בעיה קשה

דתיים גם עושים הפלות

http://www.nrg.co.il/online/11/ART1/674/926.html חבל שלא מצליח להעלות קובץ, כי פורסמה ידיעה במעריב אני אנסה להעלות מאוחר יותר.

ברור

דתיים הם לא חיה מוזרה הם אנשים שחיים במציאות ובניהם יש חילוקי דעות, שלפעמים גדולים כתהום שלא ניתנת לגישור.. וכל מקרה הוא לגופו משום שמדובר בדינים שעוסקים בנשמות!!!! ואלו הדינים הקשים מכולם..כל נשמה והרג נשמה קשור ברצח הפלה היא הרג ןלא רצח משום שהנשמה לא כולה עובעת לגוף חי עדיין..וגם משום שעדיף לא ללדת תינוק לא רצוי יש הרבה אנשים שלא מבינים למשל... שיש הרבה דרכים לפגוע בנשמה ולחבול בה באופן שהפגיעה היא חטא של קלון (החמור בחטאים!) -נשמות זה עסק רציני
-

הפלה זה עיניין רציני וכואב

גם בעיניי היהדות (וניתנים הייתרים במקרים לגופם, אך הכלל הוא שהפלה אסורה מהשבוע השלישי הנשמה כבר שוכנת באופן חלקי,מפוצלת כלומר, בעובר ולכן יש זיכרון שמיעתי לחלק מהאנשים, שניתן לשחזר מהגיל הטרום לידתי..) וגם בעיני כל בר דעת כדאי לשתף את האם של הבחורה בשלב ראשון ואולי את האב בהמשך כדאי להיוועץ במישהו מיקצועי כמו עובדת סוציאלית בשרות הרווחה או בגוף מקצועי אחר ההלכה קובעת פה - שכל מקרה לגופו והמשמעות המידית היא שהזוג הנדון חיב להתמודד עם המעשה ותוצאותיו ולא לברוח לכל מיני פטנטים לפיתרונות כאלה או אחרים.... יש חיים שהושמו בגוף בחורה צעירה ועליה לקחת פה אחריות ולשאת בתוצאות ... ואם יוחלט על הפלה.. רצוי לעשות זאת במקום טוב ואחראי בכדי למנוע סיבוכים בלידות עתידיות... בצלחה בעת לקיחת האחריות..אנא מיסרי להם שיעשו זאת בכובד ראש...

תגובה"*"*"*"*"*"*"*"*"*../images/Emo41.gif

אם אני לא טועה האיש קונה את האישה בביאה- ואם אני לא טועה זה ניקרא כאילו נישואים? מישהו יודע משהו בנושא אפשר לברר בפורום לשאול את הרב בפורומים של תפוז אחלה פורומים

למעלה