בעיה מוזרה עם בחורות ברמה

Skar FaSe

New member
אוו הווו איזה בררנית היא~~~ ........ ~ ~ ~

היא רצתה לדעת הכל !!!
שאלה על הכל!!! עד הפרטים הכי קטנים
אפילו כשהגענו אלי הבייתה - דייט שני - ( כשהיא חטפה את הג׳אנאנא, ונגאלה מאיך שאני חי..] - אמרתי לה:"שימי מוזיקה "- והיא: "לא! שים אתה מוזיקה.. אני רוצה לדעת איזה מוזיקה אתה אוהב.."
~ פראיירית ?? בכלל לא ! בחורה עם הערכה עצמית, עם ים גאווה, שיודעת להתמודד בכבוד עם כשלונות ו אכזבות למרות שזה כואב! - היא תבכה!- אבל לא תשפיל את עצמה - היא תראה לך שהיא מעוניינתת ואוהבת אותך- תחבק ת ותנשק אותך - תגיד לך שהכל אפשרית שלא תסתבך עם רמזים , וסימני שאלה - אבל ברגע שתבעס אותה , היא תראה לך את זה: בהתעלמויות - תענה לך אחרי הרבה זמן ל- sm S ים , תחתוך לך באמצע השיחה, ונשמעת קרה כאילו לא בא לa לדבר איתך. או שתדבר איתך כמו עם דביל מפגר או שתגיד לך ״ אנחנו שונים מידי...״

אני לא כ״כ אוהב את ה ״ פעם בחורה שחשבת שהיא פחות שווה ממך? ״ אבל קרה לי שבחורה אמרה לי ( במיטה ) : " im to low for you ״ או שאתה קולט, שהבחורה מתרגשת , או מפחדת או לא מרגישה בטוחה וקצת עצבנית כשאתה בסביבה.. - קורה לכל 1 כשהבחורה חושבת שהיא לא שווה אותך.
ובקשר לחלש, או פחדן
לא כ״כ מזמן היא באה ביציאה לבחורות ) בכללי- לא חושב שזה היה מכוון אלי, אבל והו נואוס... ש "רק בחור חלש מפחד מבחורות קלאסיות, אז עזבו אותם כי כבר בזה הם לא מתאימים לסטאנדרטים שלכן - כי (ל) בחור נורמאלי אין מ מה לפחד!״ - פעם היא גם אמרה ש ״ הפחדים שלנו בוגדים בנו , ומכריחים אותנו להפסיד את מה שהיה יכול להיות שלנו אם לא היינו מפחדים לנסות ״ - ציטוט של שייקספיר

Shamy

New member
אתה יליד ישראל?

אתה כותב עם הרבה שגיאות כתיב שקשה מאוד להבין מה אתה רוצה ...זה נובע מדיסלקציה או מהעובדה שלמדת עברית באולפן אבל מעולם לא נולדת וחיית בישראל ולכן נובעות השגיאות?
ממליצה לך לקרוא הרבה ספרים בעברית במידה ואתה רוצה לתקן את השגיאות הפונטיות שלך

Shamy

New member
מתישהוא השבוע

למה ? מה זה משנה? מי בכלל טורח להתסכל על זה...?

Berethor

New member
תתפלאי אבל טורחים, במיוחד על סעיף המין

כתוב לך זכר אבל פתאום את מפתיעה בכך שאת נקבה. גם אנשים שלא מכירים אותך בדרך כלל בודקים, אם הם רוצים להגיב לך למשל. בכל אופן בהצלחה עם זה.

למעלה