בעיה פסיכולוגית קשה..

שחר 247

New member
ממבקש עיצה למייעץ..

snogal שלום, היה בדיעבד הייתי אולי באמת ממשיך לנסות להתקבל לעבודות נוספות עם המכשירים ומי שהיה מתאים לו - מצויין. עצתי אליך, לך לראיונות עם המכשירים, ככה באמת אנשים יכירו אותך מלכתחילה וזה יחסוך לך את אותה התמודדות פנימית מתישה (מנסיון...) איזה חכם גדול אני לומר "אל תעשה את הטעות שאני עשיתי" אה??

snogal

New member
כל אחד מייעץ על סמך הטעויות שלו ../images/Emo13.gif

וכך אחד חכם על סמך הנסיון. לי אישית לא יצא להגיע לראיונות עם מכשירים כי פשוט לא היה לי מכשיר עד היום (מילולית הכוונה להיום :)). הנסיון שלי גילה שבראיונות מול מראיין יחיד בסביבה שקטה כשהשמיעה שלי עוד נסבלת היה לי קשה. בסביבה יותר גדולה כבר היה לי ממש מסובך ולא נעים שלא שמעתי את כל השאלות ששאלו אותי וזה פגע בהחלט בתפקוד שלי. אבל אני כן מבין את החשש. גם לי זה מנקר בראש בסופו של דבר. מזלי שהסביבה שלי כיום מאד תומכת. רוב הקרובים אלי כבר יודעים שיש לי מכשיר או אני אמור לקבל. והאחרים? אני מקווה שילמדו לקבל את זה או לפחות אני מקווה שאלמד להתעלם. אם היתה לי אפשרות ודאית להגיע לראיון בלי מכשירים אבל בידיעה שזה לא יפריע הייתי לבטח מתלבט. כרגע עבורי ה"ויכוח" מיותר. (מה עוד שאני עכשיו די רחוק מראיונות בזמן הקרוב) השאלה הכי חשובה עד כמה ניתן להצליח בראיונות בלי מכשיר. חשבתי גם על עניין של כנות. נכון שיש אינטרס לא לחשוף ליקוי מסויים אבל מצד שני יתכן כי ישאלו אותך לאחר שיקבלו אותך למה לא היה לך מכשיר בראיון. אפילו אם זה נראה שולי , נראה לי שלגלות שהסתרת משהו בראיון אף פעם לא נראה (או נשמע
) טוב. ושוב אעיר שנורא מרגיז שאנשים מסתכלים בחשד/עוינות על מי שמרכיב מכשיר שמיעה. סטיגמות שקשה להפתר מהם.

זה רק נדמה לך

שאנשים מסתכלים על המכשיר בחשד או בעוינות כי רוב המקרים זה פשוט לא נכון, תתפלא אבל המון אנשים מעולם לא שמו לב או ראו מכשיר שמיעה על בנאדם ולכן המבטים שלהם נובעים מסקרנות וזה הכול.

M r s S m i t h

New member
זה מה שקרה לי פעם

כשהייתי במסגרת של מחנה קיץ לנוער, אז לילה שלם דיברתי עם מישי במעונות. אחרי כמה ימים היא ניגשה ואמרה לי שלא היה לה שמץ של מושג שאני כבדת שמיעה במהלך השיחה,אלא רק כאשר השמועה הגורסת שיש לקויית שמיעה במחנה התפשטה ושזו הייתה אני.... אז הם לא בדיוק מחפשים את מכשירי שמיעה כשפוגשים מישו לקו"ש...זה רק כי נדמה לנו. הם יותר מידי מרוכזים בשיחה מאשר לחפש משו שולי.

bugosvi

New member
שחר חמוד

נתחיל בזה שהיום כבר אין לך במה להתבייש בללכת עם מכשירים הרבה הולכים, ואם זה גורם ל ךלשמוע טוב יותר אז ברור שזה עדיף , ואז מה עם החברה שלך מכירה אותך קצת אחרת , תאמין שהם יקבלו אותך כמו שאתה עם או בלי המכשירים אז כבר עדיף עם כדי שלפחות תשמע אותם טוב יותר. ולגבי הראיון עבודה , או שכניראה לא התאמנת באמת, או שהמראיין היה פשוט בור, שבוחן אנשים לפי המראה שלהם, ובמקרה היית עם המכשירים, ואם היית עם משקפים מישהו היה אומר משהו.. לדעתי סתם טיפש. המלצה שלי - תשים את המכשרים ואל תתיחס לאף אחד אחר, העיקר שזה עושה לך טוב, ותסמוך עלי שתוך שבוע לא יזכרו שהיית פעם בלי מכשירים יתרגלו לראותך עם המכשירים כי זה חלק ממך. אגב , אני בחורה שומעת.אם זה משנה לך משהו

למעלה