בעיה עם בחורה...

Inola

New member
תגובה...

א. אני לא יודע אם המרחק מפריע לה (ת"א-חיפה), אבל אני יודע שהחבר האחרון שלה (לפני שנה+) היה רחוק ממנה כשעה נסיעה, ואז עוד לא היה לה רשיון ועדיין הם היו 8 חודשים ביחד, ולא בגלל זה הם נפרדו. ב. היא לא עושה לי טובה שהיא מתקשרת (אני מקווה). מהרגע שנגמר ה"קשר" בינינו, אני החלטתי לא ליזום שיחות אליה, בהתחלה היה קצת קשה, אבל בינתיים אני עומד בזה, והיא זו שיזמה את ה- 5 שיחות האחרונות שלנו (תקופה של 3 שבועות בערך). ג. אני לא בטוח שאני מאוהב בה, אבל אני יודע שהדרך היחידה לגלות זה אם אני אהיה איתה... היא כל כך שונה ממני, ובמשך כל התקופה שאנחנו משרתים ביחד, 4 חודשים רק אמרנו היי אחד לשני. פתאום לפני חודש, היה איזה ניצוץ, ופשוט התקרבנו מאוד מהר, היא אפילו היתה היוזמת בהתחלה, ואז פתאום היא נסוגה. יכול להיות בגלל המרחק, יכול להיות בגלל העובדה שאנחנו משרתים יחד ויכול להיות שהיא באמת לא מוכנה. ד. החודשיים האלו באמת יעברו מהר, ובתומם אני הולך לספר לה ולהתנתק ממנה, אלא אם כן היא תחליט אחרת. ה. li5do3r, את מוזמנת להצטרף אליי למזרח+אוסטרליה

li5do3r

New member
../images/Emo9.gif

טוב אני אענה לפי הסדר..:)) א.גם לי היה קשר מרחוק וזה ממש לא עובד!!!!!! אבל אם הם נישארו 8 חודשים ביחד אז יפה יפה,אני רואה שכאן המרחק הוא לא הבעיה!! ב.וואווווווווו אם היא יזמה את ה-5 שיחות האחרונות אולי באמת משהו 'מתבשל' אצלה ואולי היא עושה משהו עם הכדור הזה(שדיברנו עליו קודם) :)) ג.טוב,לפי מה שהבנתי היא רק 4 חודשים בצבא????? הכוונה שהדרך שלה עוד ארוכה עד לשחרור -עוד שנה וחצי בערך לא?? חוצ'מזה,אם הניצוץ היה אז ועכשיו כבר לא,אולי באמת משהו החזיר אותה לאחור ולא נתן לה להמשיך עם הניצוצות/או שאולי היא באמת לא מוכנה עדיין לקשר רציני. ד.עם זה אני מסכימה איתך בעיניים עצומות!!! רק אל תילחץ ותתן לימים לעבור ואתה תראה שהכל יסתדר ומה שלא יהיה הכל לטובה!! ה.יאאאאאאאאאאאא -תודה!-המזוודה כבר מוכנה

Inola

New member
תגובה...

א. אולי אז זה לא הפריע לה ועכשיו כן... סתם תהייה. ואגב, עד שפגשתי אותה, קשר מרוחק הפריע לי גם. ב. בואי נקווה...
ג. היא הוצבה מחדש יחד איתי לפני 5 חודשים, היא משתחררת 3 חודשים אחריי... לא ממש דרך ארוכה... וכן, אני די מאמין שהיא לא מוכנה לקשר רציני מהשיחות שהיו לי איתה על זה ועל הכל בכלל. ד. שמח שאת מסכימה, רק תאחלי לי בהצלחה (והמון!) בחודשיים הקרובים שיהיו קשים... ה. שהמזוודה גם תחכה חודשיים

li5do3r

New member
../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך המון הצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואל תדאג,כשהאהבה האמיתית תגיע אתה תדע!! כי זה יהיה הדדי! ואי אפשר יהיה לברוח מזה!!!!!!! **וואוווו איזה משפט קטלני,האמץ את זה גם לעצמי
אהה ובקשר למזוודה,אני משוחררת (ולא מהכלא
) כבר 6 שנים ואני חושבת שהמזוודה העלתה כבר עובש...חחחחחחחחחחחח,איכססססס צוחקתתתתתתתתתת ~שבוע טוב וחג/יום עצמאות שמח~
למה אין כאן אייקון של זיקוקים ??????

Inola

New member
רק שתדעי...

שהזיקוקים ממש עשו לי את זה...
זה נותן הרגשה כזו של ניצחון... תודה! ויום עצמאות שמח לכולם!

l i 5 d o 3 r

New member
טוב משום מה האייקון הזה

תקוע....תלחצו עליו.....ונישתה,נישתה לחיים
לזכר חיילינו שנהרגו בקרבות- אי אפשר לשכוח!!!!! יהי זכרם ברוך!

מלא טופס 55 אצל המש"קית ת"ש

סתתםם... ברצינות עכשיו. לך דבר איתה.. כנות זאת מילת המפתח במקרה שלך..

אל תשחק איתה

גלה לה את אשר אתה מרגיש ותהיה מספיק חזק לקבל את התגובה שלה אולי אתם לא נועדתם להיות אפילו ידידים והאמת שאני מכירה את הסיטואציה הזו שבא לך כל כך להיות עם מישהי שאתה אוהב אבל ממש לא מקבל את זה בחזרה תהיה חזק מספיק לקבל שלילה ממנה ולנתק את הקשר ביניכם כי זה רק יכאב לך לי זה קרה המון פעמים במשך החיים והייתי חייבת להפסיק את הקשר כי ידידות לא באה בחשבון כשהיו לי רגשות כלפי הצד השני לא רציתי להפגע את האמת הייתי ממליצה לך להגיד לה שלא ילך לכם בתור ידידים בגלל הרגשות שלך אליה שתפתחו כלפיה ויהיה לך יותר קל להתגבר על זה

cilida

New member
../images/Emo24.gif

זה מאוד מוכר לי מאיפשהו,אומנם זה לא קרה לי באותה סיטואציה מדוייקת אבל..דומה. כשהייתי בצבא,שירתתי בצפון וחלק מהתפקיד שלי היה לדבר עם המוצבים בגיזרה כל שעתיים בערך-ויצא ודיברתי עם "מישהו" ולאט לאט הכרנו ודיברנו בכל פעם קצת יותר משעתיים,הגענו למצב בו דיברנו ללא הפסקה-ממש ככה,הייתי יושבת חמש שעות ומדברת איתו עד שהוחלט להפגש,אחרי הפגישה הוא התוודה בפני שהוא מאוהב בי,ומאחר ולא החזרתי לו אהבה,הוא החליט לנתק איתי קשר... הפואנטה היא,ש-לך לפי הרגש,תחשוב על זה ככה,אם לא תגיד לה,לך תדע מה היה יכול להיות אם רק היית מנסה,מקסימום אז היא תדחה אותך,וזה באמת המקסימום שלדעתי יכול לקרות.ולך תדע אם תגיד לה אז אולי היא באמת תענה לך? אולי היא שינתה את דעתה,ואותו קטע קטן ונחמד,משפיע עליה בצורה קצת פחות בולטת?! אם אתה באמת רוצה דחיפה רצינית-חבר שלי ואני,הכרנו חמש שנים לפני שהוא בא אליי ואמר לי שהוא מרגיש כלפיי "משהו" והוא היה רוצה שנהיה ביחד... אז הוא בא ואמר לי הוא לקח סיכון,ונחשף..... והיום אנחנו ביחד.
ולדעתי הדרך הכי טובה,תזמין אותה לצאת איתך בהזדמנות,בלי לחץ,תצאו תבלו,ולקראת סוף הערב,תחשף.אל תפחד....

../images/Emo39.gif

היי אני חדשה פה אבל אני מסכימה בהחלט עם הדעות של האנשים כאן לפי דעתי באהבה אין משחקים ואו חוקים תגיד לה את מה שאתה מרגיש תוריד את זה מלבך ואחר כך תבוא ההתמודדות של למה כמה ואיך אבל לומר לה מה אתה מרגיש זה הצעד הראשון. לאחר מכן כל אחד מתמודד אם ביחד ואם לחוד בהצלחה

מיטשלית

New member
נושא??. מה קשור עכשיו נושא??????

קודם כל, חזור לכיתה י'!!!!!!! דבר שני, הלוואי והייתי יכולה לעזור.

dovik123

New member
בעיה עם בחור...

מכיר את זה לצערי... מי מאיתנו לא. רגש אי אפשר לדכא, אי אפשר לעבוד על הלב... אותו כנ"ל גם לגביה. הרגש לא קיים אצלה, קשה מאוד ליצור יש מאין בכל הקשור לאהבה. לגבי חשיפת הרגשות - אני בעד זה, על כל המשתמע מכך ומהתגובות שיגיעו כי זה כמו טיפול בהלם. הכל ייגמר בBOOM , יכאב כמה ימים\שבועות... ואז יעבור. בכל אופן - מבין ומזדהה עם המצב שלך... זה מצב די מבאס להיות בו. אבל יעבור , יהיה טוב... (מישהי חכמה אמרה לי שאם נגיד את זה מספר פעמים זה בסוף יקרה
) אה.... אני חדש פה, ברוכים הנמצאים.

Inola

New member
../images/Emo51.gif לכולכם!

באמת באמת עזרתם לי להבין כמה דברים לגבי עצמי ולגבי התפישה בכלל כשזה נוגע לאהבה. המון תודה, שבוע טוב, יום עצמאות שמח, שהאהבה תנצח ומה לא...

למעלה