בעיה דחופה

Tami661

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif תן לי לקוות שאת המשפט

האחרון כתבת כי המילון שבו אתה נעזר הופק על ידי הקרלו (של השוקו...) ובבקשה... עוד בבקשה?????

Tami661

New member
../images/Emo31.gifלמדריך ה"יועץ"... ממש עצה מהלב

נתן לך זה... איך אמר לי מישהו היום (
... בהקשר אחר
) "אם כאלה חברים... מי צריך אויבים" אם את נראית עדינה זה מקסימום יביא לך יותר מתאמנים ממין זכר
ולא יגרום לאי העסקתך. אני מבינה שהדילמה שלך נפתרה פחות או יותר אבל דיוויד תימצת את ההמלצות, ובתור אחד שמעביר ואחראי על הכשרת מדריכים, סביר להניח שהוא יודע על מה הוא מדבר. מה שיקבע אם תצליחי כמדריכה הוא הוא קודם כל העניין שאת אוהבת ורוצה לעסוק בזה, תוסיפי לזה את העובדה שיש לך ראש (עתודאית אמרת, לא?
) ואת בטוח תצליחי
את יודעת מה? תזמיני אותנו לשיעור הראשון שלך
אנחנו נגיע... הבטחה! ותזמיני גם את הפסיכולוג המדריך שיעץ לך מה שיעץ
חחחחחחחחחח... יהיה מצחיק זה בטוח

ilan1998

New member
כאילו זה רק אני

או שנדרשת תמונה שלך......? ברצינות - לכי על זה איזה שטויות מה זה בכלל "עדינה" , אצלנו יש מישי שהיא אם כל העדינות והיא מדריכה פשוט תותחית... בקיצור GO FOR IT

הילה...

כמו שנאמר כאן בלעז את צריכה להאמין בעצמך, זה הסוד, לפני כמה וכמה וכמה שנים... חליל קיבל את הג'וב הראשון של חייו, היה זה ישר תפקיד ניהולי, מנהל משאבי אנוש במפעל יצרני, נכנסתי ומצאתי ילד בן עשרים וקצת נותן הוראות אומר כן אומר לא נוזף מנחה מגייס מפטר מקדם ומנהל אנשים שמבוגרים מהאבא שלו. בימים הראשונים זה היה לי מוזר מאד, כל הזמן חשבתי שמעניין מה הם חושבים על הסיטואציה האבסורדית הזו, היה נדמה לי שכולם לא יקבלו מרותי בגלל גילי, כאילו מי אני הקטן שיאמר להם, הם גם כל כך מבוגרים ממני אבל גם כל כך יותר מנוסים ממני וכל כך יותר ותיקים ממני במקום, מהר מאד הבנתי שלא כך, לקח לי רק כמה ימים לזרום, ככה זה. האמיני בעצמך זה כל הסוד..

למעלה