לזה יתר על המידה, איני שופטת, אך כך זה נראה בעיני. אני הייתי מתרחקת בכל מחיר, גם במחיר של לשכור דירה למספר חודשים עם בן זוגך, שאף הוא סובל מבעיות בבית הוריו (עד כמה שזכור לי...). זו תהיה גם שאלת רצינות לגבי הקשר שלכם ועד כמה בן זוגך באמת מוכן להשקיע כדי להיות לצידך ולתמוך. אני מקווה שלא הייתי מבולבלת מדי, השעה מאוחרת ואני קצת עייפה. שבוע טוב

האמת

הלואי וילדיי הבוגרים היו רוצים לבוא איתי לנופש....... האמת,הלואי והייתי יוצאת לנופש... פרי ,שוב עוד מילה ברשותך. אני מבינה מצויין את החסך שיש לך ,גם עם גילך 22 ואת כל כך זקוקה לחום של אב ,לי זה אומר הרבה...... להרגיש לאורך כל הדרך מחנאות בבית זה בכלל לא קל ובעיקר כשהמחנה שלך לא מנצח. מי יתן וחיים כאלה ילמדו אותך פרק ענק בחיים ויחזקו אותך בהמשך. קבלי החלטה להניח להרגשת התבוסה ולא לקחת אותה איתך לחיי הזוגיות שלך.

אני עושה הפרדה ברורה

בין מה שהולך כאן בבית לבין הזוגיות שלי. אני משתדלת שלא לחזור על טעויות שאני חושבת שאבי עשה גם לבד וגם עם בת זוגתו כלפינו ובנתיים אני מצליחה יפה מאוד וגם מצליחה להאיר את עיניו של בן זוגי בנושאים מסויימים לפעמים עקב הנסיון המר שיש לי בנושא. תודה יונתי

זו קצת בעיה

כאשר אני כרגע מחוסרת עבודה הוא משלם מזונות גבוהים + משכנתה לא מועטה. לשכור דירה לפי דעתי ממש אין בזה צורך במיוחד כאשר אין זה המפלט האחרון שלנו. ברור לי שאבי לא חייב לקחת אותי לשום מקום אני מרגישה שהוא לא חושב עלי ועל אחי כביכול אנחנו נשארים בחוץ כביכול אין מקום בשבילנו יותר וזה כואב. לגבי נתינת בן זוגי הוא נותן הרבה והכול כשצריך אך לבוא ולדרוש ממנו כסף זה ממש לא נראה לי. לא מובן לי מדוע הוא יכל להקדיש מהזמן שלו, מהזמן שלנו שבאותו הזמן נראה לי כה מועט בכדי לטפל בדברים שאבי ביקש ממנו, לחסוך לנו כל כך הרבה כסף בדברים מסויימים ולהעניק לו תמיכה נפשית כאשר הקשיב לדבריו ולקשייו ונתן עצות. קשה לי לראות כיצד הוא בא בתלונות לאחר שנעשה כל כך הרבה עבורו מכל הלב. זה מרגיש כמו כפיות טובה.

למעלה