בעיות בקשר חדש

רואה 6 6

New member
הוא היכה אותה?דיבר אליה רע?הרחיק אותה מחייה הקודמים?לא!!

ואתה והחברה שלך אל תבלבלו את המוח ותגידו למישהו רעב או שבע,אתם השבעים, כי אם לא החזקתם את היד למי שננעלה מחוץ לביתה,
חטפה מכות על ימין ועל שמאל,היפלה שני הריונות בגלל זה וחייתה בעוני מחפיר וכשעזרה את העוז להימלט מהמפלץ שחייתה איתו חזר השד ורצח אותה לאחר שנתיים, כשאתם אומרים "קורבן" כאן אתם...כאילו עוד לא עליתם לכתה א אפילו.

supersonic777

New member
עזבי,מה את עונה ל"סיסי" הזה,שהוא מנהל(עאלק) שמנהלים אותו!

אצלם,זה "קורבן" על אוטומט!הוא לא עשה לה כלום,סה"כ התעלם ממנה...
"פוגען",כל היום מרביץ לה,משפיל אותה מילולית...
"מיזוגן",הוא כל כך שונא אותה,שהוא גם מתעלל בה גופנית,נפשית ורגשית...!
POV ומעמקים,אתם מקרה אבוד! NEXT!
&nbsp
&nbsp

רואה 6 6

New member
טוב, אני חולקת עליך כאן קצת,

כי איזה סוג מנהל הוא נראה לי פחות קשור,כאן הוא לא מנהל,הוא כותב מן המנין.
מה שמאוד מכאיב לי,ממש מכאיב לי זו הקלות בלהדביק מילים שמתארות מצבים קשים באמת למה,שהוא שום דבר. זה זילות ובעיניי גם עושה ההיפך ממה שמקוים: במקום ליהיות נורא הומניים ואנושיים זה עושה הפוך.
אף אחד לא יגיד "גורמה" על לחם ומרגרינה, זה טיפשי והמקרה הנ"ל, זה בדיוק זה: לחם ומרגרינה שאומרים עליו "גורמה".

supersonic777

New member
שני אלה רגילים להדביק כינויים לזכרים גם אם בשרשור לא רשום...

שום כלום על פגיעה...!
אצלם זה,אישה = קורבן , זכר = פוגען...!
בזה מתחיל כל משפט או תגובה שלהם בלי כל קשר לתוכן השרשור...!

pov2

New member
66- אסביר לך מה הכוונה ל"קורבן"

ולצורך ההסבר- נעשה זאת על המקרה של דנית ואליאב מהאח הגדול:
ובכן, גם במקרה שלהם, אליאב הוא התוקפן ודנית היא הקורבן.
לא משום שהוא הכה אותה פיזית או נעל אותה בכלא, אלא משום שהוא ביצע בה התעללות נפשית.
העובדה שהוא לא נעל אותה בכלא- לא אומרת שהיתה לה את היכולת להשתחרר ממנו.
דנית היתה בכלא הפסיכולוגי של עצמה וגם אם זה לא היה חכם מצידה להשאר איתו- היא עדיין הקורבן והוא עדיין התוקפן.
וסיבה נוספת שהיא הקורבן- לא תלויה באליאב, אלא בדפוס הנפשי שלה שמקורו בחינוך הגרוע שקיבלה בילדותה.
הסיבה שדנית נשארה עם טיפוס כמו אליאב היא חוסר ביטחון עצמי משווע.
דנית קיבלה תחושה מילדות (כנראה ע"י הוריה) שהיא לא שווה כלום ולכן- לא האמינה שמגיע לה יחס ראוי ומכבד.
כשכך חונכה לחשוב על עצמה, אין להתפלא שהיא, אומרת "עוד" במקום "די!" לטיפוסים כמו אליאב.

רואה 6 6

New member
מצטערת,לא צפיתי בחיים בתוכנית הזאת

מעולם,בשום צורה. השמות שאתה כותב לא אומרות לי כלום.
אני בכלל לא חולקת על כך שקורבן הוא הצד שבו פגעו/השפיטו/התעמרו בו בכל דרך,גופנית או פסיכולוגית. נדמה לי שזה היה מאוד ברור מתגובותי.
אני לגמרי נדהמת מכך שאתה ומעמקים קוראים על הקשר הקטן,דליל ודלוח הזה,שבו מנסים בחורה שמאוד רוצה כבר זוגיות ובחור בטלן נטול ערכים לייצר משהו וזה לא מצליח,כמו הרבה קשרים לא מתאימים,לא כי יש כאן אנשים לא חופשיים אלא כי זה לא הולך,ומתעקשים להכניס לה לראש שהיא "קורבן".
תוך שניה היא העיפה אותו,זה נראה לך בחורה פגעה וחלשה?!

אולי המילה שמתאימה יותר הוא חוסר אונים מאשר קורבן

דנית כדוגמא היא 'קורבן' של עצמה. מה זה אשמתו של מושא הכמיהה שאדם שרוצה אותו ככ מתוסבך?

היא ממש לא קורבן

ואיך הגעת למסקנה שהיא הקורבן ולא הוא?
הוא המסכן שכל הזמן מטרידים אותו למצוא עבודה, והיא כל הזמן רוצה ממנו משהו שהוא לא יכול לספק (שידאג לה יותר, שיתקשר יותר, שיצא יותר).
&nbsp
אני, כמובן, סתם צינית - אני לא רואה באף אחד מהם קורבן, אלא אנשים מבוגרים שיכולים להחליט האם המערכת היחסים הזו מתאימה להם או לא. לתת לה (או לו) הגדרה של קורבן זה מגוחך, זה להגיד שאין לה יכולת להשפיע על המצב והיא חייבת להישאר במערכת יחסים זו. כאשר זה ההפך הגמור, אין שום דבר שמחזיק אותה במערכת היחסים הזו (אני די בטוחה שהוא לא מחזיק אותה בתא חשוך).
&nbsp
&nbsp

למה חייבים שיהיה קורבן ומתעלל??

אין אפשרות שהיא אדם בוגר ושהבחירה שלה לא היתה מוצלחת ככ??
&nbsp
לגבי ההנאה מהסבל- זו תיאוריה בפסיכולוגיה וכמו כל תיאוריה אפשר להתווכח על זה הרבה. זו לא אמת מוחלטת.
השאלה האמיתית שהבחורה צריכה לשאול את עצמה היא "למה?"
למה אני נשארת במקום שלא טוב לי בו? שאני מרגישה לא אהובה?
ברגע שהיא תצליח לענות על זה- היא תצליח להתקדם עוד שלב למקום טוב יותר עם עצמה.
&nbsp
ובאופן כללי,
זהו פורום ציבורי ואין דבר כזה "עלינו לחזק". את יכולה ליעץ כראות עיניך ואני ייעץ כראות עיניי.
&nbsp

supersonic777

New member
אילו היית כותבת בפורום הפח שלהם את מה שכתבת פה...

היית נחסמת בשנייה!
&nbsp

לכבוד השנה החדשה מגיע לך זוגיות חדשה

לפי מה שאני רואה לך אכפת פי מיליון מהקשר מימנו
אם לבנאדם הזה לא אכפת מעצמו.. אז יהיה אכפת לו ממך?
הוא נשמע בחור לא רציני בכלל
מאחלת לך מישהו יותר טוב

למעלה