בעיה עם iriver H10 5GB

dark spy

New member
בעיה עם iriver H10 5GB

היי, לפני שבוע בערך אבא שלי הביא לי מסינגפור Iriver H10 (ה5 ג'יגה אם זה משנה...) הוא פעל אחלה אבל אתמול אחרי טעינה הוא היה לוהט... ממש... כשניתקתי אותו מהחשמל הוא לא פעל, כשחיברתי אותו הוא אחרי כמה דקות הסכים לפעול על חשמל חיצוני... נתתי לו כמה שעות להיטען, הפעלתי אותו, הוא היה לוהט אבל הראה בטרייה מלאה, חשבתי שהבעיה נפתרה, כיביתי אותו ואחרי כמה דקות ניסיתי להפעיל שוב והוא שוב לא הסכים לפעול (עד שחיברתי אותו לחשמל...) מישהו ניתקל בתופעה דומה? אשמח לעזרה!

bitonano

New member
מוזר...

תנסה להוציא את הבטריה ל-10 שניות ולהחזיר. שאתה מחבר ל-USB ומדליק מה קורה?

dark spy

New member
אממממ...

הוצאתי, ניקיתי את המגעים, לא עזר... כשאני מחבר למחשב... בהתחלה הוא לא מגיב לניסיונות להדליק, אחרי כמה שניות הוא מנסה ונכבה מיד (המסך "מהבהב") אם נותנים לו עוד כמה שניות הוא נדלק, מציד את המסך פתיחה, מתעמעם ונכבה... ואני מניח שאם אני אתן לו עוד קצת הוא אולי אפילו יצליח להידלק... יכול להיות שנדפקה לי הבטריה מסיבה כלשהי? ואם כן- כמה תעלה חדשה? תודה על העזרה!

bitonano

New member
פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה בחיים

שלי, ואני מסתובב בהרבה מאוד מקומות... בכל מקרה יש אחריות, לו אין כי הוא קנה במזרח!

dark spy

New member
יש לי אחריות...

רק שאבא שלי יוכל לממש אותה רק בפעם הבאה שהוא יטוס לסינגפור... אני מניח שיש לי עוד חודש-חודשיים... ורק בשביל מי שחושב שאני ממש תמים- החנות היא לגמרי אמינה... אבא שלי כבר קנה בה דברים הרבה יותר יקרים, המוכר מכיר אותו ו... הם בסדר... אגב... רעיון שעלה לי פתאום- שמתי לב שלשולחן שלי מגיעים שני כבלי AC- אחד של המטען של הIRIVER, השני של הפלאפון... אני לא חושב שזה מה שקרה אבל אני סתם מעלה השערה- אולי חיברתי בטעות את השנאי של הפלאפון? מצד שני זה לא אמור היה לפגוע בבטריה או במכשיר (אני מניח שהבטריה נפגעה, ולא המכשיר, כי על חשמל חיצוני הוא פועל בסדר) בגלל שהוא מוציא מתח נמוך יותר מהשנאי של הIRIVER

dark spy

New member
תקנה, תקנה...

לפני הקניה שלי עשיתי לא מעט סקר שוק... הבנתי שהוא באמת אחד הטובים... זה שמצאתי דרך להרוס אותו זאת כבר לא אשמת החברה
(עכשיו אתה מאמין לי שאני לא שתול?
)

חחח אולי אתה עושה הפוך על הפוך

אבל נראה לי שאני אקנה... בכל זאת קורה לפעמים שיוצא תפוח רחוק מהעץ... שמתחמם יותר מידי

dark spy

New member
חח

שמע... הפרנויות של עידן האינטרנט... אולי אני בכלל סוכן של IRIVER- עוד מעט אני אכנס בשם אחר בתור סוכן ואעזור לי לפתור את הבעיה, תוך שאני מדגים את השירות המעולה של IRIVER ישראל אפילו למי שקנה בחו"ל

יאיר B

New member
את זה יהיה מעניין לראות ../images/Emo6.gif

1. אין דבר כזה IRIVER ישראל. 2. יש שני יבואנים: ארקדיה ובנדא. שניהם טענו (ויותר מפעם אחת) שהם לא מקבלים אחריות בינלאומית. לגבי תיקון המכשיר בסינגפור: כל כמה זמן אבא שלך נוסע לשם? כי יכול להיות שהתיקון לא יהיה על המקום וזה יכול לקחת זמן. והערה קטנה: כדאי לסמן את הכבלים שעל השולחן עם סטיקרים כדי שלא יהיו טעויות (רק מוזר לי שלשניהם יש חיבור זהה).

dark spy

New member
נו, טוב...

אז כנראה שאני סתם בנאדם פשוט עם בעיות בנגן שעלה המון כסף... עלית עלי
הוא נוסע די הרבה יחסית.. אבל אני מקווה שאני לא אפול על תקופה יבשה ואצטרך לחכות לנגן חודשיים... האמת שזה לא כל כך בעייתי להיסתכל מאיפה מגיע הכבל, אני גם לא חושב שטעיתי בו... סתם העליתי השערה (אולי קרה למישהו או משהו כזה...). החיבור הוא אותו חיבור כי הוא חיבור מאוד נפוץ עבור שנאים (הכוונה לחיבור AC שיוצא הישר מהשנאי, צריך לחבר אותו למתאם כדי לחבר אותו למכשיר... בכל מקרה... אני מניח שהבעיה היא סוללה דפוקה ואפשר לפתור אותה ב...קניה של אחת חדשה... אם היא לא מאוד יקרה אני מניח שאני אלך על זה במקום לחכות לטיסה הבאה לסינגפור
אז... אפשר לקנות את הבטריה בנפרד? איפה (עדיף בעזור חיפה...)? כמה היא עולה? מה שמביא אותי לעוד בעיה קטנה... הH10 שלי.. כמובן שאם אין ברירה אני אחבר גם בטריה בצבע שונה... לא סוף העולם... אבל אם כבר טסתי לצד השני של העולם בשביל הכחול (כמעט פשוטו כמשמעו
) אז... אני מעדיף שהוא יראעה נורמלי...

יאיר B

New member
אתה יכול לשאול בבאג - אולי יש להם.

אם לא - ארקדיה היא היבואנית של איריבר - אתה יכול לשאול אותם. יש עוד יבואן חדש - בנדא מגנטיק. אולי להם יהיה. לא יודע מחירים. קישורים לאתרים של היבואנים תוכל למצוא במדור הקישורים של הפורום (תחת IRIVER).

ariel1989

New member
הייתה לי בעיה דומה עם ה-h10

הטענתי אותו לגמרי ואז אחרי ששמעתי איזה שעתיים כיביתי אותו וכשהדלקתי אותו אחרי יומיים הבטריה התרוקנה לגמרי, למרות שלא שמעתי כלום. דיברתי עם נציג של בנדא מגנטיק והוא אמר לי שלפני שמשתמשים במכשיר צריך להטעין אותו 24 שעות, למרות שהוא מגיע כשהוא לא ריק לגמרי ואחרי שעתיים בערך הוא כבר מלא לגמרי ולמרות שזה לא כתוב בשום הוראות, מוזר.... בכל מקרה, אחרי שהוא התרוקן הטענתי אותו שוב ומאז הוא עובד בסדר. נראה מה יהיה בהמשך.

stardust19

New member
כמה דברים שאתם טועים פה בגדול

וכמה הערות קטנות 1) אין חיבור AC- זהו חיבור DC, זה לא איזשהי טורבינה בתחנת כח או איזשהי מכונה של CNC או משהו כזה. 2) אם אתה גר באזור חיפה אני ממליץ לך להתקשר לטל-מיר אלקטרוניקה- 048520233,048534563/4, הם נצמאים בעיר התחתית ולשאו אותם אם יש להם את הסוללה שאתה מבקש או תבדוק באופי בהדר ברח' החלוץ- 048667113 . 3) תפרק שוב את הסוללה וראה אם החבורים לא מקצרים או משהו כזה, כנל לגבי השנאי. 4) להבא תבדוק טוב טוב איזה שנאי אתה מחבר ולאן.

למעלה