תשמע... היא בת 17בעיה...
לחברתי בת ה17 לא רוצים לשלם 500 ש"ח שהובטחו על עבודתה כבייביסיטר מלבד זאת, הבחורה ניסתה להתקשר אל הזוג אך הוא כל הזמן דוחה את מסירת הכסף. ויתר על כן, ההורים ניסו להתקשר לזוג אך הזוג טען שזו טעות במספר... מה עושים?
וההוצאות המשפטיות שלהתשמע... היא בת 17
כנראה מספרים לה סיפורים...אני הייתי קופץ לתחנת הדלק הקרובה, ג'ריקן נפט שווה 1000 מילים, או נוקט באופציה החוקית יותר של תביעות קטנות (כולל עגמת נפש, ריבית, הצמדה).
מה אני נביא?וההוצאות המשפטיות שלה
יוחזרו לה ע"י אותו הזוג?
לגשת למועצת הפועלים בישובכםבעיה...
לחברתי בת ה17 לא רוצים לשלם 500 ש"ח שהובטחו על עבודתה כבייביסיטר מלבד זאת, הבחורה ניסתה להתקשר אל הזוג אך הוא כל הזמן דוחה את מסירת הכסף. ויתר על כן, ההורים ניסו להתקשר לזוג אך הזוג טען שזו טעות במספר... מה עושים?
לפנות אליהם בדואר רשום עם איוםבעיה...
היא יכולה להגיש תביעה לבית הדיןבעיה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.