בעיה מוזרה

OiSH

New member
:\

אם נותנים לך בגיל 13 כנראה שלמי שנותנת יש "דאדי אישיוז". אבל זו רק דעתיץ.

הרדיו

New member
אובדן הילדות

תקשורת איכות

plomphy

New member
התכוונתי לשאול אם אתה בכיתה

ו' או משהו, כדי להדגיש עד כמה זה מגוחך, ולצערי ראיתי שאתה בן 13. :(

סםONE

New member
מצטער שזה באמת נשמע מגוחך

אבל ככה הכל הלך ואני מפחד לסגור איתה קשר כי יכול להיות שזה קשר אמיתי. נראה לכם שככה היו מחזיקים מתיחה חודשיים?

אמממ תקשיב.. אם היא הייתה אוהבת

אותך באמת היא לא הייתה מחזיקה את זה חודשיים ועוד בטלפון.. אני מציעה שפשוט תגיד לה שאין מצב לשום סייבר עד שאתם נפגשים יש מצב שהיא סתם צוחקת עלייך בשביל לעשות לך פדיחות או משהו כזה.. (נו אתה יודע.. בנות 13 למה אפשר לצפות?!)

galit2510

New member
זה פשוט דורש...

לסגור איזה קשר בדיוק ? קשר של שיחות טלפון ?? קשר אמיתי ?? לא נראה לי .. ומתיחה כה יכולה להחזיק חודשיים ... זרוק אותה ושגם זה יהיה בטלפון גם ככה כפי שהבנתי אתם לא נפגשים הרבה... שתתחרמן במקום אחר עם מישו אחר שגם הוא רוצה אותה רק בשביל זה ...

רזושש

New member
ממש לא קשור אבל הייתי חייבת

החתימה שלך.. זה מ"מעודדות צמודות" נכון?

OiSH

New member
אחי!

אתה בן פאקינג 13!!! מה אהבה מה? (או שאתה בן 26?? לוידעת. זה מה שכתוב בכרטיס.)

רזושש

New member
תראה

אני גם בת 13 (וחצי) ואני יכולה להגיד לך שאצלנו אין בנות כאלה.. לדעתי היא סתם משחקת בעובדה שאתה חושב שהיא חרמנית ורוצה לעשות אותך, סתם עובדת עלייך.. זהו
פשוט תנתק איתה קשר..

BellBoy114

New member
חמוד

כל עוד זה בטעם טוב תאונן כמה שבא לך ואם בא לה אז שתעזור לך לא נראה לי שחברות שלה צופות בכם,אתם ילדים קטנים והחברה שלך היא חריגה מאד :) בקיצור תהנה חביבי

תקשיב לי!! ותראה!!!

פעם הבאה שהיא עושה לך את זה..שהאי מתקשרת...תשאל אותה איפה היא...אם היא בבית מצוין!! תתחילו את כל השיחה..היא תשאל אותך אם אתה מאונן תגיד שכן..תתאר לה את הכל כרגיל ובאותו זמן תלך אליה הביתה!!!! תמשיך לדבר איתה...הכל טוב ויפה ואז תלך תציץ לה בחלון!! או תיכנס אליה לחדר! תראה אם היא משקרת שהיא לבד או לא...ואם היא באמת הייתה לבד...תגיד שרצית לעשות הפתעה כדי לא לצאת דפוק!

למעלה