בעיה רצינית עם עדשות מגע

יעלי2

New member
בעיה רצינית עם עדשות מגע ../images/Emo4.gif

אני מרכיבה משקפיים כארבע שנים וסבבה לי איתם. יש לציין שהם (אין להגיד) לא הכי קטנות/עדינות. לקראת החתונה הלכתי לד"ר כהנא, שעשה גם ליעל של צביקה עדשות, ועשיתי לי סט חדש. כבר בנסיון עם הרופא היה לי קצת קשה להכניס ולהוציא: העינים קפצו לי, עפעפיים נסגרו (או לא שיתפו איתי פעולה וקיבלו חיים משלהם), להוציא בכלל היה מתסכל. וככה נשלחתי אחר כבוד החוצה להתאמן בזמן שהוא משיך לקבל פציאנטים. לאחר פעמיים, הלכתי הביתה מאושרת שיש לי עדשות. אלא מה? מאז (עבר שבוע), ניסיתי רק פעמיים, בשתייהן, עצרתי את הנשימה כדי להתרכז, קראתי לבן זוגי שיעזור לי ואני נורא מתוסכלת שאני לא מצליחה. הענין הוא שצריך להתחיל להתרגל ללכת איתן ואני מרגישה ש"אין לי את זה" איתן. בכל מקרה, אני מתחילה לדמיין איך אני באה לרופא ביום של האיפור נסיון וביום החתונה. אולי יש למי שמרכיבה טיפים. בתודה - יעלי2 הקצת עצובה בדרך להיות כלה ללא משקפיים.
נ

hilalioz

New member
יעלי 2 אל דאגה זה הכל עניין

הכל עניין של הרגל לי יש עדשות מגע כבר 10 שנים בהתחלה היה ממש סיוט לשים ולהוציא אותם אבל את חייבת לתת צאנס תראי שאחרי יומיים ש ניסיונות את כבר תהייה מומחית ולא תאמיני איך הלכת אם משקפים עד עכשיו זה ממכר!

יעלי2

New member
אני כבר ממש "מתאמנת" איך אראה בלי

המסגרת הדומיננטית והאופנתית, אבל לא מצליחה לדחוף אותן! אני גם ממש מפחדת לשרוט אותן עםפ הציפורניים, וכשהן מתקפלות...רק שלא ינזקו. בקיצור לא קל, אבל מעודד שגם לך לא היה קל בהתחלה. צרת רבים נחמת חצי.

hilalioz

New member
איזה סוג של עדשות אלה?

הכי טוב זה עדשה רכה ואם את רוצה יש גם חד פעמיות של שבועיים ואפילו של יום אז תשאלי את האופטומטריסת מתי החתונה איפה - והמון מזל טוב

יעלי2

New member
להילה

העדשות רכות (מידי לטעמי
), הרופא לא המליץ על חד פעמיות כששאלתי אותו, ואני סומכת עליו. והחתונה, החתונה ב 14/2. יש זמן להתאמן. אבל המוטיבציה נעלמת.

יעלי 2- קודם כל ממש אין לך ממה

להילחץ. אני מרכיבה משקפיים מאז שאני זוכרת את עצמי, ורק לפני שנה וחצי בערך החלטתי לנסות את העדשות. זה היה בערך הזמן בו החלטנו שאנחנו מתחתנים, ואני אמרתי שבחתונה אני לא רוצה משקפיים. לקח לי המון זמן להתרגל אליהם. בפעם הרשונה כמעט התייאשתי, אבל המשכתי לנסות, וכל יום הייתי שמה לחצי שעה בערך , ולאט לאט ממשיכה יותר זמן, ותאמיני לי הם לא נכנסו בקלות, והעדשה היתה מתהפכת לי כל הזמן , אבל עם הזמן התרגלתי , והיום לוקח לי דקה בערך לשים את העדשות. ואני ממש לא מרגישה שיש לי משהו בעין. אז אל תקחי את זה קשה מדיי ואל תתיאשי , ואת תראי שבחתונה שלך את תהיה כלה ללא משקפיים.

יעלי2

New member
לרויטל, מהפה שלך ל

כשהן בעין אין לי כןל בעיה! הקושי הוא לדחוף אותן ולהוציא. והאצבע שלי נראית ענקית ומאיימת! נקווה לטוב

hilalioz

New member
יש שני סוגים של

יש 2 סוגים של עדשות קשות ורכות אני מעדיפה יותר את הרכות

הילולית

New member
שיניתי את השם מאנגלית לעברית

אז ספרי איפה עשית את השמלה את יכולה לשלוח תמונה?

יעלי2

New member
איפה אני עשיתי את השימלה?

אם התכוונת אלי, אני עושה את השימלה בעימנואל, ויש לי מדידה ראשונה ב 21/11. עד אז אני צריכה למצוא נעליים וזה לא פשוט כי אנחנו בריצות מטורפות כדי לסגור תקליטן וצלם. על השימלה לא אפרט בגלל חתן שהינו קורא פאסיבי קבוע כאן. אציין רק שמדדתי שמלות מגוונות ורבות ואצל מיכל מדדתי אותה וסגרתי (לא לפני התלבטות ארוכה בת 3 שבועות שבה הפגזתי את דיזינגופה ורמת גנה.

הילולית

New member
גם אני עושה אצלה!!!!!!

היא מדהימה איזה כייף ששומעים על בנות שעושות אצלה נראה לי שבפורום הרבה בנות גם עושות אצלה - המון מזל"ט!!!!!!!!! ואני בטוחה שהשמלה תהייה מדהימה אם את עושה אצלה!

אינצה

New member
הכי חשוב - לא להתייאש ../images/Emo13.gif

הי יעלי, אני מרכיבה עדשות מגע כבר ארבע שנים ואני חושבת שהעצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא פשוט לא לפחד מהאצבעות שנכנסות לך לעין. נראה לי שזה הגורם העיקרי שמפריע, כי הבנתי שבתוך העין הן לא מציקות, נכון? אז פשוט תפתחי את העין (ותשאירי אותה פתוחה) באמצעות יד אחת ותכניסי/תוציאי את העדשות עם היד השניה. אם הבעיה העיקרית היא בהוצאת העדשות, את יכולה לבקש מהאופטמטריסט שיתן לך מין פומפה קטנה שנדבקת לעדשה בתוך העין וכך אפשר לשלוף אותה. זה לוקח זמן אבל בסוף את תתרגלי. בהצלחה
שרון

למעלה