בעיה..

החיגי

New member
וואי תודה ענקית קודם כל :)

זה משנה איזה לק בסיס אני שמה...? כאילו מבחינת של איזה חברה.... והלק טופ זה פשוט לק שקוף כלשהו או שזה לק שמוגדר בתור טופקואט? ומישהי שמעה במקרה על מחזק הציפורניים רויטנייל? (אבא שלי קנה אותו בחו"ל)

poynter

New member
החברה לא משנה..

זה אינדבידואלי לכל אחת, הבנות פה יכולות להמליץ לך טוב יותר ממני על בסיס+טופ של פירמות טובות. אני דוגלת בחברות הזולות, ל-וואו למשל יש לק בסיס וטופ קואט מצויינים, לדעתי, במחיר שאפילו אם לא ימצאו חן בעיניך, לא כואב בכיס. יש את הטופ קואט של פושה שהוא מדהים בעיניי ועושה עבודה מצויינת, לא יודעת אם הוא ישנו בארץ, את שלי רכשתי מחו"ל.

Ultra marine

New member
לא מסכימה איתך...

יש חברות שידוע שהבסיס שלהם מצהיב לדוג'... קחי את ניילטק, כל מי שמשבחת את יכולות החיזוק יודעת שזה בא על חשבון הצהבה! נכון שהמוצרים האלה סובייקטיביים אבל יש כן חברות שיש עליהן הסכמה! כמובן שעד כמה הבסיס יהיה טוב לה זאת שאלה סובייקטיבית בגלל שיש הבדל בהרכב הציפורן וכמה היא מפרישה. ועדיין... אין לי שום דבר נגד החברות הזולות, מצד שני, אני לרוב קונה את המוצרים בזול בהזמנה מאיביי.. הבסיס של זויה לא עולה לי שונה מסאלי הנסון אחרי הנחה כאן בארץ...הבסיס של CND גם לא יקר יחסית, אאל"ט 3-4 $ לפני משלוח.

poynter

New member
אני לא מבינה בזה וגם לא מתיימרת להבין../images/Emo122.gif

בגלל זה אמרתי שהבנות כאן מבינות יותר ממני. סה"כ אמרתי את דעתי האישית, אם היא תבחר לקחת את זה אליה או לא - זוהי החלטה שלה..
מסכימה עם דברייך לגבי קניה מהאיביי, גם אני מזמינה משם. ויוצא לי הרבה יותר זול אפילו מקניה בארץ. אני לקחתי בחשבון שלא כל הבנות מוכנות להזמנה אונליין, לכן המלצתי על משהו 'עממי' יותר.

Ultra marine

New member
אני מודה,

לא מכירה מוצרים זולים כמו WOW רק חברות יקרות יותר. הכוונה שלי למוצרי טיפוח נלווים כמו מחזק ובסיס. למי שלא מזמינה מחו"ל הייתי ממליצה על הטופ של סאלי הנסון (שהייתי קונה שוב במידה והייתי נתקעת ולא היה לי זמן להזמין אונליין פושה, לדעתי הם שווי ערך) אבל - הוא לא יהיה זול, אחרי הנחה 40 ש"ח בערך. לגבי בסיס, אני לא מכירה בסיס מומלץ בארץ. ובכל מקרה זאת החלטה שלה

kaur

New member
הטענה שלך לגבי הניילטק היא אינדיבידואלית

לגמרי, אצלי הוא גם מחזק וממש לא מצהיב, וקשה לי לדמיין שאני יחידה ומיוחדה (עד כמה שהייתי רוצה
)

iefrat

New member
גם אצלי נוא מצהיב ואני לא היחידה

אז מן הסתם יש ויש... כל אחת תמצא את המחיר שמתאים לה לשלם ואת המוצר שנותן לה מענה, בעבר לא השתמשתי בבסיס/מחזק. ואחרי שהתחלתי לא נעים לי בלי

Ultra marine

New member
את באמת הראשונה שאני שומעת

שהוא לא מצהיב לה, או יותר נכון, מונע הצהבה.. נתקלתי בכאלה שאמרו שלא מזיז להם שהוא מצהיב אבל לא בכאלה שהוא לא מצהיב בכלל.. גם תלוי אולי בלקים שאת משתמשת בהם, עד כמה הם חזקים.

נלי12

New member
גם אותי לא מצהיב.. נראה לי.. הצבע הרגיל של

הציפורן שלי הוא לא לבן לגמרי גם ככה.. וגם לא נראה לי שהשתנה מאז שהתחלתי להשתמש לפני חצי שנה.

למעלה