בעיה

SummerGirl

New member
תודה נאוה וענת

היום קניתי שמן עץ התה וחומץ תפוחים. את הטיפול בשמן התחלתי כבר - לפי ההסבר של יעל - ואני כבר מרגישה שיפור. בקשר לשטיפות עם החומץ המהול במים... איך אני מבצעת אותן פיזית? מספיקה שטיפה חיצונית או שצריך לעשות גם פנימית, ואם כן אז איך?

אתמול בתוכנית המומחים עם קרסו

הראתה נטורופתית שיטה מיוחדת.. מריחת טמפון במשחת פרופוליס והחדרתה לנרתיק למשך כשעה. היא אמרה שצריך להקפיד על איכות המשחה ושזה עובד... מי יודע...

Talia E

New member
את החומץ כדאי למהול במים מזוקקים

(שניתן לקנות בכמה שקלים בכל בית מרקחת), ביחס של יחידת חומץ על 7 יחידות מים (אפשר לערבב את שניהם בבקבוק, או לרוקן קצת את בקבוק המים המזוקקים ולהוסיף את החומץ בכמות המתאימה). אם יש לך נגישות למטפל בארומתרפיה, ניתן להוסיף גם טיפה משמן אתרי מסוים, שיכול להגדיל את האפקטיביות, אבל אם לא, גם זה אחלה. למעשה, השטיפה עוזרת להחזיר את החומציות המתאימה לוגינה, ובכך להילחם בפטריה. את השטיפה יש לעשות פנימית; באמצעות הערכה שהמליצה עליה יעל, או על ידי מזרק (ללא מחט), שניתן לקנות אף אותו בפחות משקל. גודל המזרק המתאים הוא בד"כ 10CC, וניתן לבצע אתו שתי שטיפות רצוף (סה"כ 20CC). גודל הפקק של בקבוק המים המזוקקים הוא כ- 10CC (ניתן למלאו, ולשאוב ממנו עם המזרק). הכי נוח, לדעתי, לעשות את זה במקלחת, אבל אפשר גם מעל לאסלה... בהצלחה!

SummerGirl

New member
אתן מדהימות. כולכן! ../images/Emo51.gif

כל שאלה הכי קטנה שאני שולחת נענית בצרור עצות מפורטות והמון איכפתיות. מאמצת את הפורום הזה אל ליבי. אין כמוכן

למעלה