בעיה משטרתית+שכנים

guinan

New member
בעיה משטרתית+שכנים

בכול פעם שאני מתלונן על הטרדה/איומים/ניתוק חשמל ואני מזמין משטרה . המשטרה שואלת למה אני מטריד את השכנים טלפונית ומנתק חשמל . זה הגיע למצב שיום חמישי הזמנתי משטרה (נראה שהתעקבה סתם ) ראו שמנותק לי חשמל ושאלו למה שלחתי איומי רצח לאחותו של השכן השני . מקרה שני הוא יום שבת . ירד גשם והשכן החכמולוג לא זיפת את הגג בקיץ לאור היסטוריה של קצרים לכול שכני הקומה שנה שעברה . הבעיה שהוא אתחרפן לגמרי ורצה לרצוח אותי . כול השכנים התאגדו ורצו לאשפז אותי על זה . בסוף השוטר לקח אותי לאישפוז כפוי עם אחי גם שהתנגדנו לזה עקב שבת וזה לא פיקוח נפש . בסוף השוחררתי ולא קיבלתי אפילו זריקה . למחרת הדפוק שהוא במעצר בית בלילות מ4 וחצי בערב ובסופי שהתלונן על איומי רצח . 'דיבר איתי' בתחנת האוטובוס . מה עלי לעשות ? ומה יקרה עם המקרה של שבת לדעתך ? יש סיכוי למאסר ?

תשובה

כוונתך לכך שאותו שכן הפר תנאים? מה קרה בשבת? למה עצרו אותך? איך זה שאושפזת בלא החלטת שופט או פסיכיאטר מחוזי?

guinan

New member
ברחבה

ביום שבת ירד גשם שגרם קצר לשכן שגר לידי . הבעיה שהוא התחרפן לגמרי ניתק לנו חשמל הפך ארגז עם בקבוקים שהיה לנו בכניסה עקב שזה 'מביא ז'קים' (דבר שידוע שהוא מדמיין את החרקים כי זה רק קצת מסריח ואנו דואגים שישתפו מתחת לזה ומחליפים ארגז כול חצי שנה )(מסתבר גם שאני גם אוסף אותם וגם במעצר בית 24/7 ) . אנחנו הזמנו משטרה כי בדיוק התחלנו ארוחת שבת והוא הפריע לנו ורצה שאני יצא החוצה ללכת מכות איתו ורואים שזה למטרת 'חיסול חשבונות' . עם האישפוז גם אני לא מבין ונראה שגם הפסיכיאטר התורן לא בדיון מבין למה הגעתי . הבעיה היא שהשוטרים חושבים שאים הם יתפלו בי הבעיות בבניין יעלמו לגמרי . מעיניין איך 1במעצר בית 'דיבר' איתי בתחנת האוטובוס (אותו 1 שטען שאני שולח הודעות רצח לאחותו - אם קיים דבר כזה מה הנוהל המשטרתי לזה ? פשוט נראה לי שיש גיבריש של הודעות בלי קשר למוצא אחרת הם היו משיגים צו בית משפט לבדיקת מקורם) ואתמול זרקו לי ביצים מהחלון

למעלה