בעיות בקשר מהצד שלי

HOLLA3

New member
בעיות בקשר מהצד שלי

היי,
אני וחבר שלי ביחד שנה וחצי. אני חיילת והוא השתחרר לפני כמה חודשים (את רוב הקשר שלנו חווינו בזמן השירות הצבאי שלו), למרות כל הקושי במרחק בגלל שהוא היה קרבי היה בזה גם דבר טוב שרק תרם לקשר - הגעגוע והדאגה לשלומו מצידי גרמו לי לאהוב אותו בצורה שלא אהבתי אף פעם.
ברגע שהוא השתחרר עניין הגעגוע קצת ירד (אני משרתת בבסיס פתוח אז יש לנו אפשרות להפגש מתי שרק נרצה), זה כיף העבודה שבכל רגע נתון אני יכולה להיפגש איתו אבל גם חסר לי קצת הגעגוע והריגוש בסופ"ש כשהוא חוזר... ישר כשהוא השתחרר הוא ניסה להכנס לכל מסגרת אפשרית וגרם לכך שהיה לנו בערך 4 שעות בשבוע להיפגש ובקושי זמן לדבר, אחרי מלא שיחות שלי איתו על הנושא שראיתי ששום דבר לא השתנה נפרדתי ממנו ואחרי יום חזרנו בזכותו כי הוא הבין את הטעות שלו ובאמת שינה והשקיע בי זמן (כמו שאמרתי שאני יכולה להיפגש איתו עכשיו מתי שאני רוצה).

עוד דבר שמפריע לי, אני בחורה מאוד עצמאית, הוא לא החבר הראשון שלי וגם עם הקודמים וגם איתו תמיד היה לי הרצון לשלם על עצמי או לעשות חצי חצי בתשלום. הבעיה שכנראה לא חשבתי על זה יותר מדי ונוצר מצב שאנחנו משלמים על הכל חצי חצי או שאני אפילו משלמת יותר (למרות שהוא כרגע מרוויח משכורת טובה ואני עדיין חיילת..). אני לא רוצה שהוא ישלם עלי בכל יציאה ובכל דבר שנעשה וחס וחלילה לא רוצה לחיות על חשבונו..אבל כן באלי להרגיש מחוזרת ולהרגיש שהוא הגבר בקשר שמשלם עלי מדי פעם או עושה לי הפתעות מדי פעם (שאלה דברים שלא קורים), גם אם יש לו רצון לשלם הוא מיד כאילו חוזר בו לדוגמה הוא יכול לומר לי על משהו אז מאמי אני אשלם, מספיק שרק אומר לא צריך (מתוך אי נעימות כי הרגלתי אותו עד עכשיו שהוא לא משלם עלי לבד) הוא ישר יגיד טוב בסדר ושוב נשלם יחד.
הגעתי למצב שאנחנו יוצאים עם חברים שלו והחברים שלו משלמים על החברות שלהם ואני ממש מקנאה בזה שאין לי את הקטע הזה אף פעם..

איך אני יכולה לדבר איתו על המצב הזה בלי לפגוע וגם כמובן שלא יחשוב שאני מסתכלת על העניין החומרי פתאום יום בהיר אחד, זה באמת לא העניין..זה נטו עניין לא הרגשה שיש לידי גבר שמשקיע וחושב.

שגרה בזוגיות

נראה שנכנסתם למצב של שגרה מסוימת ופתאום השחרור שלו מהצבא גרם לך להרגיש קצת בחוסר איזון גם מבחינת כמות המפגשים כי ככל שנפגשים יותר- אולי הגעגוע פוחת וגם מבחינת האיזון הכלכלי שהופר שהוא כבר לא חייל ואולי היכולות שלו יותר גבוהות לעומת שלך.
&nbsp
ממה שכתבת אני שמה לב שקשה לך שהוא כבר לא מחזר- אני בעד לשמש דוגמא ותנסי לחזר אחריו, להפתיע אותו- זה לא חייב לעלות הרבה כסף או לעלות בכלל אפילו הודעות אס אמ אס/וואטסאפ נחמדות או לארגן יציאה זוגית לים אפילו סתם להליכה משותפת.
&nbsp
אני חושבת שאם יש משהו שמפריע- כדאי להעלות את זה בפניו. את מכירה אותו מן הסתם יותר טוב מאיתנו ויודעת עמוק בלב מהי הדרך הנכונה לדבר איתו. אם זה בבית/במסעדה וכו'...
&nbsp
בהצלחה ואל תשכחי לשתף אם יש התקדמות

HOLLA3

New member
תשובה

קודם כל תודה על ההתייחסות המהירה :)

בקשר למה שכתבת על הדוגמה אישית, זה דבר שאני עושה עוד מתחילת הקשר, קונה דברים קטנים שפתאום אני רואה ויוצא לי לחשוב עליו, מפנקת בארוחות בוקר שאני מכינה וכאלה. אני לא חושבת שהוא ממש קולט לצערי שזה צריך להיות הדדי הפינוקים האלה או שאולי הוא פשוט לא יודע לחשוב על דברים כאלה בעצמו.

מה שכן יאמר לזכותו שבאמת כל פעם שפניתי ודיברתי על משהו שיושב עלי ראיתי שהוא מנסה לשנות ומתחיל באמת לשים לב, ובגלל זה כן אני חושבת שיש לי איפה לפתוח את זה איתו.
השאלה, איך מתחילים לדבר על נושא כזה בכלל? הרי אני תוך שניה יכולה להצטייר כחברה חומרית וזה דבר נוראי.. במילים אחרות אני פשוט אומרת לו אני רוצה שתשלם עלי לפעמים..איך מדברים על דבר כזה?2778

A לוןA

New member
זה דווקא יותר פשוט ממה שאת חושבת

בפעם הבאה שהוא מציע לשלם, במקום להגיד לו לא- פשוט תגידי יפה תודה ותני לו נשיקה, ואלי מילה של הערכה.
&nbsp
אם כל הזמן את אומרת לו לא, איך הוא אמור להבין שכן?
&nbsp
בקשר לבעיית המחסור בגעגועים- עד עכשיו חייתם בעולם די וורדרד. זה קורה להרבה חברות של קרביים (גם אצלי זה קרה)
התקופה של הצבא היא קשה- אבל גם מעולה. הוא חוזר הביתה פעם ב... ישר נפגשים, מסתערים אחד על השניה, סקס, חברים, שינה ביחד- הכל מצויין. למי יש זמן לריב או להתווכח או אפילו סתם להיות מצוברח כשעוד 6 שעות הוא שוב נעלם לשבועיים...
ואז הצבא נגמר, ומהחבר המושלםלםלם והקרבי הוא הופך להיות סטודנט למדעי המחשב או מנהל עסקים, הוא טרוד, לפעמים עייף או עצבני או סתם אין לו חשק- בקיצור, הפנטזיה של החבר הקרבי הנהדר והמושלם פוגשת את המציאות- ובמציאות הוא, כמוך, רק בנאדם.
הרבה מאוד זוגות לא צולחים את המעבר הזה- מקווה שאתם תצליחו

HOLLA3

New member
תשובה

אני מסכימה שאין לו דרך להבין, אני לא כועסת ומאשימה זה ברור שאני זאת שהביאה למצב הזה :(
האלה אם זה לא יראה מוזר, פתאום אני מסכימה שישלם אירי שבמשך שנה וחצי רבתי איתו בזמן החשבון שלא..?

A לוןA

New member
אולי

אבל אם תעשי את זה בנחמדות, לא תגזימי במספר הפעמים שאת עושה את זה ותביעי הערכה לעניין- זה בהחלט יכול להיות בסדר.

Chikkko

New member
שואל אותך הכי עדין שאני יכול

כשאת אומרת שאת "בחורה מאוד עצמאית", למה את באמת מתכוונת ?
מה בדיוק את עושה באופן עצמאי?
עבורך זה אולי מובן מאליו, ועבורי בכלל לא.

את אומרת שאהבת אותו בעת ששירת בצבא, אך אין שום עדות בדברייך לאהבה בזמן ההווה.
למעשה, זרקת אותו ולמחרת איכשהו הוא הצליח למסמס אותך, בזה שהוא הכיר ב"טעות" שלו.
לי זה נשמע שאת לא אוהבת אותו.
למעשה, הפרט הזה לבדו, מעיד בעיניי על אי אהבה ואי התחשבות מצדך.

הרושם שלי זה שאת פועלת רק מתוך תאוות בצע וקמצנות.

aaa123

Member
איך אתה רואה תאוות בצע וקמצנות?

"עוד מתחילת הקשר, קונה דברים קטנים שפתאום אני רואה ויוצא לי לחשוב עליו, מפנקת בארוחות בוקר שאני מכינה וכאלה."
&nbsp
בקיצור היא שילמה יותר מ50 אחוז על הבילויים שלהם.
אישה תאבת בצע וקמצנית שכלל לא אוהבת את בן זוגה לא היתה מגיעה למצב הזה מלכתחילה.

Chikkko

New member
יש לך רגשות ?

אם את אוהבת אותו, בהווה, אז לא אמרת על זה שום דבר בכלל.

אני שואל אותך-
איך זה יתכן שאת אוהבת את החבר שלך, אם את לא מעידה על זה בלשון ברורה, ולא רוצה לשלם עבור עצמך בבילויים משותפים שיש לך עם החבר שלך, כשברקע הדברים, את מספרת שכבר עזבת אותו והוא איכשהו ביקש ממך סליחה על "טעותו" שלא הבנתי עדיין מהי בדיוק טעותו.
הוא הרי חייל משוחרר שמנסה לבנות את החיים שלו, ואת לא מתעניינת בזה בכלל.
מה שבאמת מעניין אותך זה שהוא ישלם עבורך.
תפקידך הוא להציע את חלקך, וחובתו היא לסרב להצעתך, ולשלם עבורך למרות שהצעת לו חצי חצי...

תראי מה בדיוק את עושה.
את מקלקלת קשר עם בחור "טוב", בגלל תאוות הבצע שלך, בגלל הקמצנות שלך, ובגלל שאת חשה "זכאית" לבזבזנות של החבר שלך, זכאית לכך שהוא יפזר עלייך כספים, גם כשאין לו ממש מאיפה...
את אתו שנה וחצי, ואת מודדת אותו כמו אובייקט.

גם החבר שלך שם לב לזה, ממש כמותי. לא רק אני שם לב לזה.
העניין זה שהחבר שלך שומר על טאקט מפנייך, כי את נותנת לו סקס.
וגם לסקס יש מחיר. סקס מחייב כל מיני תמורות שוות ערך.
אבל זאת לא אהבה, וגם לא זוגיות. זה משהו אחר...
את יכולה לקרוא לזה איך שאת רוצה.

HOLLA3

New member
הגזמת.

אני לא יודעת מאיפה הסקת שאני לא אוהבת אותו. "זרקתי" אותו כמו שציינת בחוסר ידע מוחלט כי במשך חודשיים וחצי הרגשתי נטו כמו אובייקט מיני בשבילו למרות שידעתי שזה לא המצב.
ברגע שהוא השתחרר הוא נכנס לבלבלת אזרחות במלוא מובן המילה - לא עניין אותו כלום, לא אני, לא משפחה וא חברים. כל מה שהיה לו בראש היה איך אני משיג כסף בכמה שפחות זמן כמה שפחות מאמץ וכמה שיותר. במשך חודשיים ניסיתי לדבר ולהסביר בכל דרך אפשרית (לא פתחתי את זה פה כי זו לא הייה הפואנטה במה שאלתי מלכתחילה). אבל לא חשוב כמה דיברתי ומה עשיתי וכמה ניסיתי להראות גמישות מצידי זה לא עזר..נפרדתי ממנו כי במש החודשיים האלה הייתי פשוט בבאסה ודיכאון תמידיים בגלל הסיפור הזה. כשאנרתי שהוא הבין את הטעות שלו לא התכוונתי שעכשיו הפכתי אותו לשמרטוט שאומר על כל דבר כן ומסכים איתי בכל ובטח שלא הרסתי לו את בניית העתיד. אני גם משתחררת עוד מעט ויודעת שבזמן השחרור אתה מתחיל לקלוט שעכשיו זה העולם האמיתי ועדיף מוקדם וכמה שיותר.

בקשר לקמצנות או מה שלא תקעת לי בהודעה שלך..אני לא חושבת שזו המילה ובטח שלא הכוונה. אני הכי שמיה לוציא עליו, אני עובדת בזמן הצבא ולא קונה לעצמי דברים בדיוק כדי שיהיה לי ליציאות איתו ודברים כיפים שאוכל לפנק אותו. באותה מידה שאני עושה את זה באלי גם להרגיש את זה מהצד שלו ובלי שאבקש אלא סתם כי בא לו פתאום לפנק אותי כמו שאני עושה בשבילו.

הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לחיות על חשבונו, אני לא חייה על חשבונו בחיים לא חייתי, אני גם לא חייה על חשבון ההורים שלי (לפחות כמה שאני יכולה.) יותר מזה, שאני גם מסתייגת מבחורות שנותנות לגבר לשלם עליהן לאורך כל הקשר ועל כל דבר!

הדבר היחידי ששאלתי זה רק באיזו דרך נעימה וחס וחלילה לא פוגעת שתסביר גם את הסיבה אני יכולה לדבר איתו על העניין הזה. אם אין לך תשובה שלא באה לומר לי כמה אדם מגעיל אני ומה הוא בכלל עושה איתי אני מבקשת שפשוט לא תגיב.

מצטערת אבל אני לא חושבת שהבקשה שלי להרגיש שהחבר שלי מפנק אותי מדי פעם במיוחד אם יש לו היכולת הכלכלית כרגע, היא מוגזמת.

Chikkko

New member
רק שואל

מפני שאת עדיין לא מעידה ברור על רגשותייך כלפי החבר שלך. הדבר נותר כחידה.
אמרת ברור שאהבת את החבר שלך בתחילה...
ומה עכשיו? לא ברור....

אני חושב במידה רבה מאוד, שאי אפשר לעזוב בן זוג כשאוהבים אותו. גם לא ליום אחד.
זה פשוט לא אפשרי.
הואיל ועשית זאת, זה מעיד בעיניי על אי אהבה.
אני לא אמרתי שאת מגעילה, אלא שאת תאוות בצע וקמצנית.
יתכן שהחבר שלך מתייחס אלייך כמו אל אובייקט מיני, אבל לא אמרת על זה שום דבר.
גם מפגש חד שבועי של 4 שעות, זה לא דבר של מה בכך. אולי בעינייך זה מעט, אבל זה לא מעט.

רשמת כאן דברים שחורגים רק מן העניין הכספי. דיברת על כל הקשר כולו, ולא רק על תשלום על הבילויים, שאת משום מה קוראת לו "פינוק". אבל זה לא פינוק. זה כסף.
פינוק זה לא עניין כספי.
כסף זה לא עניין של פינוק.
למה באמת החבר שלך צריך לשלם עלייך?
למה הוא לא רשאי לשמור על הכסף שלו לעצמו ?
כי הוא עובד ומרוויח...
אבל הוא עובד ומרוויח רק עבור אדם אחד. הוא רק חייל משוחרר.
האם כשאת תעבדי ותרווחי, תשלמי עבורו ?
האם הסימטריה היא מוחלטת?
אני שואל שוב- למה נדמה לך, או למה את קובעת שהחבר שלך צריך לשלם עלייך?
מה בדיוק את נותנת לו, שזה שווה ערך לכסף?
מה באמת הכוונה של "אני בחורה עצמאית מאוד" ? מה זה אומר לי?

אני כבר אמרתי- שזה נסב על סקס, ועל שווי הסקס של כל מפגש ומפגש.
בלי סקס- אין תשלום עבור האוכל והשתייה שלך.
אין לך רגשות כלפי החבר שלך.

"רק שואל" - אולי 'רק מאשים'

היא לא צריכה להצדיק אם היא אוהבת אותו או לא, ועד כמה, בשביל להגן על עצמה מההאשמות המגוחכות שלך. היא יכולה לאהוב אותו או לא לאהוב אותו, ויכולה לחשוב שהיא אוהבת אותו עכשיו ושזה ישתנה בעתיד.. לא צריך חתונה ולהיות ביחד לנצח כדי להצדיק פינוקים.

אתה שואל מה היא נותנת לו ששווה ערך לכסף כאילו צריכים לעשות רשימה של מי נותן מה כדי להוכיח שבאמת אוהבים, כאילו צריכים סימטריה בזוגיות. מדובר בשני אנשים עם אישיות שונה, שכל אחד מהם תורם משהו אחר למערכת היחסים וזה מאפשר להם ליהנות אחד מהשניה.. ועובדה שהם ביחד וטוב להם. זה לא מספיק? למה צריך להוכיח משפטית שהזוגיות שוויונית באופן כלכלי ומיני?
אתה מדבר על סקס והשווי שלו- ואם בסקס קורה שרק הוא נהנה והיא לא, האם זה גם לא שיוויוני מבחינתך? אולי הוא צריך לפצות אותה כלכלית על זה? האם יש שווי אחר אם רק צד אחד נהנה או אם שניהם נהנים? מעניין אותי עד כמה מפורטות התיאוריות שלך.

Chikkko

New member
אז איזה פינוקים יקבל בן זוגה ?

הרי פותחת השרשור לא מתכוונת לשלם על הוצאות האוכל והשתייה של בן הזוג שלה.
איך בדיוק פותחת השרשור עשויה או יכולה לפנק את בן זוגה ?

סקס - כבר יש. אז זה מחוץ לתחום האפשרויות של "פינוק אקסטרא".
אהבה - לא בטוח שהיא דו כיוונית.

חוץ מזה- אני סקרן לדעת, מה בדיוק יקרה אם בן זוגה יאמר לה "לא מוכן לשלם עלייך".
זה כמובן לא יקרה. אבל אני עדיין סקרן.

אני לא יודע לדבר בשם הזוגיות שלהם

אבל לא הכל סובב סביב כסף. אני גם לא אומר שרק צד אחד צריך לממן את הצד השני.. חלוקה מסוימת זה חשוב לדעתי. אבל אפשר להתייחס למשאבים שיש לכל אחד, והכי חשוב- לפרגן.
אצלי למשל, "פינוק האקסטרה" שאתה מתאר יכול לבוא בתור כיף להיות יחד, לטייל, לצחוק (הכי חשוב), סקס, לדבר, לשתוק, ליהנות, להכיר חברים חדשים דרך בן/בת הזוג... כמעט כלום אי אפשר (וגם אין צורך) לתמחר ולהשוות. זה שטוב לבן הזוג שלה ולה בדברים האלו יכול לפתור כל קונפליקט אחר.

Chikkko

New member
רשמת שאת עובדת

את עובדת כדי שיהיה לך כסף לבילויים עם החבר שלך ושתוכלי לפנק אותו.
זה מה שאת רשמת.. זה לא המילים שלי.

אז אם החבר שלך ישלם עלייך על כל בילוי, אז מה את מתכוונת לעשות עם כסף המשכורת שלך?
בשביל מה לך לעבוד בכלל, אם את החלטת שאת זכאית לבילויים חינמיים מצדו של החבר שלך?
בשביל לקנות נעליים, מגפיים, איפור, קרמים, ותיק מעור...

GreenMamba

New member
יקירתי

לא צריך להתייחס לכל הודעה מטרילה שכותבים לך.
קיראי קצת את ההודעות שלו קצת אחורה
האיש סובל ממיזוגניה חמורה וחבל שנותנים לו פה במה להביע את "דיעותיו"

Chikkko

New member
שטויות במיץ

את סתם משמיצה בלי שום טעם.
אני חושב שאם אני מדבר על אופי נשי אוניברסאלי, או טיב נשי אוניברסאלי, זה עדיין לא מעיד על שנאת נשים.
יש לי רק שאלות. שאלות שאף אחד לא מוכן לענות עליהן.
אם הייתי שונא נשים, אז הייתי יכול למשל לשלוח מסרים עוינים, או קללות עסיסיות, או למתוח ביקורת נוקבת ומעליבה, אבל אני לא עושה את זה.
אני רק רוצה להבין נשים עד הסוף.

אני מעוניין רק בדו שיח.
רק בדו שיח מילולי ותרבותי.

אולי אני אשאל אותך במקום את פותחת השרשור.
בשביל מה לבחורה לעבוד בכלל, אם היא עצמה רושמת שהיא עובדת כדי שהיא תוכל לממן את הבילויים שלה עם בן זוגה כדי לפנק אותו, וכעת היא רוצה שבן זוגה ישלם עליה עבור כל הבילוי כולו ?

מה זה בכלל בחורה עצמאית, אם היא רק חיילת בשירות חובה, והבחור צריך לשלם עליה?
מה בדיוק היא עושה שהיא ראויה למילה "עצמאית" ?
מה בדיוק השתנה לאחרונה שהיא פתאום רוצה שהבחור ישלם עליה? עד עכשיו הכל היה בסדר. מה גרם לשינוי?

האם יש טעם, או הצדקה, או צידוק, לשלם על בחורה שלא מקיימים איתה יחסי מין בכלל? כי אם לא- זה מעיד שזהו הטעם האמתי לכל עניין התשלום או "הפינוק" כמו שפותחת השרשור קוראת לזה.

חוץ מזה, נגיד שהכל לגיטימי במאה אחוז, לשלם על הבחורה, לפנק וכו', הכל לגיטימי במאה אחוז- אז עד מתי בדיוק החיזור הזה חייב להימשך? האם יש נקודת פקיעה, נקודת "גמר חיזור", ואז יש מתחילים כללים חדשים? או שכללי החיזור נמשכים חיים שלמים ?
אני רוצה לדעת.

GreenMamba

New member
מה פתאום!

אתה בכלל לא שונא נשים!
אתה רק אומר שעצם הימצאותה של אישה ליד גבר זו כבר הטרדה מינית עבורו- אבל אתה לא שונא נשים, חלילה.
אתה רק אומר ששילוב של גברים ונשים הופך את הגבר לקורבן תמידי של הנשים- אבל אתה לא שונא נשים, חלילה.
אתה רק אומר שכל מה שיש לאישה לתת לגבר זה סקס ותו לא- אבל אתה לא שונא נשים, חלילה.
אתה רק אומר שהעולם התנהל כל הזמן ללא נשים, ושעדיף שימשיך להתנהל כך-אבל אתה לא שונא נשים, חלילה.
אתה רק אומר שהאישה אינה שווה לגבר בשום פנים- אבל אתה לא שונא נשים, חלילה.
אתה רק אומר שגבר שמטריד אישה- אף אחד לא מוכן להבין אותו, את המסכן-אבל אתה לא שונא נשים, חלילה.
אתה רק אומר שגבר שמטריד אישה- הוא-הוא הקורבן האמיתי-אבל אתה לא שונא נשים, חלילה.
אתה רק אומר שכל הנשים בכל העולם סוחרות בסקס תמורת משאבים (או בעיברית קלה- כל הנשים זונות)- אבל אתה לא שונא נשים, חלילה.
&nbsp
אתה מגוחך, מיזוגן ועלוב, ולוואי ותמצא מרפא לנפשך הפגועה.
רחמיי עליך.

Chikkko

New member
אם רק תסבירי לי

למה לאחר שנה וחצי שהבחורה משלמת על עצמה, כך פתאום, ללא שום הסבר של ממש למעט "בא לי", למה זה פתאום בן זוגה צריך לשלם עליה.
רק תני לי הסבר הגיוני, אבל אל תמציאי שום מצוקות שאינן קיימות...

הקשר התחיל וגם נמשך בתשלום חצי חצי.
ומהו בדיוק הפינוק שהחבר של פותחת השרשור אמור לקבל בתמורה?
סקס- הרי כבר יש.
להיות במחיצת פותחת השרשור- גם זה כבר קיים.

מה בדיוק גרם לשינוי הדרישות ?
אם אני לא מקבל תשובה ברורה- אני שומר לעצמי את הדעות שלי.

GreenMamba

New member
יש לך טעות חמורה

אם חשבת שאני כאן כדי לשעשע אותך או להאכיל טרול כמוך.
פשוט ראיתי שהתגובות ההזויות, המיזוגניות והדלוחות שלך נשארות ללא מענה- ורציתי להעמיד דברים על דיוקם.
&nbsp
לדון איתך על הבעיה הזו זה כמו לדון עם אנטישמי קיצוני על האם לעלות על סיפון המרמרה היה בסדר או לא. יש ביננו תהום אידיאולוגית ככ רחבה שאין ביננו שום בסיס לדיון.
&nbsp
ושלא יהיה לך ספק- אתה מיזוגן קיצוני ביותר.

למעלה