בעיה מוזרה עם בחורות ברמה

Skar FaSe

New member
בעיה מוזרה עם בחורות ברמה

ok - בערך ככה...
אני גר בעיר גדולה - כבר הרבה זמן
מקום מאד תחרותי, מכל המובנים.. וזה כולל גם בחורות
אני זוכר כשגרתי בארץ, וראיתי ב -TV - סרטים -סדרות אמריקאיות ...והייתי חושב לעצמי.. ~ wow ~ איזה נשים יפות.. אבל חשבתי ש זה בעיקר בסרטים, ולא כ״כ במציאות... - אבל התברר אחרת... אתה מסתובב ברחוב, והן בידיוק כמו בסרטים.. לא כולן כמובן - אבל הרבה... וזה לא רק שהן יפות - הן גם נורמליות - משכילות, עובדות בעבודות נורמליות , מעניינות ו - לא משעממות, טובות לב וכו׳ - ברור שכל אחת יש לה את השריטות של עצמה (ועוד איך...!} אבל בכללי - מה שגבר היה רוצה בבחורה - נערות חלומיות כאלה -

עכשיו בשנים האחרונות, אני נתקל בבעיה שלא היתה אצלי קודם.. ולא יודע איך לצאת מזה ואולי באשמתי...
בהתחלה הופתעתי לטובה - גיליתי שאני יכול די בקלות להכיר כאלה בחורות - והלך לי קל יחסית... פשוט קלטתי שאם אתה מוצא - חן בעיני בחורה כזאת, אז היא זורמת איתך - בקלות אפילו - והכרתי כל מיני... וחשבתי שהחיים נפלאים... - אבל מה ?? easy come ~ easy go משמע~ בא בקלות הולך בקלות - בעסת אותה? קלטה turn off רציני באישיות שלך?? - הברזת? - משחקים?? לא מעריך?? והיא מעיפה אותך לעזזל - ״בקטע של אתה לא מתאים לה״ ~ בערך כמו בארץ.. ( אבל יש להן את הקטע של לתת עוד הזדמנות אחרי שהיא מעיפה אותך) וכשניסיתי לחזור - להתנצל - להבטיח שזה לא מה שנראה לה - שהיא לא הבינה .. ש זה לא ככה - שזה לא יקרה יותר - איך שהוא הן שידרו לי ״ לך- אתה אפס- מי אתה בכלל.... אני לא שמה עליך... התחילה לשדר לי שהיא גדולה עלי...
בהתחלה שה היה קטן עלי אבל כשזה קרה לי יותר מידי זה התחיל להשפיע ו לפגוע חזק באגו ובערך העצמי

זה הגיע למצב שהייתי שנים בלי בחורה... - אבל אז כשכן התחלתי לנסות עוד פעם - אחרי שהערך העצמי ירד.. ועבר כמה שנים בלי בחורה בכלל - מסתבר שקשה להשתקם מ זה...ֿ אחרי שפגעו בך ושהיית הרבה זמן בלי בחורה..

מכיר בחורה- הכל כאילו הולך חלק - אבל זה נראה ומרגיש לי שהיא פשוט גדולה עלי - יפה מידי - משכילה מידי - עבודה טובה מידי.. הכל נראה to good to be true - ויש את ההרגשה שאתה פשוט לא ב-Level` שלה ואתה לא שווה אותה - גם אם היא הכי מאוהבת בך בעולם - גם אם היא לא י מפסיקה להסתכל עליך, ולא יכולה להפסיק להתנשק איתך, ולהגיד לך שהייא מאד אוהבת את הריח של העור שלך, גם אם היא מתה לפגוש אותך וכו׳
אתה פשוט מרגיש שהיא גדולה עליך , וזה משפיע והורס!!!
קשר אמור לזרום ולהרגיש בנוח - אבל כשאתה יודע שהיא גדולה עליך, אז ברור שמשהו לא ירגיש בנוח שם.. וזה משתקף - מתחילה הרגשה של אי נוחות באוויר- היא מרגישה משהו... היא אולי אפילו מרגישה אצ הרגשי נחיתות שלך והקשר נדפק!! - אתה הופך לגבר פחדן או חלש מבחינתה...

אז מה עושים כשאתה מרגיש שהבחורה גדולה עליך - גם אם בלי סיבה.... - הפתרון הדפוק זה ללכת על בחורה יותר פשוטה - סתאם חמודה שתרגיש בנח בלי רגשי נחיתות, ובלי שתרגיש ש היא גדולה עליך..
אבל זה פטטי וטפשי כשאתה די בקלות יכול על בחורות שאתה באמת רוצה... ואז אתה מרגיש היא פשוט גדולה עליך - אפילו שהיא בכלל לא מרגישה את זה

מתברר שנוrא קשה להעלות לעצמך את הבטחון והערך העצמי אחרי שבחורות אחרות פגעו בך....

גם אם תחליף 10 ניקים

זה לא יעזור.
הבעיה שלך היא בפנים ולא בחוץ ולכן גם הטיפול צריך להיות בך ולא בחוץ.

קרמבו341

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

ולכותב ההודעה - כמו שמיצי כתבה לך, עד שלא תגיע לתובנה שאתה צריך לטפל בעצמך (בעזרת איש מקצוע, לא גולשים אקראיים בפורומים) שום דבר לא ישתנה. מה שקרה לך עם הבחורה שכתבת עליה פעמים רבות בעבר, ימשיך ויקרה לך שוב ושוב גם עם בחורות אחרות.

אגב, שינוי הניק באמת לא כל כך עובד, ההתנסחות ונושא הכתיבה שלך מאד מזוהים.

Skar FaSe

New member
עוד הפעם?

חברים אנשים שמכירים אותי אישית ואת הסיטואציות ( ״קצת״ יותר טוב מ - גולשים אקראיים בפורומים) - אף 1 לא אומר או אומרת ללכת לטיפול - פשוט אומרים ״תפוס את עצמך ביידיים - וחלאס עם השטויות - תחזור לשגרא - כולה " tune in" - - הכל פשוט... אין שם מה לדעת...
ואם כבר הזכרת את הבחורה.. - ( זאת שאמרת שתעשה לי ים מבחנים בגלל שהתאכזבה - [ אבל בניתיים לא מדברים בכלל אחרי שלא חזרתי אליה בצ׳אט כשהיא הפתיע אותי ורצתה לדבר אחרי ים זמן שלא דיברנו בכלל..] - אז ידידה/ {יזיזה} כל הזמן אומרת לי ״לך עליה״ ו - אומרת לי כל מיני מקומות שהיא תהיה שם

קרמבו341

New member
אני יודעת מה כתבתי לך, הבעיה שלי היא...

שקשה לי לוותר, גם על מטרות אבודות כמוך.

בוא נסיים את השיחה הזו שלא תורמת לאף אחד מאיתנו.
שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחר

תגידי לא נמאס לך לשלוח אנשים לטיפול?

בכל פורום שאני רואה אותך תמיד אותה העצה: "לך לטיפול". כנראה את מטפלת שמתפרנסת ממטופלים. טיפול זה לא התרופה לכל בעיה, אבל זה הדרך הכי טובה להגיד לבן אדם שיפסיק לזיין לך את המוח כי אין לך פנאי להקשיב לו אז שילך לטיפול ויעזוב אותך בשקט.

אתה מכיר את הבחור?

הוא תקוע כבר תקופה ארוכה באותו מקום ריגשי ולא עושה כלום.
החיים עוברים, אנשים מתאהבים, בונים מערעות יחסים, נהנים מהחיים יחד- והוא באותן מחשבות מעגליות.

לא חבל עליו??

פורום באינטרנט לא מספיק טוב בשביל לעזור לו.
זה כמו שתהיה לך דלקת ריאות ותפנה לפורום תרופות סבתא..

Another Girl

New member
הוא קיבל את כל ההקשבה שבעולם

ואחרי שחזר לפה בערך 100 פעמים עם אותה בעיה שלא משתנה ועם אותה שאלה שלא משתנה - לא מסתמן שיש עצה אחרת עבורו חוץ מטיפול (שלו הוא מסרב בעקביות - אבל זה כבר עניין שלו). וזו לא עצה שמגיעה רק ממיצי, אלא מהרוב כאן.

Berethor

New member
אתה מנסה להחזיק את המקל בשני הקצוות

מצד אחד להיות עם מישהי שהרבה יותר שווה ממך, ומצד אחד מתלונן על רגשי נחיתות מוצדקים.

וואלה צודק.

הבעיה של הבחור הזה היא שהוא כל הזמן מודד את עצמו ביחס לבחורות שהוא יוצא איתן ונראה שאין לו תחומי עניין ועיסוק שאותם הוא אוהב ובהם יוכל להתגאות כך לפתח את הערך העצמי שלו במקום להיתלות רק בתחום הרומנטי. אבל הוא לא צריך ללכת לטיפול כמו שהציעו לו אלא פשוט להבין את הדבר הבסיסי הזה ולפתח לעצמו חיים.

Skar FaSe

New member
אתה טועה ו - ב - ענק!!

מישהי שהרבה יותר שווה ממך ??

כשבחורה מתחילה קשר עם בחור, היא בדרך כ חושבת שהוא לפחות
שווה-לה - מינימום ב -Level - שלה

היא זאת שהתחילה לדבר איתי, ולפי הטון והחיוכים שלה שלה קלטתי שיש קטע
והיא זאת ששמה את הראש לה עלי באוהל, כשהיו עוד כמה בנים ( כל מה שעשיתי לפני זה - זה להגיד לה בוקר טוב, ולדבר איתה 15 ד׳ וזה כבר זרם
והיא זאת שאחרי כמה שעות רצה אלי, חיבקה אותי (כשקלטה שאני מסתכל עליה } ונשארה מוחבקת איתי מאותו הרגע, וככה הלכנו להופעה( כמה שעות אחרי האהל
על הדייט - בכללל...... היה כמעט סרט פורנו על הספסל - בכתה בסוף הדייט ו בטלפון כהתקשרתי אליה מהבית.. ואמרה ״ אני אקנה בזאת שאתה תאהב אם זה לא יצליח לנו ( כשבכתה....) - ויום למחרת כבר רצתה לבא אלי הביתה...

- וגם אחרי שהיא התבעסה על משהו ו נתקה קשר ל חודש וחצי - - חידשה קשר... שאלה אם הכל פתוח, {אבל הכל עדיין פתוח- נכון??} אמרה שהכל אפשרי... כשהתנצלתי אמרה לי ״ שכח את העבר״ אמרה ״ אין לעבר כח לעצור אותך מלהיות נוכח עכשיו״ - בלי שום ״מבחנים״ בלי לשמור שום טינה... כאילו לא קרה כלום.. אמרה- ״ הכל אפשרי - רק תעשה כבר משהו..״

הכל נכון..... היא בחורה מאד מעניינת - מאד טובה .. נוראה כייף לדבר איתה .. מדהים לבלות איתה ולהסתובב איתה - נורא יפה ו - Sexy ( מדגמנת בישביל הכייף לפעמים} נורא כייף לגעת בה -
אז מה הקשר ל : ה - מישהי שהרבה יותר שווה ממך ?? - אם זה באמת היה נראה לה ככה אז זה לא היה מתחיל בכלל

אבל מה?? מאז שכל זה התקלקל , היא חושבת שאני פחדן , מפחד אפילו לנסות איתה ( ולא כמו שאחרים אמרו לי - שחשבה שאני לא רוצה פשוט..) - חושבת ש ״חלש״ - סמרטוט.. ( שולח פרחים אבל ״'לא רוצה״ להפגש.. כשהיא אומרת תודה ומחייכת שעה , בגלל שהיא שמחה וחושבת שזה מתקדם, ומצליח) לא בטוח בכלום ולא יודע מה הוא רוצה... -
ומדברת איתי כמו עם אידיוט - ומתיחסת כמו לליצן... ובכללי העיפה אותי מהחיים שלה...

בערך ככה......

Shamy

New member
אקנא

התכוונת לכתוב "אני אקנא במי שתהיה איתך" לא "אני אקנה"....אקנה = 1.acne , מצב עור בעייתי. 2.פועל לקנות גוף ראשון יחיד עתיד (דוגמה-אני אקנה בובה בחנות)

Berethor

New member
אז צריך לסמוך על כושר השיפוט שלה יותר משלך?

כתבת במפורש "מכיר בחורה- הכל כאילו הולך חלק - אבל זה נראה ומרגיש לי שהיא פשוט גדולה עלי - יפה מידי - משכילה מידי - עבודה טובה מידי.. הכל נראה to good to be true - ויש את ההרגשה שאתה פשוט לא ב-Level` שלה ואתה לא שווה אותה." כמובן שאני לא מכיר לא אותך ולא אותה באופן אישי ונכון לעכשיו אני לא יכול לדעת בדיוק כמה כל אחד ממכם שווה, באופן כללי והאחד ביחס לשנייה.

אני יגיד לך תאמת, שמעט אנשים יגידו לך, או שנפלת על אחת פראיירית ולא בררנית במיוחד, בעוד ששאר הבחורות רוצות אותך מקסימום לקשר לא רציני, אבל היא רוצה יותר כביכול, או שבאמת אתה לא כזה גרוע כמו שאתה חושב, אלא אולי דווקא הבחורות ההן היו הסיבה העיקרית לבעיה ולא אתה עצמך. אני מעריך שלאדם יש יכולת שיפוט עצמית והוא לא חושב שהשמש זורחת לו מהתחת, אולי אתה שיפוטי מדי לעצמך, ואולי השיפוט שלך הוא נכון.

פעם הכרת בחורה שחשבת שהיא פחות שווה ממך? בצדק או שלא בצדק? רק ככה אתה יכול לשפוט איפה בדיוק אתה עומד במדד השווי שלך, כי ברור אם תשווה רק לטובות יותר ממך תמיד תהיה נחות ביחס עליהן. לגבי אלו ששופטות אותך כחלש, אובכן יש בזה משהו, אבל כך בחשבון שהרבה מקרים בחורות יותר מדי ביקורתיות, יש להן אופי חרא.

למעלה