בעיה רצינית- האם ניתן לתפתור אותה??

imashelo

New member
קראתי את כל השירשורים כאן,

ואני חושבת שלעת עתה כדאי שתטפלי בפחדים שלך.
.

77771

New member
לimashelo

אני מתחילה טיפול פסיכולוגי בשבוע הבא- בשבילי, בשביל בן זוגי ובשביל תינוקנו!!!!

החורזת**

New member
תראי, לפי מה שאת מתארת, כרגע

אין מקום לדאגה, אבל מה יהיה בהמשך, רק ימים יגידו. את שואלת למה הוזמנת שוב לעוד ארבעה חדשים? בדיוק מהסיבה הזו. יתכן שאין כל בעיה ויתכן שיש וגם אז הקשת כה נרחבת, שיתכן שתהיה בעיה מזערית ויתכן שמעבר לכך. עם זאת, ואני יודעת שזה לא בשליטתך כרגע, הדאגה המופרזת והלחץ העכשווי בטח אינם מטיבים לא איתך לא עם בעלך ובמיוחד לא עם בנך. לכן אני מציעה לךלפנות לעזרה מקצועית שתעזור לך לעבד את החרדות שלך ותקל עליך את ההתמודדות עמן.

יקירתי 77771- את מגזימה!!!!

קראי בבקשה את השירשור הזה, אני מקווה שתלמדי משהו מהסיפור שלנו ושימי לב לתגובתה של תירתיר. תינוקך צעיר מדיי מכדי לאבחן הפרעת תקשורת כלשהיא- את סתם פוגעת בכם עם הלחץ הזה. למה הכנסת לך לראש שהוא אוטיסט????

חרדה

עמדתי להזכיר את הסיפור הזה של רונית הסנאית ולבקש ממך לקרוא אותו.אבל היא ענתה לפני וטוב שכך. הסיפור עצוב ומאלף. לפעמים הציפיות והחרדות שלנו יכולים להביא לתוצאות בלתי הפיכות. אז תזהרי! אני חושבת שרונית הסנאית היא אם גיבורה. אמא שהבינה שגרמה נזק, והודתה בזה. צריך הרבה אומץ. אפילו להתוודות בפורום הזה. ואם יהיה לך באמת ילד אוטיסט, אחרי שבעוד שנתיים זה יתגלה, אולי תרוויחי משהו אחר. גם עם עצמך וגם עם הילד שלך. אני למשל עם ילד פדד, ולא הייתי רוצה ילד אחר. או רגיל. יש לי ילד עם עין שלישית, סנסורים חדים, ובזכות השקעה גדולה, מתפקד כמעט רגיל בתוספת תכונות מוקצנות וחיוביות בגלל שהוא פדד. למשל מצייר כמו מבוגר, מנגן מגיל שנתיים וחצי. קולט דברים שאף אחד מאלו שאני מכירה לא מצליח לקלוט. אני גאה בו מאוד ולא הייתי רוצה ילד אחר. אני שמחה בבני ומאושרת, הרווחתי ילד נפלא. עמליה.

תודה , אבל ממש לא גיבורה...

כשקראתי את 77771 ראיתי את עצמי.
להבדיל, אני לא 'העזתי' ללכת לאיבחון לפני גיל 3 וחצי. מבנה אישיות חרדתי הוא לא משהו שקל להתמודד איתו, בשום תחום- בטח לא בגידול ילדים. אני כל כך מבינה אותה. הייתי שם. שילמנו מחיר כבד. זו הסיבה שהיה חשוב לי לפרסם את הסיפור- מלבד הקתרזיס עבורי, המסר לאחרים. ותאמינו לי, כמו שתלמה אמרה- לא הייתי ממש
- לילד יש מאפיינים שמתאימים לPDD, אבל לא 'מספיק' אפילו לקבל אבחנה של PDDNOS או אספרגר (וזה לא תורם לאפשרויות הכלכליות שלנו לסייע לו בתחומים שבהם יש עדיין קושי)

5הדר

New member
77771 ת ר ג ע י את בהיסטריה וכרגע

לא נראית סיבה מוצדקת להיסטריה שלך ,הלחץ לא יעזור לא לך ובטח לא לבני המשפחה .על פניו עושה רושם שהילד בסדר ויש לך את אותו האיבחון מכמה אנשי מקצוע.אז תחסכי את הכוחות והכסף ליום שאולי אם וכאשר תזדקקי להם. בנוסף אני רוצה להגיד לך שכנאה מקורות האינפורמציה שלך לא מעודכנים מי אמר לךשילדים אוטיסטים לא מדברים לעולם? אני רוצה לספר לך בקצרה כי הדף הזה קטן מלהכיל את יכולות השפה האינטיליגנציה והכישורים של בני והוא רק בן 9. אז בבקשה אל תמוטטי את בעלך החיים יפים גם להורים לילדים אוטיסטים.

הצעה לבבית !

לפני שאת ובן זוגך מיתמוטטים כליל, אתן לך עצה קטנה. לפי מה שאת מתארת כאן, יש לך ילד מקסים ומתקשר עם בעיה קטנה. נסי לעשות לו מסז'ים תחושתיים באיזור חגורת הכתפיים ויורד לכיוון הידיים. כשאת עושה את המסז', השתמשי בקרם גוף כדי שידיך יוכלו להחליק על גופו. הנגיעות שלך צריכות להיות עמוקות ורצופות (לא להרים את היד תוך כדי המסז'). תוך כדי המסז' נסי לחוש את השרירים באיזורים הללו וחברי לו את חגורת הכתפיים עם הידיים כולל כפות הידיים וכל אצבע בניפרד. תעשי לו מסז' כזה, לפחות פעם ביום למשך תקופה כי להערכתי הצנועה, כל הבעיה שלו נעמדת בנושא של מודעות גוף. הוא פשוט לא מכיר את החלק הזה בגופו וזקוק למגע עמוק באיזור. נסי, להזיק זה לא ! או כלום או להרוויח ! שיהיה לך בהצלחה ונסי להרגע, ילדך זקוק לך רגועה ולא בלחץ. אשמח לשמוע אם יהיו תוצאות .

למעלה