בעיות המטבח? הנה השרשור....

בוקר טוב,

בוקר טוב לכולכם. יש לכם פורום מקסים. ברגע זה הוספתי אותו למועדפים. ושאלה: בזמן האחרון הכלים יוצאים ממדיח הכלים....מלוחים.(בבקשה, לא לצחוק, זה אמיתי). בטח שאלתם את עצמכם איך אני יודעת. אז ככה. לא. אנחנו עדיין לא אוכלים כלים, אבל בהחלט שותים קפה בספלים, ואז מרגישים את המליחות. מישהו ניתקל בתופעה מוזרה כזו???

yupy9

New member
טיפ טעים

אני קונה לחם פרוס כל שבוע ושמה במקפיא. כל השבוע הלחם נאכל, רק "הנשיקות" נשארות, וכך חבילה עוד חבילה ולאט לאט כל המקפיא "נסתם" משקיות לחם לא גמורות... אז הוצאתי הכל, הפשרתי, חתכתי לריבועים קטנים (יצאה לי כמות ענקית!) הוספתי שמן זית, מלח, וזעתר, ושמתי בתנור על 180 מעלות- עד שזה נעשה קרנצ'י... ויצא - להיט!!! מומלץ ביותר! (לסלט, למרק, או סתם לנשנוש...)

bennyTKD

New member
מחפש טיפ למדיח כלים

לפני כמה חודשים, אחרי טעות מאוד טפשית, הכנסנו למדיח כלים ג'ריקן ריק שלפני זה היה בו דלק (של מכוניות) לשטיפה (ברור שלא ידענו שהיה בו דלק, אבל זה סיפור ארוך...) מאז יש לי ריח של דלק במדיח. למזלי הריח לא נדבק לכלים, אבל עדיין זה מציק לי כי כשפותחים את המדיח מריחים את זה. למישהו יש רעיון איך נפטרים מהריח הזה? בני

love88

New member
שווה להתייעץ עם טכנאי שרות. אבל

יכול להיות שהמלח שמוסיפים למדיח,(זה מלח בישול) לא נשטף סשטיפה אחרונה כמו שצריך. רצוי טכנאי

psa

New member
היי בני

מוכרים "מפיג ריחות בריח לימון" של finish או somat . ממש נעים מתוך נסיון ,שווה לנסות. יש גם בריח מנטה. ממליצה על לימון. זה להדחות הרגילות. תנסה להכניס לתא האבקה -מלח לימון -(מוכרים במחלקת תבלינים ). תפעיל את המכונה הפעלה רגילה אך כשהיא ריקה מכלים. אח"כ בהדחות הרגילות שים את המפיג ריחות. בהצלחה.

mirivs

New member
מלח למדיח

רוצה חיזוק נוסף למה שנאמר פה האם אפשר לשים מלח בישול וזה לא יזיק למדיח כי המלח למדיח יקר יותר.

psa

New member
מירי ,נותנת חיזוק חזק!!!מלח בישול

מצויין במקום מלח למדיח.

אורן ג

New member
זה היה .....

זה היה כל מה שרצית לדעת על המשפט "לא זורקים לחם" ולא העזת לשאול

psa

New member
אגלה לכם סוד .......ששששש....../images/Emo8.gif

אנחנו משתמשים רק ב: מלח בישול....(נדמה לי השקית עם הכיתוביות הירוקות). בפרוש הכלים לא יוצאים מלוחים. כשקנינו את המדיח, הטכנאי [סיום הדגשה] ספר לנו שלא צריך להוציא כל כך הרבה כסף במלחים למדיח שקונים בסופר. הכלים יוצאים מבריקים...

psa

New member
ההדשה לא במקום הנכון-לא חשוב../images/Emo6.gif

באמת יכול להיות שיש בעייה במכונה עצמה...

שוּלה

New member
למה בכלל צריך מלח?

זה בשביל המדיח? או בשביל הניקוי של הכלים? תודה

יעלת

New member
בשביל המים

נדמה לי שהמלח גורם לריכוך המים. גם אני שמעתי שמלח עבה טוב לא פחות ממלחים יקרים של כל החברות.

bennyTKD

New member
אפשר פרטים על המלח?

מישהו מוכן להסביר איזה מלח בדיוק קונים במקום החומר המיוחד? זה מלח בישול רגיל? הוא בא באריזות גדולות של כמה קילו? בני

psa

New member
בני,המלח שבא בחבילות של 2 ש"ח

מלח גס לבישול. יש מלח שולחן ויש מלח לבישול. פשוט וטוב!!!!!!!!!!!

למעלה