יש מלא אנשים שמתחתנים ומשאירים את שם המשפחה שלהם. או מוסיפים את שם המשפחה של בן/בת הזוג (לדגומה: יחזקאלה חומי
יחזקאלה חומי-פוטר) הילדים, בכל אופן, בד"כ מקבלים את שם האב והמשפחה נקראת על שם משפחת האב (לדוגמה: משפחתם של יחזקאלה חומי ואיציק פוטר = משפחת פוטר) וכאן אני חושבת, במידה וזוג חד מיני מחליט להקים משפחה, מחליטים ביחד על אחד מן השמות או ממציאים שם חדש. (מה שיש לו צליל יותר טוב
אני יודעת מה..) הנקודה היא, שאתה לא חייב לשנות את שם המשפחה שלך לאחר הנישואין.
אגב, כל התיבות דוא"ל שלך נחסמו... כדאי לך לפתוח חדשות... ואני הייתי בוחר שם כמו פיית´-שיר-בן-חסדי-או-וואטבר-תפסיק לעצבן-אותי-פתאום-אני-מבין-למה-גיא-התכוון-אז-די-!!!!
לי, אני לבסופו של דבר אעשה לך מה שכמעט עשיתי לניר, ואני רציני! אני אפתיע אותך מאחורה, אקח שק ואשים לך על הראש ואקשור אותך למיטה שלי ולא אשחרר אותך עד שלא תודה שאתה רוצה לסלוח לי אבל האגו הגברי שלך לא נותן לך. חכה, אני מסוגל, יו נואו.
אגו יש לי, בלי עין הרע טפו פטו טפו... אבל גברי... יו נואו שזה לא אני. ואם אני החלטתי שאני לא סולח לך, אני לא אסלח לך. תשאל את נטע, החברה הכי טובה שלי שלא דיברתי איתה שנה, את שירלי כנ"ל, וולדיק (לא האוגר), אני כבר לא מדבר איתו שנה וחצי ועם אבא שלי אני א מדבר כבר 4 חודשים... תחשוב לבד.. אם אלה האנשים שקרובים אליי, כמה זמן איתך אני לא אדבר.