בעיה עם iriver H10 5GB

dark spy

New member
בקשר ל-1.

זה חיבור AC, חיבור DC הוא חיבור אחר (דומה לחיבור "קומקום" רק דו גידי במקום תלת... הוא החיבור הנפוץ עבור CD-טייפים קטנים...) אתה מוזמן לבדוק אם אתה רוצה... אני סגור על עצמי ב200% (ורק כדי לוודא שאני לא בכל זאת טועה היסתכלתי בחוברת הוראות של המכשיר איך קוראים לחיבור)

stardust19

New member
רק שאלה קטנה- באיזה מתח אתה מטעין

את הנגן שלך או כל דבר דומה, אני חושב ש DC, אני צודק? וכמו כן תסביר לי עוד דבר איפה ראית שהחיבורים בשנאי כוללים שני+ ואחד-??? אינ עדיין לא ראיתי דבר, אם אתה יודע איפה יש קישור לדבר הזה אני אשמח לראות אותו. אני חושב שאתה קצת מתבלבל בין החיבור של החשמל לבין החיבור של האוזניות

dark spy

New member
אממממממ...

לא דיברתי על מתח, דיברתי על סוג חיבור, הסוג של ה"בננה" שמתחברת למכשיר.. הIriver (כמו רוב המכשירים הניידים) משתמש בAC adapter, חיבור AC הוא חיבור אחר, דו גידי (+,-) ובחיים לא אמרתי שום דבר על שני + ו- אחד... לא דיברתי על כמות הפאזות אלא על כמות הגידים (3 גידים= + אחד, - אחד, הארכה אחד...) החיבור של האוזניות לא קשור כאן, הוא חיבור PL קטן שלא דומה בכלל לשאר החיבורים המדוברים כאן... מקווה שהפעם הבהרתי את עצמי...

stardust19

New member
אתה באמת לא מבין מה שאתה מדבר

קודם אתה מדבר על פלאגים, עכשיו אתה מדבר על שנאים, חליט על מה אתה רוצה לדבר. הארקה???? איפה בכלל ראית שנאים עם הארקה??? אתה מתבלבל פה בין הרבה דברים שקשורים אחד לשני אבל ממש לא איך שאתה מדבר עליהם...אני מציע לך לעשות קצת סדר- תלך לאתר של וויקפדיה תכניס כמה ערכים תקרא תענג ואז נחזור לדבר על כל דבר בנפרד, אחד אחרי השני בלי בלאגן וכד'

dark spy

New member
באמת שאני מבין...

א. דיברתי על חיבור הAC, אמרת שזה DC, הבהרתי שלסוג הפלאג קוראים AC, זה פלאג שמשמש בד"כ שנאים. ב. חיבור DC הוא פלאג אחר, אמרתי שהוא דומה לכבל קומקום, רק שבמקום שלושה גידים יש לו שניים. ג. את הפלאג המכונה "קומקום" (אין לי שמץ מה השם הרישמי שלו) הבאתי בשביל להבהיר איך נראה חיבור DC כי הוא יותר נפוץ ממנו... אמרת משהו על שני פלוסים ומינוס שלא הבנתי איך הגעת אליו אז הבהרתי שב"שלושה גידים" היתכוונתי לגיד + גיד - וגיד הארקה... קומקום לא בא עם שנאי אף פעם ולכן יש בו הארקה... מקווה שהפעם הבהרתי את עצמי, כי הוויכוח הזה כבר גדל כל כך מזה שבסה"כ הזכרתי את השם AC

gt-master

New member
ac או dc זה לא סוג של פלג

בכל מקרה אם יש מצב שהפלג של הסלולרי מתאים לשקע של הנגן,ויש מצב שהתבלבלת בחיבורים,תבדוק על השנאים את עצמת המתח ובמידה ותגלה שבסלולרי המתח מוצא גבוה מזה של האיריבר,יש סיכוי שפרצת איזה רכיב או בסוללה, או בנגן עצמו(אני נוטה להאמין שהנזק לסוללה)

dark spy

New member
טוב....

נמאס לי מהוויכוח הזה
בכל מקרה... היסתכלתי וכמו שאמרתי קודם- המתח של השנאי של הפלאפון יותר נמוך, בגלל זה אני לא חושב שמכאן הבעיה.. כרגע הנגן נראה בסדר... חיברתי אותו למטען, אחרי כמה שעות הנורית נכבתה... אבל הנגן היתרוקן לשני קווים בסוללה ממש מהר... וחוץ מזה שהוא די מתחמם כשהוא נטען... זה נורמאלי?

gt-master

New member
התחממות>>

יש לי אמנם H320 וגם דיי מתחמם במשך הטעינה כך שזה נורמלי. תדאג שלא יהיה בתוך תיק בזמן טעינה ואל תדאג יותר מידי.

dark spy

New member
כן.... הייתה לי הרגשה כזאת...

אבל... הוא פעל שבוע כמו שצריך... מוזר... בכל מקרה... כרגע הוא פועל בסדר, אני מקווה שהוא לא ישבוק עוד פעם...

green machine

New member
בעיה נוספת עם iriver h10

שלום פורום
ככה, יש לי H10 חדש. עד לפני כמה ימים הייתי מעביר שירים דרך תוכנת iriver plus למכשיר בלי שום בעיה. משום מה, עכשיו כשאני מסנכרן את התוכנה מול הH10, השירים עוברים אל תיקיית הbrowser (התיקייה שאליה עוברים קבצים שהועברו למכשיר ידנית ולא דרך התוכנה היעודית) ולא אל התיקייה MUSIC ששם אפשר למיין לפי זמרים, אלבומים וכו'. עדכנתי firmware לגרסא החדשה ביותר, ניסיתי לפרמט את המכשיר לגמרי, עדיין, אי אפשר להעביר קבצים דרך תוכנת הiriver למקום היעודי למוסיקה. שלחתי מייל support של iriver ודיברתי עם התמיכה שלהם בארץ, לאף אחד אין תשובה לבעיה (המוזרה, אני מודה). אולי למישהו יש רעיון? (חוץ מלגשת למעבדת היבואן בנתניה?
)

bitonano

New member
מה יש ל-H10 שלך לעזעזל....

שלי לא עשה שום בעיה בחצי שנה ושלך בזמן קצר כבר עושה שניים...

למעלה