בעיה / סוגיה קשה ביותר....

LeeCooper69

New member
בעיה / סוגיה קשה ביותר....

נגיד ואני מתחתן עם גבר (מה שסביר להניח שיקרה עד גיל 36). מי מקבל את שם המשפחה ומי משאיר?!?!?!? המפף.......?

infected CODE

New member
הממ...

שהפסיבי יוותר על השם שלו...

LeeCooper69

New member
המפף... ונניח...

ששניהם אקטיבים??? ככה זה אצלי ואצל עוד אחד.... אני פשוט רוצה לדעת.

infected CODE

New member
אז...

פשוט משלבים
למשל אם השמות הם כהן וצדוק, למשל, אז אפשר קונילמל כהן-צדוק, או ירחמיאל כץ (כהן צדק).

sarah

New member
איזה שם? ../images/Emo13.gif)

*שוקלת לעבור ל´טרנסלביטנציה´*

sarah

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo98.gif

הממ אחת ותמיד נטע יקרה-- אני לא בטוחה אם את הנטע שהכרתי ופגשתי מספר פעמים (הרי היא נטע מפורום ה"פ לשעבר שמכורה לספרי פנטסיה) או שאת נטע אחרת החדשה בפורום?
באעבה, שרה

../images/Emo6.gif זה מזכיר לי משהו

ימים ראשון-שני התארחו אצלי כמה בנות מפורום ה"פ. יש אצלי בבית בובה גדולה של טיגריס, בשם זאוס. בשלב כלשהו אחת הבנות (מיכלק
) החליטה להתחתן עם זאוס ולצרף את שם משפחתו לרשימה הנכבדה של שמות המשפחה הרבים שלה (מבעליה ונשותיה הרבים).. אך כאן נשאלה השאלה: מה שם משפחתו של זאוס? מכיוון שהשעה היתה מאוחרת ואנשים היו מחורפנים, הוחלט כי שם משפחתו הוא ´האל´ (כך יוצא ששמו המלאה הוא "זאוס האל"
חי חי יחיחיח) בבוקר שלאחר מכן כבר התאוששנו.. ושפיותנו חזרה אלינו באופן חלקי. דלית אמרה שלקרוא לו "זאוס האל" זה יהיה כמו לקרוא למישהו "משה בנאדם"
אבל לא היה רעיון לשום שם אחר. כך כמו משה בנאדם, ניתן לקרוא לו משה אדם כי בנאדם=(במשמעות במקרה זה)אדם לכן אני יכולה להבין כי הבחירה בשם המשפחה "אדם" לא היתה אקראית
היא ברת משמעות רבה

פריפטס

New member
לדעתי...

מי שמוכן לוותר על השם שלו שיוותר. אם אף אחד לא מוכן אז אפשר או לבחור שם חדש לגמרי, או לשלב (למשל אם לאחד קוראים הורוביץ ולשני מופז אפשר ששם המשפחה יהיה הומו...
או שלא...).

LeeCooper69

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

וואלה רעיון..... ונגיד ואני מצרף.... איזה שם יבוא קודם?!?!

white star

New member
למה מה?!

למה בדיוק שהפסיבי יוותר?!למה האקטיבי הוא בהכרח ה"גבר"? אתם צריכים לבחור את שני השמות וזהו

נוחי ../images/Emo13.gif

לא נראה לי שאינפקטד קוד התכוון ברצינות... אני לא הייתי מחליף את שם המשפחה לשם של בן הזוג, שילוב שני שמות נראה לי רעיון טוב

למעלה