בעיה רצינית

פשושית55

New member
בעיה רצינית

שלום אני בחורה נכה, יש לי נכות 100%, כשהייתי בת 8 התגלה אצלי גידול שפיר בראש אחרי שנה של תלונות על כאבים וכמובן שהלכתי לרופאת משפחה שבמשך שנה שלמה נתנה הסבר שונה לכאבי הראש שלי, פעם אחת היא אמרה זה מיגרנה, פעם אחרת היא אמרה היא לא רוצה ללכת לבית ספר, פעם אחרת בכלל היא אמרה שאני ממציאה, עד שהיתעלפתי אחרי שנה ואז לקחו אותי לבית חולים ושם גילו גידול שפיר בראשי, היו לי המון סיבוכים במהלך שהותי בטיפול נימרץ, ועברתי 7 ניתוחים, 3 מהם בבטן. כמובן שטבעתי את הרופאה ובית החולים שפתחו לי את הבטן פעם אחת סתם. קיבלתי פיצועים. הוריי היתגרשו לפני שלוש שנים בערך, וכשהם היתגרשו אמא שלי שיכנעה אותי לקנות דירה בנווה גנים בקריות, לא רציתי, היא שיכנעה אותי, אני רציתי בכלל לעבור לגור בתל אביב, וחלומי ורצוני ירדו לתימיון. קניתי את הדירה הזאת שעלתה לי 820,000 קניתי מטבח של רגבה שעלתה לי 40,000 ש"ח ומיקלחונים וחדר ארונות ומחצית מהדברים שיש בביתי קניתי מכספי הפיצועים שקיבלתי. כמה חודשים אחרי שקניתי את הבית הזה שילמתי את כל תשלומי הבית כולל ועד הבית שזה 200 ש"ח לחודש. ועכשו אני משלמת יס (הטלוויזיה בלווין) ואמא שלי משלמת ערנונה עם ההנחה שלי, שיש לי הנחה של 50% כנכה. פניתי לרווחה- לעובדת סוטסיאלית של נכים בעיריית קריית מוצקין, והיא לא עוזרת לי בכלום, היא רק אמרה לי את לא חייבת לפרנס אנשים בריאים, ופיתרון לזה היא לא הציעה. אני לא פרייארית, הבעיה שלי היא רק שסמכתי על אמא שלי. מה לעשות? לאן לפנות? בבקשה תעזרו לי, אני נימצאת פה בסכנה כי המשפחה שלי מנצלים אותי בלי סוף (וכל המשפחה לא רק אמא, כי גם אח שלי גר אצלי בבית ואחותי רוצה לבוא לגור כאן עם חבר שלה). מה לעשות?.

tanor3

New member
לאסוף את המשפחה ולאמר להם במפורש שאת לא צריכה

לא צריכה לפרנס אף אחד אלא שהם אמורים לעזור לך ואם הם לא רוצים שכל אחד יפנה לדרכו...ותעמדי על כך ותפני לעו"ד שיעזור לך!!!!!!!!!!1

פשושית55

New member
הם לא רוצים לעזור לי לשלם יס

והם גרים בדירה שאני קניתי ומשתמשים במטבח רגבה ב40,000 ש"ח שאני קניתי ומרבית ממה שיש בדירה הזאת אני קניתי. ואמא שלי משלמת ארנונה בהנחת ארנונה שלי. עכשו פחות או יותר את/ה מבין/ה? ודיברתי איתם עכשו שיעזבו והם עדיין לא עזבו, אבל הם אמרו שהם יעזבו. ואני רוצה למכור את הדירה ולעבור לגור בעיר אחרת בלי שום קשר. ואמא שלי השאירה לי את התשלומים שאני ישלם עד שאני ימכור את הדירה. אתם יכולים להגיד לי מה לעשות למרות שאני יודעת, אבל אשמח לקבל חוות דעת נוספת.

Chen Law

New member
מורכב בהחלט

נשמע כי מדובר במקרה מורכב בהחלט. השאלה היא אם את מוכנה "ללכת עד הסוף" עם המקרה הזה, בהתחשב שתוכלי לסכן בכך את קשרייך עם משפחתך. מה שאני מציעה הוא שתפני לעו"ד אמין שתוכלי לסמוך עליו, והוא ייתן לך דרכים פרקטיות להתמודד עם מכירת הבית, פינוי הדיירים וגביית החוב מאמך. בהצלחה.

למעלה