בעיה

לי שני

New member
בעיה

אני כל הזמן חושבת מתי כדאי לצאת מהארון עם בכלל ומה שמעקב אותי זה הפחד מהמשפחה שרואה בי גבר רגיל ולא חושדת בכלום . והדבר השני זה שאין לי כסף ואני לא רוצה להתחיל בתהליך ולהראות מגוחחת בשביל זה צריך כסף להסרת שער וניתוחים פלסטים בקיצור נימאס לי המלחמות הפנימיות האלה לא יודעת מה לעשות . יש רעיונות?

DarlingAdam

New member
אולי, אולי,

אולי תוכלי רק לרמוז, או רק לספר לחברים הטובים שיקבלו אותך כמו שאת בלי בלבולי שכל מיותרים? ואחרי שזה יילך, תראי לאן את רוצה להמשיך כרגע?

לי שני

New member
זה בעיה

אני די בטוחה שבשביל שאני יוכל להתחיל בשינוי אני צריכה לנתק קשר מחיי הקודמים כי אני חושבת שהפרקסיס היום יומי שלי שאני בסביבת כל האנשים שמכרים אותי לא נותן דרור לאישה שבי כי שכולם תופסים אותך בצורה מסוימת קשה לך להשתנות בכל דבר. הדבר שהכי קשה פה זה לספר למשפחה כי אני כבר לא ילד והם תופסים ממני גבר לכל דבר , ולפעמים אני חושבת שאולי גם מהם אני יתנתק כי אפילו אם הם י´5

s h i r r

New member
../images/Emo24.gif

רק רציתי לומר שאני כל כך מזדהה... אבל נראה לי שכדאי להתחיל לזוז לכיוון שאת רוצה בו כבר עכשיו, הפחד מליצור מהומות מעכב אותך. נסי לחשוב על איך לספר, איך לנסח, וכו', אפילו קבעי תאריך שבו את מספרת. זה השלב הכי קשה... מה שיקרה אחר כך אולי לא בשליטתך, ואולי יהיה קשה מאד ויגרור ניתוק יחסים או לא יודעת מה...אבל זה שווה את זה כי זה אומר להתחיל להיות את סוף סוף! משם יבואו הכוחות. בכל פעם שתקבלי יחס לא הולם ממישהו אהוב ותפגעי, יהיה גם מקרה של מישהו שמקבל אותך כמו שאת ויגרום לך להרגיש על גג העולם. שיהיה בהצלחה מתוקה. אני שולחת לך קצת אומץ בשביל ההתחלה... אחר כך את תראי, הוא כבר הולך לבד.

לי שני

New member
תודה

תודה על העידוד אני צריכה להתחיל בקטן אולי קודם לחבור לקהילה כי אני לא מכירה אף אחת שעוברת דבר דומה , אני עוד לא בשלה לספר לאנשים שמכרים אותי אני גם דמות שמכירה המון אנשים שתופסים ממני אבל כגבר כי כלפי חוץ אני ההגבר. ואפילו אני יודעת שהולך להיות לי קשה לקבל את עצמי בתור אישה כי אני כבר כל כך רגילה להיות גבר מה שנקראה הוויה יוצרת הכרה . ההיתי מתה להיות נורמטיבית ולוו

אורי 0

New member
איריס הציעה את שרותיה הטובים

תשלחי לה מסר. לא תזיק לך בעלת ברית מ"הצד השני".

Marllboro

New member
תפסיקי לחשוב איך אנשים יקבלו אותך

תשבי על עצמך! לפעמים להיות אגואיסט זה טוב! ומבקרה הזה במיוחד! את חושבת על אחרים וכלואה בתוך עצמך! אל תיתני לעצמך להגיע למצב שתישברי ותאבדי את הצפון! כי בסוף בנאדם מת לבד!..

לי שני

New member
זה לא פשוט!

מדובר פה בחיים שלי עד היום תמיד ההיתי גבר מקובל ומבוקש מאוד , מאוד מינסטרים והמינסטרים הזה הוא חלק מהאישיות שלי ובשביל לשחרר את עצמי אני צריכה לשנות גם דברים שטובים לי

נ ו ד ד ת

New member
גם רכבת

היא עסק כבד מאוד. להניע אותה זה קשה - מאוד קשה. הסיבוב הראשון איטי, השני איטי וכך גם השלישי. כשהרכבת תופסת תאוצה - תנסי לעצור אותה ! קלישאה - חומת סין החלה בלבנה קלישאה 2 - כשבונים בית בונים קיר ואז עוד אחר ואז נהיה חדר ואחר כך עוד חדר ואחר כך שירותים ...... בסוף - בית מה שחשוב הוא לצאת לדרך. לבנה ועוד אחת ועוד אחת ......... לפני חמש שנים ישבתי עם חברה בבית קפה ואמרתי לה בערך את מה שאת כותבת כאן. מה שהיא אמרה לי אז : "לא תוכלי לנתח לברוח מגורלך. יבוא יומך, תבשילי ותממשי". לפני חמש שנים אמרתי לעצמי - אין סיכוי, זה לא יקרה. אני מאוד פוחדת .... אני דמות מוכרת מאוד וציבורית כבן ...... וכיום ? אני כבר שנה במסע. קשה מחד ואני מאושרת ושלמה עם עצמי לגמרי מאידך. אני אומרת לך - את הלבנה הראשונה כבר שמת. את כאן ואת מתחילה להתכונן מנטלית. את מרגישה בזה, נכון ? ויותר מזה - אני מאמינה בכל לבי שמגורלך לא תוכלי להתחבא לאורך זמן. סבלנות, התחבטות נפשית. וזה אוטוטו קורה. ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!! שלך, נודדת

לי שני

New member
את צודקת

אני לפעמים מבינה את הפער בין איך שאני רגילה להתנהג כגבר לבין התחושות הנשיות שמציפות אותי אני כבר ממש מוכנה למעבר רק הדברים החיצונים כמו החברה המטומטמת מונעים ממני יש לי שאלה לא צריך הרבה כסף כדי להצליח להראות אישה לכל דבר ? את כבר ניראת אישה או שברחוב כולם מסתכלים עליך כמו זומבי? ואמרת שהרבה הכירו אותך כבן יצא לך לפגוש אותם כאישה

נ ו ד ד ת

New member
חן חן על עניין ה "צודקת". לשאלתך,

בסופו של דבר זו לא "החברה המטומטמת" שעומדת בדרכך. לפני זמן קצר נסעתי לחו"ל ושם נפל לי האסימון שמה שאני מפחדת ממנו הוא אני עצמי ולא אנשים אחרים. בארץ זרה בה אין אדם המכיר אותי ואין אדם שאיכפת לו מה אלבש ואיך איראה, רק שם יכולתי להישיר מבט אל הפחד ולזהות את טבעו. ההתמודדות שלך היא מולך ולא מול אחרים. דרך מאוד נוחה להתמודד עם הפחד היא למצוא אירועים ומקומות בהם תוכלי להיות ב - Safe Teritory להתאמן על ביטוי עצמי. במקום בו קבלה היא מובטחת תהיה לך הזדמנות להתמודד ולצבור "שעות טיסה" כאישה. איך אני נראית ? איפשהו באמצע. כבר לא כאן ועוד לא שם. האם זה יקר ? כאן אני אענה לך תשובה שעשוייה להיראות לא קשורה באופן ישיר אך היא עדיין התשובה הכי טובה שיש לי ומשקפת באמונה מלאה את ערכיי ותפיסתי : People always have money for what they want. יד על הלב ? זה לא הכסף שעוצר אותך (גם אם זה לעיתים נראה כך). אלה שהכירו אותי כבן פגשו אותי כבת ? רבים מהם כן. בהכללה גורפת אוכל לומר (עם כל הזהירות שבדבר) - בנות מקבלות יותר בקלות מבנים. לבנים זה משום מה קשה יותר. בכל מקרה, חשבי על זה - יציאה מהארון בסופו של דבר תשים אותך חשופה לכל העולם ואחותו. כשזה קרה לי בפעם הראשונה הזעתי מפחד וחשתי מצוקה. השמים לא נפלו. בהדרגה למדתי לשמוח ולאהוב את החשיפה כי עד כמה שזה נשמע פרדוקסלי עבורך כרגע - זה עשה לי את החיים קלים יותר ואת הביטוי העצמי פשוט יותר. ועם הניסיון מגיע האומץ. בבוא היום, בבוא הרגע, לא תאמיני מה יצא ממך. יש למה לצפות ! ובגדול ! אני כאן. שלך, הנודדת

נ ו ד ד ת

New member
ובכן,

ניסיתי לשלוח לך הודעה - לשווא. השאירי לי פרטי התקשרות אלייך באמצעות מערכת ההודעות. מה יקרה משם ? זה לא המקום וזו לא הבמה להתייחס לזה. שלך, נודדת

לי שני

New member
מצטערת על הבורות

אבל אני מקשרת פה דרך הפלא ואין לי ידע איך אני מדברת איתך בפרטי . אני יודעת שבצאט אפשר לדבר בפרטי אני מקווה שתסבירי לי ושוב סליחה אני לא חזקה בסיפור הזה

מצרפת תמונה להסבר

לחצי על הלינק בו מופיע שמך ולאחריו פסיק ומספר המסרים החדשים שלך. בדוגמא מצ"ב מופיע הלינק "ליליה לנצח, 0 מסרים"

לי שני

New member
זה עובד גם בפלאפון

אני כותבת כאן דרך פלאפון ולא ראיתי את מה שכתבת בהסבר ?

לי שני

New member
לא זה לא עובד!

ניסיתי הכל איזה בסה אין לי איך לתקשר עם כמה בנות שרוצות לעזור

לי שני

New member
אני לא יכולה ליצור קשר...

או לקבל את המסרים שלך כי אין לי את הפונקציה הזאת בפלאפון אני לא כותבת פה דרך האינטרנט יש לך רעיון איך אנחנו יכולות ליצור קשר בדיסקרטיות ? אני מאוד מודה לך תחזרי לפה עם תשובה זה מאוד חשוב לי תודה.

למעלה